• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğini baby slıng ile taşıyan var mı?önerir misiniz?

yeni ruh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
327
13
96
İstanbul
Birkaç gündür dikkatimi yeni bir tür kanguru çekiyor.Çok rahat gözüküyor adı baby sling..Uzun bir bez ve ayarlama halkası var bebeğinizi birçok şekilde yerleştirip taşıyabiliyorsunuz.Şimdiye kadar birçok güzel bulup aldığım ve kullanamadığım şeyler oldu.Bu da onlardan olmasın diye bir sorayım dedim.Var mı kullanıp da memnun kalan?

ben de çok düşünmüştüm almayı,ama çok kısa süre kullanabileceğimi düşünüp vazgeçtim,ama onun yerine Chicco nun bir kangurusu var,bebeği hem dik şekilde hem de yan yatırarak gezdirebiliyorsunuz,onu tavsiye edebilirim.Bana hediye geldiği için almadım,o da Chicco ama sadece dik kullanılabilen bir mdeli.Diğerini kullanmadım ama eğer hediye gelmeseydi o modeli alacaktım.

ben de çok düşünmüştüm almayı,ama çok kısa süre kullanabileceğimi düşünüp vazgeçtim,ama onun yerine Chicco nun bir kangurusu var,bebeği hem dik şekilde hem de yan yatırarak gezdirebiliyorsunuz,onu tavsiye edebilirim.Bana hediye geldiği için almadım,o da Chicco ama sadece dik kullanılabilen bir mdeli.Diğerini kullanmadım ama eğer hediye gelmeseydi o modeli alacaktım.

bende suan onu kullaniyorum..bebegim henuz 1.5 aylik ama yan yatirarak kullanildigi için cok rahat kullanabiliyorum..kesinlikle tavsiye ederim bende..

yaaa,keşke bana da hediye gelmeseydi o zaman,deeermişimkaydirigubbakcemile3
ondan alacaktım çünkü,ama benim kızım da 2 aylık ,ben de kullanabiliyorum dik olarak,ondan önce de doğru dürüst tek başıma dışarı çıkmamıştım zaten.
Chicco Soft & Dream miş dediğim model.

Son düzenleme:
yaaa,keşke bana da hediye gelmeseydi o zaman,deeermişimkaydirigubbakcemile3
ondan alacaktım çünkü,ama benim kızım da 2 aylık ,ben de kullanabiliyorum dik olarak,ondan önce de doğru dürüst tek başıma dışarı çıkmamıştım zaten.
Chicco Soft & Dream miş dediğim model.

:))) olsun canim..sende güle güle kullan..bende geç fark ettim (1aylikken) yatma özelliğini :)) aldiktan sonra unutmusum..şimdi kafasi dişari kaliyor az biraz..bizde yakinda dik pozisyona gececez mecburen ;)

benim arkadaşım sling kullanmıştı. dışarıda emzirmede de çok büyük kolaylık saglıyor.. Ayrıca slingte tasırken diğer yandan işlerinizi de yapabiliyorsunuz. ben kesinlikle tavsiye ederim..

hmm bence gec kalmışsın. benim kızım aralık doğumlu. kışın herye arabayla gittiğimden ihtiyac duymamıştım. havalar ısındığında ise öyle kanguruda rahat rahar duracak bir bebek olmaktan çıkmıştı çoktaan. bence 11 aylık bir bebek slingte rahat taşınmaz..

hmm bence gec kalmışsın. benim kızım aralık doğumlu. kışın herye arabayla gittiğimden ihtiyac duymamıştım. havalar ısındığında ise öyle kanguruda rahat rahar duracak bir bebek olmaktan çıkmıştı çoktaan. bence 11 aylık bir bebek slingte rahat taşınmaz..

Reklamında 3 yaşa kadar rahat taşınır diye okuyunca bir heveslendim işte..Neyse onuda alıp kaldırmayayım bari..Kucağa devam...

Reklamında 3 yaşa kadar rahat taşınır diye okuyunca bir heveslendim işte..Neyse onuda alıp kaldırmayayım bari..Kucağa devam...

Bence de alma artık,kanguru bile geç galiba,çünkü bizim kanguru 3,5 kg ve 9 kg arası kullanılrı yazıyor.Kızım şimdi 5,5 kg,şimdi bile ağır geliyor kangurunun içinde beilm ağrıyor çaok kalınca.

Bence de alma artık,kanguru bile geç galiba,çünkü bizim kanguru 3,5 kg ve 9 kg arası kullanılrı yazıyor.Kızım şimdi 5,5 kg,şimdi bile ağır geliyor kangurunun içinde beilm ağrıyor çaok kalınca.

Kangruyu bir heves daha bebeğim doğmadan aldım ama tabi hamilelikte 35 kiloalıp veremeyince bebeğimde tontiş olunca sığamadık içine...Ben takınca yer kalmıyordu diyeyim :)) Sonrada kendi girmek istemedi.Öyle ziyan oldu o da..Halbuki yok ortopedik olsun yok rahat etsin derken dünya para vermiştim ona da..öyle tertemiz dolabın üstüne kalktı kendisi :))

merhaba arkadaşlar sling alıcaklara önemli bir uyarıda bulunucam ben aynı şekilde terzide yaptırdım baby slingi 3 gündür kullanıyorum 2 tane demir halkaya ve sağlam kumaşa ihtiyacınız var rap sling daha güzel kızım onu daha çok sevdi gerekli olan sadece 5 metre penye kumaş genilik boyu 35 cm o daha sağlam gibi geldi bana diğer babay slinge alışamadım bugün belim koptu ağrıdan ağrıyı eşit şekilde dağıtıyor falan diyor ama pek öyle olmadı baby slingi yaptırmak içinse 3 metre koton kumaş 2 halka kumaşın bir ucuna halkaları diktiriyorsunuz kumaşın diğer ucunu halkalrdan geçiriyosunuz sonra bir halkanın üstünden diğerinin altından geçiriyosunuz kızım 24 günlük biraz tontiş olduğu için zorlandık ilk etapta ama sonra doğru pozisyonu bulduk.netten aldığınızdan daha uygun fiyata geliyor ama çok fazla kullanabileceğiniz bişey değil.

birde çevrenizdekilerin tepkisi var tabi mahalledeki herkes one öyle napmışsın bebeği canı acıycak diyo gelde anlat onun baby sling olduğunu illaki anakucağında yatıcak yeni doğan bebek anne karnındaki pozisyonu diyorum anlamıyorular.çok fazla üstelemiyorum bende çevrenizden alacağınız eleştirileride düşünün alırken:)))

merhaba arkadaşlar sling alıcaklara önemli bir uyarıda bulunucam ben aynı şekilde terzide yaptırdım baby slingi 3 gündür kullanıyorum 2 tane demir halkaya ve sağlam kumaşa ihtiyacınız var rap sling daha güzel kızım onu daha çok sevdi gerekli olan sadece 5 metre penye kumaş genilik boyu 35 cm o daha sağlam gibi geldi bana diğer babay slinge alışamadım bugün belim koptu ağrıdan ağrıyı eşit şekilde dağıtıyor falan diyor ama pek öyle olmadı baby slingi yaptırmak içinse 3 metre koton kumaş 2 halka kumaşın bir ucuna halkaları diktiriyorsunuz kumaşın diğer ucunu halkalrdan geçiriyosunuz sonra bir halkanın üstünden diğerinin altından geçiriyosunuz kızım 24 günlük biraz tontiş olduğu için zorlandık ilk etapta ama sonra doğru pozisyonu bulduk.netten aldığınızdan daha uygun fiyata geliyor ama çok fazla kullanabileceğiniz bişey değil.

bu halkaları nerden temin edebiliriz acaba?

ben premaxx ın babybag ini aldım ikinci el. bebek oturana kadar yatırarak kullanılıyor. oturmaya başlayınca kalçanın üstünde oturtuyorsunuz. benim kızım uzun bir bebek 4. aydan sonra içine sığmadı. şu anda 5 aylık. oturur pozisyounu ben denemedim ama bir arkadaşım 1 yaşındaki oğluyla umreye gitmişti bu babybag ile.çok memnun kaldım diyince almıştım ben de. yatar pozisyonda kullanmak rahat. çünkü bebeğin üzerine battaniye falan örtüp yüzünü gözünü kapatabiliyorsunuz. rüzgarlı havalarda bile kullanılabilir. sanırım kangurularda böyle bir imkan olmaz.

ben kullanıyorum dik yüzü bana dönük pozisyonda.bu sayede tüm işlerimi yapıyorum.evim iki katlı,kızım bana çok alıştı,kucağıma.baby sling çok işime yaradı

sling büyük kolaylık ben ilk 6 ay kullandım. 2 elinin serbest olması o dönem için kaçılmaz sanırım. Rahatlıkla alışverişe çıktığım bebeğimi keyifle emzirdiğim bir dönemdi kesinlik tavsiye ederim

Back
X