Bebeğini/çocuğunu kaybedenlere nasıl davranılmalı?

Nisancan unutacaksın diyolar ama olmuyor benim tam bir ay gecti unutamıyorum uyuyamıyorum bende progestan kullandım bebegim düsmedi ama kalbi durdu ilacı bıraktım sonra öyle düştü insan evladını nasıl unutabilirki şuan düşmeseydi 3 aylık olacaktı bebegim yolda bebek görünce hamile görünce donup kalıyorum herkes unuttum sanıyor ama içimi kimse bilmiyor hiç bi teselli fayda vermiyor neyseki dua edebilecegimiz Rabbimiz var yine olacak inşallah olana kadar da iyileşemeyegim

Nisancan unutacaksın diyolar ama olmuyor benim tam bir ay gecti unutamıyorum uyuyamıyorum bende progestan kullandım bebegim düsmedi ama kalbi durdu ilacı bıraktım sonra öyle düştü insan evladını nasıl unutabilirki şuan düşmeseydi 3 aylık olacaktı bebegim yolda bebek görünce hamile görünce donup kalıyorum herkes unuttum sanıyor ama içimi kimse bilmiyor hiç bi teselli fayda vermiyor neyseki dua edebilecegimiz Rabbimiz var yine olacak inşallah olana kadar da iyileşemeyegim
evet bana da öyle geliyor kesinlikle unutamayacağım o kadar çok dikkat ettimki kendime bu güne kadar hiç böyle davranmamıştım kendime aman bebeğime bişi olmasın şöyle olmasın böyle olmasın ama oldu işte bşrde doktorum çok ilgisiz benim kendi bişi anlatmıyor hiç sorarsan cvp verir 2 gündür ağrılarım çok fazlaydı kanamam çok vardı 1 gün önce 2defa acile gidip ağrı kesicic iğne yaptılar iğnelerin etkisi geçince ağrılar yeniden başlıyor en sonunda hastaneye yatış istediler ben kabul etmedim kendi doktoruma gittim ağrılar normal dedi enfeksiyon yok dedi ultrasondan baktı normal herşey dedi bir daha kontrole ne zaamn geleyim dedim gerek yok dedi ben zaten iyi değilim düşünemiyorum bazı şeyleri bana ne zman adet olacağım ne zaman bebek yapabileceğim hakkında hiç bir şey demedi ya ..düşük riskim olduğu için o kadar çok doktora gittim ki anlatamam ve hiçbirine güvenmiyorum artık..senin ilk bebeğinmiydi canım benim ilkti

Evet canım bnmde ilkti coook istiyordum bide bir sene bekledim onu ilk lahverengi lekeyi gördügümde devlete gittim bos kese olabilir 1 hafta sonra gel dedi kndi özel doktoruma gittim kalp atıslarını gösterdi cok mutlu oldum ama kısa sürdü şimdi ikinciyi istiyorum cünkü onu unutmak için buna ihtiyacım var adetimi bekliyorum inşallah bizimde evlerimiz şenlenir gercekten hiç kolay degil en azından tutanacagm bişey olsa belki bi an aklımdan atabilirim neden diye sormaktan yoruldum ama Rabbim verdi Rabbim aldı inşallah bide verir hayırlısı

16 aylık oğlumu, kuzumu kaybettim 4,5 ay önce. Oğlumun ölümünden sonra nefes almak bile canımı yakıyor, ciğerim parçalanıyor acıdan, bütün hücrelerim inliyor. Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısını. Çok zor demek anlamsız, dayanılmayacak bir acı. İnternette falan araştırıyorum, bunu yaşayanlar nasıl dayanmışlar diye. Ama yok işte bunun çaresi, formülü yok. Bu konuyu da bugün okudum. Evladını kaybeden herkes için yandım ben de. Tek tesellim cennette kavuşabilmek..
http://asilmiran.blogspot.com.tr/

• Beğen
Reactions: 2k1
Evet canım bnmde ilkti coook istiyordum bide bir sene bekledim onu ilk lahverengi lekeyi gördügümde devlete gittim bos kese olabilir 1 hafta sonra gel dedi kndi özel doktoruma gittim kalp atıslarını gösterdi cok mutlu oldum ama kısa sürdü şimdi ikinciyi istiyorum cünkü onu unutmak için buna ihtiyacım var adetimi bekliyorum inşallah bizimde evlerimiz şenlenir gercekten hiç kolay degil en azından tutanacagm bişey olsa belki bi an aklımdan atabilirim neden diye sormaktan yoruldum ama Rabbim verdi Rabbim aldı inşallah bide verir hayırlısı
inşallah canım Allah bizlere ve bebek isteyen herkese en kısa surede sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip eder inşallah

16 aylık oğlumu, kuzumu kaybettim 4,5 ay önce. Oğlumun ölümünden sonra nefes almak bile canımı yakıyor, ciğerim parçalanıyor acıdan, bütün hücrelerim inliyor. Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısını. Çok zor demek anlamsız, dayanılmayacak bir acı. İnternette falan araştırıyorum, bunu yaşayanlar nasıl dayanmışlar diye. Ama yok işte bunun çaresi, formülü yok. Bu konuyu da bugün okudum. Evladını kaybeden herkes için yandım ben de. Tek tesellim cennette kavuşabilmek..
blogspot okuyup aglayan her kadın anne olur inş...ben bu saatte çok kötü oldum:(

Allah sabır versin :(

Allah sabır versin ,ne yazık ki başka birşey yapmak gelmiyor elimizden

kalbi dumasaydı benim yavrum da 4 aylık olacaktı.ama maalesef ki doğuma 4 gün kala kalbi durdu bebeğimin.

kalbi dumasaydı benim yavrum da 4 aylık olacaktı.ama maalesef ki doğuma 4 gün kala kalbi durdu bebeğimin.
of yaa,çok üzüldüm .Sorun neymiş peki?Ben 7 haftalıkken kaybettim ,kalbi dumuştu bebeğimin.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum da.Doğana kadar böyle bir tehlike var demekki

of yaa,çok üzüldüm .Sorun neymiş peki?Ben 7 haftalıkken kaybettim ,kalbi dumuştu bebeğimin.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum da.Doğana kadar böyle bir tehlike var demekki
otopsi yapılmasını istemedik
ben de henüz kendimle alakalı tetkik yaptırmadım

bişi sorcam canım beneim doktorum kürtajdan sonra 1 ay bekle dedi ama 1 ay az değilmi netet en az 3 ay yazıyor bende istiyorum hemen olmasını ama bir hüsran daha yaşamak istemiyorum

canım doktorum ne kadar süre verdi ve kürtajmı oldun benimde ebbeğimin kalbi durdu 9 haftalıkken doktorum 1 ay bekle dedi az değilmi

canım doktorum ne kadar süre verdi ve kürtajmı oldun benimde ebbeğimin kalbi durdu 9 haftalıkken doktorum 1 ay bekle dedi az değilmi
evet canım kürtaj oldum ve dr 3 ay koruma verdi.Ama başka bir dr 1-2 ay koruma yeterli dedi.Ben baya araştırdım bu konuda net bir bilgi yok bazıları 1 ay bazıları 3 ay bekle diyorlarmış.Ben bazı şeylerin kısmet olduğuna inandım artık.Allah istemezse 1 yıl da korunsak gelmicek o bebek.Benim ilk adetim bitti ve ben korunmayı bıraktım .Bakalım gerisi kısmet artık

Back
X