• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegini formul sutle besleyenler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

misschery

minik kalbim sağlıcakla gel
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.071
705
323
merhabalar.bebeginizi gunduz ve gece kac defa formul sut ile beslediginizi yazabilir misiniz cc olarak da?oglum 1 yasinda geceleri 3-3 bucuk saatte kalkar.ona formul sut hazirlarim.ancak bu aralar formul sut miktarini arttirdi gece yatmadan once 240 cc iciyor ve bahsettigim gibi 3 4 defa kalkiyor.aliskanlik mi aclik mi anlamiyorum.ayni durumu yasayan anneler var mi?

evet.siz de mi formul sut ile besliyorsunuz?
evet besledim ama artık büyüdü tabi günde tek sefer içiyor. gece yatmadan 210 cc 1,5 yaşında. sizin bebek büyük ihtimalle mamadan şişmiş durumdadır.

gece beslenmesini komple kesmediğiniz sürece bebek uyanmaya devam eder. gece bu kadar sık beslenmesi hiç iyi değil. reflü yaparsınız çocuğu. ayrıca mama miktarları çok fazla.

evet besledim ama artık büyüdü tabi günde tek sefer içiyor. gece yatmadan 210 cc 1,5 yaşında. sizin bebek büyük ihtimalle mamadan şişmiş durumdadır.

gece beslenmesini komple kesmediğiniz sürece bebek uyanmaya devam eder. gece bu kadar sık beslenmesi hiç iyi değil. reflü yaparsınız çocuğu. ayrıca mama miktarları çok fazla.
cevabiniz icin tesekkurler.kilosu fazla degil.simdi 150cc ye dusurdu.siz gece beslenmesini nasil kestiniz?

Back
X