- 11 Kasım 2019
- 622
- 877
- 18
- 40
- Konu Sahibi brc35brc35
-
Aynen omur boyu sanirim hep endise icinde gecicek annelik boyle birsey sanirimBende sendenim yani hamile kalana kadar onun için araştır çabala dur şimdide keseyi görsek sonra kalp atışını duysak sonra acaba gelişimi güzel mi bu bence böyle gidecek :)
Rabbim evladini sana bagislasin cok tesekkur ederim o kadar rahatlatici seyler yazmissin ki anlatamam dedigin gibi omur boyu endise korku heyecan hep olucsk sanirim sagliklari yerinde olsun iyi olsunlarda bir anne daha ne ister kicanim annelik karnina dustugu andan itibaren ic gudusel olarak koruma ,endiselenme,kaygilar acabalarla gececek.. birak dogduktan sonrada ömur boyu surecek bir olay..
oglum 18 yasinda❤ ve simdi daha cok endiselerim var nerde kiminle ne yapiyor uzgunmu tek sikintim yavrum hep o tek o benim icin..
neyse demem o ki simdi iyi gunlerin bence kafana fazla takip canini sikma tadini cikar rahat ol dogduktan sonra asil olay basliyor
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinherkesin evladini kendine bagislasin..olmayanlarada cifter cifter versin
Kesinlikle ama şimdiden bile bu duygu çok güzelmiş diyorumAynen omur boyu sanirim hep endise icinde gecicek annelik boyle birsey sanirim
Bu strest hic bitmez canım bende hamile kalana kadar ayrı takıyodum kaldım kese görüncek mi soruları başladı sonra keseyi gördük 7 haftamdayim cumartesi kalp atışı için gittim omrumden omur gitti cok şükür duyduk bebiş gayet iyi 9 ay bakalım sürekli bi panik hali devam edicek sanırım:)Hamile kalmadan once niye hamile kalamiyorum diye stres yasadim yok ovulasyon testi yok bitkisel kurler cok sukur Rabbim nasip etti hamileyim suan 7.haftamdayim 3n son dr kontrolunde erken oldugu icin 4+4 tu keseyi gorebildik ama bebegi gorememistik carsamba gunu nasipse randavum var bebegimi gorebilicekmiyim diye stresteyim sanirim sag salim kucagimiza alana kadar bu stres ve korku hic gitmiyor..sizlerde de ayni stres ve korku oluyormu?
Amin insallahayyy o konuda cok haklisinn mevlama sukurler olsun❤hayatin bir anlami var benim icin ..sizlerde saglikla kucaginiza alin annelik neymis gorunde bakin..
Ayni sikintiyi suan ben yasiyodum carsamba gununu iple crkiyorum sma bi yandan da cok korkuyom dedigin gibi sanirim bir omur bu panik hali surecek annelik bunu gerektiriyo sanirimBu strest hic bitmez canım bende hamile kalana kadar ayrı takıyodum kaldım kese görüncek mi soruları başladı sonra keseyi gördük 7 haftamdayim cumartesi kalp atışı için gittim omrumden omur gitti cok şükür duyduk bebiş gayet iyi 9 ay bakalım sürekli bi panik hali devam edicek sanırım:)
Rabbim eksik etmesin bu duyguyu insallah hic birimizden canimKesinlikle ama şimdiden bile bu duygu çok güzelmiş diyorum
Amiin inşallahRabbim eksik etmesin bu duyguyu insallah hic birimizden canim
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canmHamile kalmadan once niye hamile kalamiyorum diye stres yasadim yok ovulasyon testi yok bitkisel kurler cok sukur Rabbim nasip etti hamileyim suan 7.haftamdayim 3n son dr kontrolunde erken oldugu icin 4+4 tu keseyi gorebildik ama bebegi gorememistik carsamba gunu nasipse randavum var bebegimi gorebilicekmiyim diye stresteyim sanirim sag salim kucagimiza alana kadar bu stres ve korku hic gitmiyor..sizlerde de ayni stres ve korku oluyormu?
Korma canım bende çok korktum ama kalp atışını duyunca rahatlıyor insan iyi düşün iyi olsun amin hepimize:)Ayni sikintiyi suan ben yasiyodum carsamba gununu iple crkiyorum sma bi yandan da cok korkuyom dedigin gibi sanirim bir omur bu panik hali surecek annelik bunu gerektiriyo sanirimRabbim sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah canim
Amin insallah canimSağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canm
Ben 29+6 günlüğüz hala stres korku var vallaha her kontrol gününe yakin yaşıyorum kucağıma alana kadar öyle olcam sanirim annelik bu
Icim rahatliyor siz boyle soylesyince az kaldi carsambaya bakalim nasip artik Rabbim nasip ederse hersey guzel olucakKorma canım bende çok korktum ama kalp atışını duyunca rahatlıyor insan iyi düşün iyi olsun amin hepimize:)
Amin inşallah canımAmin insallah canimNe kadar guzel az bi zaman kalmis seninde Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bende ole dusunuyorum her kontrolde bu stres bu korku heyecan yasanicak bence
Normal dogummu yoksa sezaryenmi dusunuyosunAmin inşallah canım❤
Sabırla duayla bekleyelim yavrularimiz biz Allahın izniyle saglikla gelicekler
Normal düşünüyorum ama tabi bisey çıkmazsa canımNormal dogummu yoksa sezaryenmi dusunuyosun
O korku bende de var cevremdeki cogu kisi sezeryana yonlendiriyo ama normal dogum daha iyi diye dusunuyorum tabi bebegimiz nasil gelmek isterse ona bagli onlar iyi olsunlardaNormal düşünüyorum ama tabi bisey çıkmazsa canımama korkuyorum çok haftaya kontrolum var dr sorcaz nasi doğum olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?