arkadaşlar merhaba. 28 ocakta 14 haftalık bebeğimi kese yırtılmasından dolayı kaybettim tüp bebekti ve 4. denememizde tutmuştu ama malesef nasip olmadı. Her şey Allahtan vardır muhakkak bir bildiği Rabbimin ama insan işte illa bir sebep arıyor. iki embriyo yerleştirilmişti ve ikisi de tutmuştu.çok sevinmiştik ikiz olucak diye ama biri gelişmedi.kalp atımı durdu ama almadılar da. öylece kaldı kardeşinin yanında. sonra 6.haftada kanama başladı.az az , bazen kahverengi bazen kırmızı 14.haftaya kadar devam etti. bu süre içinde hep yattım.1 hafta evdeysem 10 gün hastanede yattım.ikili taramamız da temiz çıkmıştı.doktor artık memleketime dönebileceğimi söylemişti ama 3-4 gün sonra lavaboya gittiğimde kanla beraber su geldiğini farkettim.hastaneye gittiğimde artık çok geçti.suyu bitmişti.suni sancıyla bebeğimi doğurdum içerde kalanları da kürtaj yaptılar sonrasında kromozom tahlili verdik eşimle ama onda da sorun çıkmadı. bebeğin plasentasını patolojiye yollamışlardı. o da temiz çıktı. şimdi bir daha nasip ederse Rabbim aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. benim gibi sebebi belli olmadan bebek düşürüp tekrar hamile kalıp sağlıklı doğum yapan varsa nolur yazın. biraz olsun içim rahatlasın istiyorum uzun oldu biraz.Hakkınızı helal edin..