Bebek Beslenmesi Bebeğini sadece mamayla besleyen anneler yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Bebegim 3 aylık ama emmedi.:KK61:.2 ay boyunca sagdım..fakat artık sagamıyorum...bebegini sadece mamayla besleyen anneler varmı..kaç saatte bir kaç ml.veriyorsunuz????

6 ay sağdım, sütüm çok olmadığı için mama ile beraber gittik. şu anda ek besin + mama yapıyoruz. benim oğlum mama üzerinde yazandan daha az ama daha sık isterdi mamayı. ne zaman isterse verdik. 3 aylıkken genelde 2-2.5 saatte bir 90-120 veriyorduk.

Bebegim 3 aylık ama emmedi.:KK61:.2 ay boyunca sagdım..fakat artık sagamıyorum...bebegini sadece mamayla besleyen anneler varmı..kaç saatte bir kaç ml.veriyorsunuz????
Benim ikizlerim var ben başından beri sadece mama veriyorum,30 la başladık 60 90 gittik 2 saate 1,3 aylık olunca 3 saate çıkardık 120 verdik,yani her ay 1 ölçek arttırdık, ama bebeğe göre değişir tabi bünye meselesi sonuçta...

Kilo alımı nasıl
İyiler maşallah,açıkçası pek hesap yapmıyorum şu ay şu kadar almış bu ay bu kadar falan, çünkü kafaya takarsan düzen bozulur,sonuçta kilo her şey demek değil çok şükür sağıklı olsunlar da zayıflık önemli değil bence, birde yeni yeni ek gıdaya başladık...

İyiler maşallah,açıkçası pek hesap yapmıyorum şu ay şu kadar almış bu ay bu kadar falan, çünkü kafaya takarsan düzen bozulur,sonuçta kilo her şey demek değil çok şükür sağıklı olsunlar da zayıflık önemli değil bence, birde yeni yeni ek gıdaya başladık...
3 aylık degillermi...ek gıda ne veriyorsunuz ki

2 saatte bir veriyodum. ama tamamen bebeğe bağlı birşey. Benim bebeğim hiç emzik almadı ve biberonu emzik gibi kullanıyodu. Biberonda süt içerek uyuyodu o yuzden 2 saat dolmadan da peş peşe süt verdiğim oluyodu. Mama konusunda kesinlikle Similac. Bence en besleyici olan da o. Yurtdışında da en çok kullanılan mama.

2 saatte bir veriyodum. ama tamamen bebeğe bağlı birşey. Benim bebeğim hiç emzik almadı ve biberonu emzik gibi kullanıyodu. Biberonda süt içerek uyuyodu o yuzden 2 saat dolmadan da peş peşe süt verdiğim oluyodu. Mama konusunda kesinlikle Similac. Bence en besleyici olan da o. Yurtdışında da en çok kullanılan mama.
Ben aptamil veriyorum ama şu sıralar yememeye başladı..1 hafta sonra 3 aylık olacak 100 ml.bazen zorla içiyor bazen hiç içmiyor.bi öneriniz war mı acaba??

Ben aptamil veriyorum ama şu sıralar yememeye başladı..1 hafta sonra 3 aylık olacak 100 ml.bazen zorla içiyor bazen hiç içmiyor.bi öneriniz war mı acaba??

biberonu hiç mi ağzına almıyor, yoksa mamanın tadını mı beğenmiyor. Biberonu almıyorsa kaşıkla ya da enjektörle ağzına akıtmayı deneyebilirsin. Mamanın tadını sevmemişse başka bi marka deneyebilirsin. Hep mi öyle, belki başka bir derdi varsa iştahı yoktur.

biberonu hiç mi ağzına almıyor, yoksa mamanın tadını mı beğenmiyor. Biberonu almıyorsa kaşıkla ya da enjektörle ağzına akıtmayı deneyebilirsin. Mamanın tadını sevmemişse başka bi marka deneyebilirsin. Hep mi öyle, belki başka bir derdi varsa iştahı yoktur.
Biberonu ağzına alıyor ama iki üç içişten sonra ağlamaya başlıyor..3 saatte bir veriyorum mamayı..hiç emmedi sütüm hiç yoktu..şimdi napacağımı kara kara düşünür oldum

Biberonu ağzına alıyor ama iki üç içişten sonra ağlamaya başlıyor..3 saatte bir veriyorum mamayı..hiç emmedi sütüm hiç yoktu..şimdi napacağımı kara kara düşünür oldum

Bir dönem benim de kızım hiç lmadı biberon ama ben her seferinde tekrar teklif ettim. Bir de bieron içme aralarını açtım. Uykuya dalmadan önce de alması kolay oluyordu.

Benim kızım 9 aylık şuan, o da bazen biberondan istediği çoklukta gelmeyince sinirlenip ağlıyo o zaman emzik başlığını değiştiriyorum 1 yerine 3 numara takıyorum. O zaman içiyor. Seninki daha çok küçük, ondan olduğunu sanmıyorum ama istersen dene.

Back
X