Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek bir sağımda iki memeden toplam kaç ml süt alabiliyorsunuz?Sürekli de dolmuyor yani elektrikli aldığım için başında beklemek gerekiyor maalesef o kadar vaktim olmuyor
Ilk bebegim ve tecrubeli degilim yanimda destek olacak kimse yokMerhabalar meme reddini çözmek için üstüne gitmenizi tavsiye ederim. Emzirme danışmanından destek alabilirsiniz. Bebeğim 7 aylık sağımla besliyorum. Başlarda bebeğimin süt içme aralıklarına göre sağım yaptım yani üç saatte bir besleniyorsa üç saatte bir sağım yaptım. Bebeğim 4 aylıkken işe başladım. İşe başladıktan sonra göğsümün dolmasına göre sağım yapmaya devam ettim hala da ediyorum. Örneğin 6 saatte dolduysa 6 saat sonra sağım yapıyorum. Sağarak beslemek zor oluyor. Umarım meme reddini aşarsınız![]()
Ben lansinoh giyilebilir çift göğüs pompası aldim memnun kaldim tavsiye ederim. Eşim işe gidince bebekle tek başıma kalıyorum ve elektrikliyle sagim yapamiyorum asla vakit bulamıyorum. Giyilebilir pompa rahat ettirdi duzenli sagabiliyorum. Sagimdan sonra buzdolabina koyuyorum ve günde bir kere yıkıyorum. Iyi mi yapiyorum bilmiyorum bir arkadasim bu şekilde onerdi. Sürekli bulasik yikama ve kurulamaya vaktim yok zatenSürekli de dolmuyor yani elektrikli aldığım için başında beklemek gerekiyor maalesef o kadar vaktim olmuyor
Sağım icin hangi aleti kullandiniz acabaMerhabalar meme reddini çözmek için üstüne gitmenizi tavsiye ederim. Emzirme danışmanından destek alabilirsiniz. Bebeğim 7 aylık sağımla besliyorum. Başlarda bebeğimin süt içme aralıklarına göre sağım yaptım yani üç saatte bir besleniyorsa üç saatte bir sağım yaptım. Bebeğim 4 aylıkken işe başladım. İşe başladıktan sonra göğsümün dolmasına göre sağım yapmaya devam ettim hala da ediyorum. Örneğin 6 saatte dolduysa 6 saat sonra sağım yapıyorum. Sağarak beslemek zor oluyor. Umarım meme reddini aşarsınız![]()
Meme reddi için kesinlikle emzirme danışmanından destek alın. Bu şekilde 6 ay sürdüremeyebilirsiniz. Bebek emmedikçe süt üretimi azalıyor hiçbir makine bebek kadar çekemiyor ve beyine prolaktin sinyali gönderemeyebilir. Benim 40 tan sonra bebeğim memeyi reddetti maalesef. 2 saatte bir sağmanız lazım genelde. Sağdığınız sütleri süt saklama poşetine koyup dolaba atın. Ben makine çekemediği dönemde baya bi buzlukta sütüm olduğundan bi süre daha süt verebilmiştim. 4-6 aya kadar saklanıyor buzlukta. İdeali bence 4 ay en fazla. Buzdolabında süt 2 günden fazla kalmasın.Merhaba. Bebeğim 41 günlük ve meme reddi sebebiyle sağım yaparak besliyorum. Umarım 6 aya kadar sürdürebilirim. Aramızda beebğini sağım yaparak besleyen var mı? Ne kadar aralıklarla ve nasıl sağım yaşıyorsunuz? Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var
Ilk bebegim ve tecrubeli degilim yanimda destek olacak kimse yoksürekli agliyir ve aglatarak memeden nefret ettirmek istemiyorum. En azindan ilk 6 ay sagim yapsam sonrasinda da sagimi azaltarak sütüm kesilse diye düşünüyorum. Gerçekten çok yoruldum sağım,bulaşık, eve bagimli olmak...
Sağım icin hangi aleti kullandiniz acaba
Bir de pompayi her kullanimdan sonra yıkıyor muydunuz ben gunde 1 kere yıkıyorum ve her kullanimda buzdolabina koyuyorum bir arkadasim bu şekilde onerdi
Merhaba başından beri mi sağarak veriyorsunuz? Hiç emmiyor mu? Sütünüzde azalma olmadı mı?Merhabalar meme reddini çözmek için üstüne gitmenizi tavsiye ederim. Emzirme danışmanından destek alabilirsiniz. Bebeğim 7 aylık sağımla besliyorum. Başlarda bebeğimin süt içme aralıklarına göre sağım yaptım yani üç saatte bir besleniyorsa üç saatte bir sağım yaptım. Bebeğim 4 aylıkken işe başladım. İşe başladıktan sonra göğsümün dolmasına göre sağım yapmaya devam ettim hala da ediyorum. Örneğin 6 saatte dolduysa 6 saat sonra sağım yapıyorum. Sağarak beslemek zor oluyor. Umarım meme reddini aşarsınız![]()
Merhaba doğduğu ilk ay emzirme artı sağım şeklinde ilerledim. Sonrasında tamamen sağıma döndüm. Düzenli sağım yaptığım için sütümde herhangi bir azalma olmadı şu ana kadarMerhaba başından beri mi sağarak veriyorsunuz? Hiç emmiyor mu? Sütünüzde azalma olmadı mı?
Ben de bu şekilde yaptım şu an 50 günlük ve artık meme istemiyor kahroluyorum. Keşke sağmasaydım hiç diyorum. Bu durumu kabullenmek çok zor. Sütünüzün azalmaması çok güzel olmuş maşallah. Sizde de mi meme reddi oldu?Merhaba doğduğu ilk ay emzirme artı sağım şeklinde ilerledim. Sonrasında tamamen sağıma döndüm. Düzenli sağım yaptığım için sütümde herhangi bir azalma olmadı şu ana kadar
Günde kaç ml sağabiliyordınuz bir de onu merak ettim. Mama verdiniz mi?Ben de bu şekilde yaptım şu an 50 günlük ve artık meme istemiyor kahroluyorum. Keşke sağmasaydım hiç diyorum. Bu durumu kabullenmek çok zor. Sütünüzün azalmaması çok güzel olmuş maşallah. Sizde de mi meme reddi oldu?
Daha çok küçük memeye tekrar dönebilir bir emzirme danışmanı tutmanızı naçizane tavsiye ederim. Belki yadırgayacaksın ama ben meme reddi yaşamadım. Sarılığı vardı. Başlarda lohusa psikloljisiyle emzirdiğimde sürekli uyuması ve yeteri kadar beslenemediğini düşünmem beni olumsuz etkiledi. Sağımla ne kadar beslendiğinden ve doyduğundan emin oluyordum. 4 aylıkken işe başlayacağım kesin olduğu içinde alışmasının bebek için zor olacağını düşündüm. Belki de yanlış ilerledim bilmiyorum. Doğduğu ilk hafta 2-3 kez mama verdim sonrasında sütüm olduğu için sağdığım sütü vermeye başladım. Başlarda çok hatırlamıyorum ama şuan gün içinde ortalama olarak 1200 cc falan sanırım. Fazla olduğu ya da daha az olduğu da oluyorBen de bu şekilde yaptım şu an 50 günlük ve artık meme istemiyor kahroluyorum. Keşke sağmasaydım hiç diyorum. Bu durumu kabullenmek çok zor. Sütünüzün azalmaması çok güzel olmuş maşallah. Sizde de mi meme reddi oldu?
Evet baştan beri sağımla besliyorum 3 ay oldu azalma yok çok şükürMerhaba başından beri mi sağarak veriyorsunuz? Hiç emmiyor mu? Sütünüzde azalma olmadı mı?
Elektrikli olan mı yoksa şarjlı olanı mı kullanıyorsunuz. Ben mochi marka aldım henüz gelmedi. İnşallah memnun kalırım. Lansinph elektirilş vardı bende başında durup sağmak çok zor geldi.Evet baştan beri sağımla besliyorum 3 ay oldu azalma yok çok şükür