Loş ışık olsun yeterli bence koridor ışığını açıyorum ben sadece hem gelişimi için , hem çabuk uyuması ,hem de gece gündüz ayırt etmesi için . hatta uyuturken yüzüne battaniye atıyorum
Loş ışık olsun yeterli bence koridor ışığını açıyorum ben sadece hem gelişimi için , hem çabuk uyuması ,hem de gece gündüz ayırt etmesi için . hatta uyuturken yüzüne battaniye atıyorum
tedirgin etmeyin kendinizi. oyle hemen etkileyecek sorun yaratacak bir surec oldugunu dusunmuyorum.
bundan sonra yapabilirseniz oda disinda isik olsun. sizde kendinizi guvende hissedersiniz hem
Buyume hormonu sadece karanlikta salgilanir. Gece lambasinin bilrle bu hormonu etkilediğini ifade eden arastirmalar var. Ben bebegimin odasindaki kameranim isigini bile elektrik banti ile bantladim los olmasin odasi diye. Isik acik uyutmayin bence.
Kızım 1 yaşından beri odasında uyuyor ve hic gece lambasi ışık yanmadı antre de loş ışık vardi o da uyandgnda bizim odaya rahat gelebilmesi icin bence karanlıkta daha kaliteli uyku oluyor aydınlıkta hemen uykuya dalamiyor odasında
Bizde bi de oda kapısı kapalı yatma kuralı var ama iyi mi kötü mu bilemdim akli diger odadan gelen seslere falan gitmesin die bastan beri böyle gidiyor bklm