kızlar amniyosentez sonucum normal çıktı allaha şükür bakalım bu hafta tekrar mr çektircem inşallah oda temiz çıkar
Allah a şükürler olsun. Çok sevindim sen ve bebeğin için. Benim bebeğimin beynindeki kist de kayboldu. Bende çok mutlu oldum. İnş. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız da bu streslerden kurtuluruz.
Ayyyy canım benim çok sevindim...Ben de kaybolacağını düşünüyordum zaten..Boşuna stres yaptın..Gerçi insanın elinde olmuyor ister istemez stres yapıyor..Ben de artık zamanın dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum..İnşallah sağlıkla alırız onları kucağımıza..Kendine ve bebişine iyi bak canım..Onu sakın bir daha da üzme
Hadi gözün aydın canım..Çok sevindim gerçekten. İnşallah mr da iyi çıkar sonra sen de rahat edersin canım..
Allah a şükürler olsun. Çok sevindim sen ve bebeğin için. Benim bebeğimin beynindeki kist de kayboldu. Bende çok mutlu oldum. İnş. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız da bu streslerden kurtuluruz.
çok teşekkür ederim canım :1hug:
senin adınada çok sevindim canım allahım sağlıcaklan hayırlıısylan tamamlamayı nasip eder inşallah :1hug:
benim bebişimin beyinciğinde kist duruyo ama diğer kötü olasılıklar elendi en azından 25. haftada mr çektircem büyüsün daha iyi anlaşılır dendi allaha emanetiz tatlım ama içim çok rahatladı çünkü gittiğim doktorlar büyük ihtmalle sağlıklı dediler araknoid kisti olabilir dediler tam teşhis için mr gerekli inşallah başka bişey değildir kist büyüme yapmadıktan sonra sorun olmaz deidler bakalım takip altında oluncak herşeyin hakkımızda hayırlısı tatlım
bende 18 haftalık hamileyim bu hafta detaylı ultrason yapıldı ve bebeğimin beyninde milimetrik koroid plexus kisti var denildi doktorum ilerleyen haftalarda düzeleceğini söyledi ama ben çok endişeliyim ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan var mı?
çok teşekkür ederim canım :1hug:
senin adınada çok sevindim canım allahım sağlıcaklan hayırlıısylan tamamlamayı nasip eder inşallah :1hug:
benim bebişimin beyinciğinde kist duruyo ama diğer kötü olasılıklar elendi en azından 25. haftada mr çektircem büyüsün daha iyi anlaşılır dendi allaha emanetiz tatlım ama içim çok rahatladı çünkü gittiğim doktorlar büyük ihtmalle sağlıklı dediler araknoid kisti olabilir dediler tam teşhis için mr gerekli inşallah başka bişey değildir kist büyüme yapmadıktan sonra sorun olmaz deidler bakalım takip altında oluncak herşeyin hakkımızda hayırlısı tatlım
benim bebeğimdede çıktı bir daha 22 haftalıkken gideceğim çok merak ediyorum inşallah geçer yaa:18:
bende 18 haftalık hamileyim bu hafta detaylı ultrason yapıldı ve bebeğimin beyninde milimetrik koroid plexus kisti var denildi doktorum ilerleyen haftalarda düzeleceğini söyledi ama ben çok endişeliyim ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan var mı?
Benim bebeğimdede detaylı ultrasonda bu kistten çıkmıştı. Doktorum kaybolacağını söylesede ağlaya ağlaya bi hal olmuştum. Eğer 2'li ve 3'lü testlerde herhangi bir problem yoksa doktorlar bu kisti tek başına bir sorun olarak görmüyorlar. Ben iki doktorla görüşmüştüm ve büyük ihtimalle 20. haftadan sonra ( yanlış hatırlamıyorsam ) kaybolacağını sölemişlerdi. Bi anne adayı olarak beklemek tabiki çok zor geliyor, ya kaybolmazsa diye üzülüyorsunuz. Bende bu konuyu o dönemde bilgi edinebilmek için açmıştım. Şimdi oğlum 5 aylık ve Allah a şükürler olsun ki çok sağlıklı doğdu, hiç bir problemi yok. Umarım sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
Hiç korkma ve moralini bozma.benimde aynen detaylı ultrasonda bebeğimde kist olduğu ve muhtemelen kaybolacağı söylenmişti.hamileliğim ağlamakla endişeyle geçti bu yüzden.merhaba en son mesaj 2011 de yazılmıs ama umarım takip eden ve bu durum hakkında bilgisi olan vardır benim bebeğim şimdi 24 haftalık ve beynin iki tarafında da koroid plksus kisti var yorumlarda çogunun geçtiğini okudum ancak doktorum beni rahatlatmak bir yana daha beter moralimi bozuyor risk devam ediyor sakat doğma ihtimal, var dye başka birdoktora gittim o da 28. haftada yuzde 90 gecer diyor neye inanacagım sasırdım allaha dua ediyorum ki saglıklı olsun bebeğim benim gibi olanlara allah sabır ve umut nasıp etsin morali bozan doktorlara da insaf nasıp etsin
Mrb canım benim bebeğimde de vardı 18+4 de gitmiştik dr başka bir sorun yok bu da önemli değil dese de içim içimi yiyor du ikili üçlü falan da yaptirmadim ayrıca hatta bebek doğana kadar geçmese bile doğduktan sonra gecermis zekayla hiçbir alakası yokmuş tek başına olduğunda bir ay sonra gel dedi ama ben dayanamadım 20 +2 de yani bugün gittik çok kuculmus hatta zor görüyorum dedi çok rahatladım. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah senin bebisinin de geçer en kisa zamanda başka bir sıkıntı yoksa inşallah hiç olmaz bu gelip geçici birsey Rabbim'in izniyle.merhaba en son mesaj 2011 de yazılmıs ama umarım takip eden ve bu durum hakkında bilgisi olan vardır benim bebeğim şimdi 24 haftalık ve beynin iki tarafında da koroid plksus kisti var yorumlarda çogunun geçtiğini okudum ancak doktorum beni rahatlatmak bir yana daha beter moralimi bozuyor risk devam ediyor sakat doğma ihtimal, var dye başka birdoktora gittim o da 28. haftada yuzde 90 gecer diyor neye inanacagım sasırdım allaha dua ediyorum ki saglıklı olsun bebeğim benim gibi olanlara allah sabır ve umut nasıp etsin morali bozan doktorlara da insaf nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?