bebeğinin böbreğinde genişlik olan var mı?

Crnpi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
206
192
23
35
kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimin sağ böbreğimde genişlik olduğu söylendi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ?

kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimin sağ böbreğimde genişlik olduğu söylendi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ?
Benim bebegimde de var canım 17. Haftasında öğrendik iki bobrektede var ama genelde erkek bebeklerde karşılaşıyoruz demişti doktorumuz önemli olan hızlı büyümemesi

Benim bebegimde de var canım 17. Haftasında öğrendik iki bobrektede var ama genelde erkek bebeklerde karşılaşıyoruz demişti doktorumuz önemli olan hızlı büyümemesi
Simdi ne durumda canim kac mm olmus? Benim kiz bebisim ama yine de var kendiliginden kaybolabiliyomus sanirim

Simdi ne durumda canim kac mm olmus? Benim kiz bebisim ama yine de var kendiliginden kaybolabiliyomus sanirim
Evet aynen bizimki en son 10 mm de kalmıştı biride küçüldü baya onda sorun kalmadı dedi doktor doğuma kadar yada doğumdan sonra normale dönebiliyomuş hiç endişelenmeyin başta bnde korkmuştum ama sakın kalmak gerçekten olumlu etkiliyo

Evet canım benim bebeğimde de var erkeklerde olabiliyo doğumdan sonra geçer dendi ama bende çok tedirginim inşallah sağ salim bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi..

Evet canım benim bebeğimde de var erkeklerde olabiliyo doğumdan sonra geçer dendi ama bende çok tedirginim inşallah sağ salim bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi..
Senin az kalmis canim saglikla kavusursun insallah bebisine. Tedirginlik oluyo ister istemez insan ne kadar onemli oldugunu anlayamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…