Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak arasını görmüş müydün?13te erkek
14te büyük yanılma Payı ile kız
16da kız
Kızım olacak inşAllah :) bence değişmeyebilir.
Bu kadar erken doktorların cinsiyet belirtmesine karşıyım ben ama kız olma ihtimali büyük sen yinede 20 haftaya gelmeden hazırlık yapmaDr 11+4 te erkek, 13 te kız, 14+3 te kız dedi. SiZce kız mıdır? Bu haftalarda kız denilip sonradan değişen var mı?
Evet görmüştüm erkek dendiğinde de kız dendiğinde de. Hatta doktor erkek dediğindeki resmi nub teorisine koymuştum ordaki arkadaşlarda kesin erkek demişti ama tabiki o haftalarda yanılma o kadar çok oluyor ki ben kaptırmamıştım kendimi :) kimseye de dememiştik zaten büyümesini bekledik.Bacak arasını görmüş müydün?
Sen görnüşmüydün bacak arasını?kızken ve erkekken???13. Te erkek gibi dedi
15 %90 kiz dedi
19+4de %100 erkek dedi gosterdi de
Çok ilginç. Kız dediğinde boş muydu?Evet görmüştüm erkek dendiğinde de kız dendiğinde de. Hatta doktor erkek dediğindeki resmi nub teorisine koymuştum ordaki arkadaşlarda kesin erkek demişti ama tabiki o haftalarda yanılma o kadar çok oluyor ki ben kaptırmamıştım kendimi :) kimseye de dememiştik zaten büyümesini bekledik.
Evet boştu hatta doktor yine tam bacak arasından yakalayıp söyledi. Ama niyeyse kendi hala ikna olmuyo :) kaç haftalık hamileyim hala her seferinde cinsiyetini kontrol ediyo ve nasıl değişebilir seninki diyor :) biz ikna olduk kız olduğuna, o olmadı hala :):):)Allah'ın işi bu sonuçta ne dilerse o oluyo :)Çok ilginç. Kız dediğinde boş muydu?
:))). Bize önce çıkınto var demişti. Sonra bacak arasını boş gördük. Sizin haftanız ileri. Hala inanmıyor mı? Ayrıntılıya girdiniz mi?Evet boştu hatta doktor yine tam bacak arasından yakalayıp söyledi. Ama niyeyse kendi hala ikna olmuyo :) kaç haftalık hamileyim hala her seferinde cinsiyetini kontrol ediyo ve nasıl değişebilir seninki diyor :) biz ikna olduk kız olduğuna, o olmadı hala :):):)Allah'ın işi bu sonuçta ne dilerse o oluyo :)
Banada doktor 13 haftalikken direk erkek dedi çıkıntı vardı. Şimdi yazılanları okuyunca acaba mi diye düşünmeye başladım. Boyle yanilmalar oluyor mu?:))). Bize önce çıkınto var demişti. Sonra bacak arasını boş gördük. Sizin haftanız ileri. Hala inanmıyor mı? Ayrıntılıya girdiniz mi?
Çıkıntı o haftalarda her bebekte oluyor. Ayrıntılı dediğiniz 3D ya da 4D ise girmedim ona. Ben yurtdışında yaşıyorum burda 20. Haftaki detaylı ultrasonu da siyah beyaz olan 2 boyutlu var ya onunla Yaptılar.:))). Bize önce çıkınto var demişti. Sonra bacak arasını boş gördük. Sizin haftanız ileri. Hala inanmıyor mı? Ayrıntılıya girdiniz mi?
aynı durumu bende yasadım 2 lı ıcın gıttıgımde erkek dedıler bende remen pipi gordum 14 haftalıkken gıttıgımde pipi yok olmus doktor kız dedı bakalım ayın 30unda randevum var o zaman ne cıkcakEvet görmüştüm erkek dendiğinde de kız dendiğinde de. Hatta doktor erkek dediğindeki resmi nub teorisine koymuştum ordaki arkadaşlarda kesin erkek demişti ama tabiki o haftalarda yanılma o kadar çok oluyor ki ben kaptırmamıştım kendimi :) kimseye de dememiştik zaten büyümesini bekledik.
Kizken gormedim ama ekekken gordumSen görnüşmüydün bacak arasını?kızken ve erkekken???
Canım ben seni erken gebelik belirteleri konusundan hatırlıyorum. Sanırım iki oğlun vardı. Bence 14 haftalıkken söyledikleri daha doğrudur. Eğer bacak Arasını yakalayıp söylediyse kesin kızdır.aynı durumu bende yasadım 2 lı ıcın gıttıgımde erkek dedıler bende remen pipi gordum 14 haftalıkken gıttıgımde pipi yok olmus doktor kız dedı bakalım ayın 30unda randevum var o zaman ne cıkcak
evet canım 2 oglum var ılkınde pıpıyı gormustuk ıkıncıde doktor baya ınceledı bacak arasını pıpı yok olmustu hayırlısı artık Allahtan bakalım bellı olur 8 gun sonraCanım ben seni erken gebelik belirteleri konusundan hatırlıyorum. Sanırım iki oğlun vardı. Bence 14 haftalıkken söyledikleri daha doğrudur. Eğer bacak Arasını yakalayıp söylediyse kesin kızdır.
Canım o pipi dedikleri hem kız da hem erkek de olduğu için o haftalarda ben seninkinin kız olduğunu düşünüyorum. O kadar inceleyip göremediyse zaten kızdır.evet canım 2 oglum var ılkınde pıpıyı gormustuk ıkıncıde doktor baya ınceledı bacak arasını pıpı yok olmustu hayırlısı artık Allahtan bakalım bellı olur 8 gun sonra
Canım bence başka doktora git. Bacak arasından pipiyi görmese bile anlıyor bazı tecrübeli doktorlar erkek olduğunu bölgenin yapısından. Yani çok saçma olmuş dediği.arkadaşlar banada bi yardımcı olurmusunuz? 13 haftalıkken banada doktor erkek dediler. bugün kontrole gittim. bacak arasını boş gördüm dedi. ultrasonun sonlarında pipi gördüm sanki dedi. (bacak arasından değil yandan) şimdi ben hangisine inanayım?