Bebeğinin cinsiyeti kesinleşmeyen var mı?

Ben 33.haftaya gireceğim, hala belli değil. "KIZ GİBİ" dedi 20. haftasından. Devlet hastanesinde "ERKEK" dedi. 30 haftalıkken yine "KIZ" dedi. Benim de iyice kafam karıştı. Allah'tan doktorumu değiştirdim. 09.11' de kesin cinsiyetini söyleyecekmiş. Bakalım. Bizim ki "SÜRPRİZ BEBEK".. Doğum'a zaten az kaldı. Bu saatten sonra öğrenmeyip doğumda'da öğrensem olur... :D

Ben 33.haftaya gireceğim, hala belli değil. "KIZ GİBİ" dedi 20. haftasından. Devlet hastanesinde "ERKEK" dedi. 30 haftalıkken yine "KIZ" dedi. Benim de iyice kafam karıştı. Allah'tan doktorumu değiştirdim. 09.11' de kesin cinsiyetini söyleyecekmiş. Bakalım. Bizim ki "SÜRPRİZ BEBEK".. Doğum'a zaten az kaldı. Bu saatten sonra öğrenmeyip doğumda'da öğrensem olur... :KK70:
Eskiden annemizde doğumda öğreniyormuş ya. Senin ki ona benzemiş. Benim arkadaşımda 8 ayında öğrendi sırtı dönüktü bebeğin. Herkes kız bu falan dedi. Şimdi oğlu Kocaman oldu . Nasip hayırlısı olsun Can'ım :-)

Eskiden annemizde doğumda öğreniyormuş ya. Senin ki ona benzemiş. Benim arkadaşımda 8 ayında öğrendi sırtı dönüktü bebeğin. Herkes kız bu falan dedi. Şimdi oğlu Kocaman oldu . Nasip hayırlısı olsun Can'ım :-)

Ayneeennn :D hayırlısı tabii. İlk evladımız olacak. "KIZ-ERKEK" fark etmiyor, ama insanda biraz merak da oluyor haliyle. Rabbim herkese eli ayağı düzgün, sağlıklı evlatlar versin. Gerisi hiç önemli değil :)

Back
X