Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini henüz öğrenmemiş anne adayları buraya !

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
N

nilda

Ziyaretçi
Kızlar hani hep derler ya bebeğin cinsiyetini anne ne hissederse odur.Bakalım hisleriniz ne kadar kuvvetli.Diğer arkadaşlarımız da hamile arkadaşların bebekleri konusunda tahminde bulunabilirler.Örneğin ben ilk zamanlar kız diyordum.Hep aşırı bulantı oldumu kız derler ya.Hatta rüyamda su dolu bir keseden çıkan bir çocuk ben senin kızınım dedi.Doğum tarihini saatine kadar söyledi bana.Ama daha sonra da rüyamda erkek doğurduğumu gördüm.Ve herkes çok güzelleştiğimi söylüyor.Karnım da çok cabuk çıktı ve sivri.Ve hep ekşi yedim.Limon, ayva, sarımsaklı yoğurt, acı ,turşu vs.kocam da rüyasında erkek görmüş.Bence erkek doğurcam.Bakalım 12 eylülde öğrenicez inşallah.HADİ BAKALIM SİZCE BEBEĞİNİZ KIZ MI ERKEK Mİ?

nilda cım bende cok merak edıyorum 1 eylulde de inşallah gosterırse biz de ogrenıcez bende ruyamda hep erkek goruyorum ama babası kız olucak dıyor bakalım hayırlısı sağlıklı olsun inşallah da hiiç farketmez

bende merak ediyorum bana erkeke gibi geliyor hep tatlı yiyorum (aslında ben ekşiyi severdim) ama ne olursa olsun yetreki sağlıklı olsun 15 inde kontrolüm var bakalim belli olacakmı?

Kızlar aslında yüzlerinizin resmini görsem daha kolay tahmin edebilirim.Ama sizle ilgili bir hissim olduğunda yazacağım.Örneğn decebe arkadaşınki erkek gibi geliyor nedense.Neredeyse peşpeşe öğrenicez hadi hayırlısı.

bende rğyalarımda hep kızımı gördüm ve kızım oldu ilk önceleri hep ekşi yerdim son aylarda acayim tatlı isteyi başlamıştı içimede hep kız doguyordu netekimde kızım oldu alah hayırlı evlatlar versin inşalahh

Bende Erkek Olucak Benim Bebeğim Dedim Hep.içime Doğdu.çevremdeki Herkesde Kiz Dedi Ama Erkekmiş Bebiş.yani Anneler Bu Konuda Yanilmiyor Kizlar

Burcu ve tatarkızı Allah bebişlerinizi analı babalı büyütsün.

Kızlar hani hep derler ya bebeğin cinsiyetini anne ne hissederse odur.Bakalım hisleriniz ne kadar kuvvetli.Diğer arkadaşlarımız da hamile arkadaşların bebekleri konusunda tahminde bulunabilirler.Örneğin ben ilk zamanlar kız diyordum.Hep aşırı bulantı oldumu kız derler ya.Hatta rüyamda su dolu bir keseden çıkan bir çocuk ben senin kızınım dedi.Doğum tarihini saatine kadar söyledi bana.Ama daha sonra da rüyamda erkek doğurduğumu gördüm.Ve herkes çok güzelleştiğimi söylüyor.Karnım da çok cabuk çıktı ve sivri.Ve hep ekşi yedim.Limon, ayva, sarımsaklı yoğurt, acı ,turşu vs.kocam da rüyasında erkek görmüş.Bence erkek doğurcam.Bakalım 12 eylülde öğrenicez inşallah.HADİ BAKALIM SİZCE BEBEĞİNİZ KIZ MI ERKEK Mİ?

cnm ben hep ekşi yedim hamişlikte ve çok güzelleştim eşim kız istemesine rağmen erkek olcak galiba diyordu ama nurtopu gibi bi kızım oldu ekşi yemek kıza işarettttt

cnm ben hep ekşi yedim hamişlikte ve çok güzelleştim eşim kız istemesine rağmen erkek olcak galiba diyordu ama nurtopu gibi bi kızım oldu ekşi yemek kıza işarettttt

Ay ne güzel inşallah benim de kızım olur.Yediğim limonun haddi hesabıu yok.Kilo kilo.Demek kızın güzelliğine güzellik kattı.Biliyorum ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ama bana yine de oğlum olacak gibi geliyor.Allahım güzel kızını sana bağışlasın.

Arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar da yazıyor çok mutlu oldum.yazın yazın.Bakalım eskiden beri gelen halk arsında yaygın inanışlar ne kadar doğru.Gerçekten ne yediğimiz ipucu olabilyor mu?ya da güzelleşmek çirkinleşmek.Doğum yapmış arkadaşlar da yazarlarsa daha fzla fikir sahibi oluruz hem de eğleniriz.Tabiki anne adayları için kız ya da erkek farketmiyor.Bundan eminim.Benim için de öyle.Sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun yeter.Amaç hoşça vakit geçirmek.

ben 8 haftalık hamileyim dışardan gören erkek diyo ama kızım olcak ilk başlarda meyve çok yedim kendimi meyveye verdim çok meyve yiyeninde kızı olurmuş

Arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar da yazıyor çok mutlu oldum.yazın yazın.Bakalım eskiden beri gelen halk arsında yaygın inanışlar ne kadar doğru.Gerçekten ne yediğimiz ipucu olabilyor mu?ya da güzelleşmek çirkinleşmek.Doğum yapmış arkadaşlar da yazarlarsa daha fzla fikir sahibi oluruz hem de eğleniriz.Tabiki anne adayları için kız ya da erkek farketmiyor.Bundan eminim.Benim için de öyle.Sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun yeter.Amaç hoşça vakit geçirmek.

dogru söyülyorsun canım kız erkek fark etmez
ama
insan yinde geciriyor içinden
mesela benim 1 oglum var
eh bide kız olsa fena olmaz diyor insan alah biliyorya gönlüme göre oldu saglıklı evlatlşarım var cok şükürki

ben 8 haftalık hamileyim dışardan gören erkek diyo ama kızım olcak ilk başlarda meyve çok yedim kendimi meyveye verdim çok meyve yiyeninde kızı olurmuş

ay bende cok meyve yedim özeliklede cilek catladım yerken bide maşalah dogum kilosu iyidi bunu ben meyveye yoruyorum 3530 gr dogdu :nazar:

Sağolun canlarım.Ben meyveden nefret ederim.Ama hamileliğimde hayatım boyunca hiç yemediğim kadar çok meyve yedim.

Ben meyveyi sevdiğim için değil yemiş olmak için ve midem çok bir şey almadığı için midemi bastırmak için yiyorum.Sizin bahsettiğiniz galiba meyve yemekten kendini alamamak gibi bir şey.Yani canınız çok istediği için.Benim canım sadece ayva ve nar çekiyor.Ayva çıktı ama nar henüz yok.İnanır mısınız şeftelinin bile ekşisişni yiyebiliyorum sadece.

ilk zamanlar içime hep kız olacak gibi geliyordu ama şimdi erkek gibi geliyor hayırlısı bakalım kasımda belli olacak...

Back
X