Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini merak eden anneler buyurun :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Jadore7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
26
8
33
Merhabalar güzel anneler ve anne adaylari :) ¹ hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Öğrenmeden bigun önce canim haslanmis makarna istemişti. Sonrasında köfte, bulgur pilavi, kisir, lokma, v.s istiyor sürekli tuzludan gidiyorum ruyalarimda bile görüyorum köfteler kiymalar aaah. Agzima çikolata tatli sokmak istemiyorum hiiic içim almiyor. Sabah bulantilarim asirii hatta sabah basliyo yoğun bi şekilde sonra hafifliyor ama devam ediyor. Asiri halsizlik heeep uyumak istiyorum. Bide çok sinir gerginlik var. Siz ne gibi belirtiler yasadiniz bebeğinizin cinsiyeti ne oldu ?

Benimde canım daha hamile olduğumu öğrenmeden et ve acı biber turşusu çekmişti. Sonra hep et türü şeyler, bulgur pilavı, kısır, makarna falan çekti. Uyku bende de çoktu. Sinir gerginlik pek yoktu ama normalde de çok sakin bir insanım. Kullandığım bir ilaç nedeniyle 8-9 gün bulantı yaşadım ama ilaç bitince bulantım geçmişti yani nerdeyse hiç bulantı yaşamadım. Kusma hiç yaşamadım. Kızım olacak inşAllah :):):) heyecanla bekliyoruz :):):)

2 oğlum var zaten arkadaşlar bu belirtiler çok farklı oglanlarda boyle olmamistim kiz istiyorum artik inşallah kizim olur bu sefer diyorum tabi önce sağlık :))

Rabbim önce evladını sana mübarek kılsın sonra da inşAllah gönlündekini versin :) bence de belirtilere hiç takılma belli olmuyo bu işler :) hayırlı olsun.

Kızınz olacak gibi geldi bana ilk okuduğumda ..
Ilk içime doğan o oldu.
Sonra okudum ki iki oğlunuz varmış. :KK66:)
Inşallah sağlıkla bu da kız olur.
Bnmde iki oğlum var ve hayatta en cok istediğim şey birde kızım olması. Sağlıklı hayırlı.
Lütfen bana da dua edin.

Kızınz olacak gibi geldi bana ilk okuduğumda ..
Ilk içime doğan o oldu.
Sonra okudum ki iki oğlunuz varmış. :KK66:)
Inşallah sağlıkla bu da kız olur.
Bnmde iki oğlum var ve hayatta en cok istediğim şey birde kızım olması. Sağlıklı hayırlı.
Lütfen bana da dua edin.

Allah ikimizede isteyen herkese de saglikli hayirli kiz evlatlar nasip etsin inşallah . agzinizdan bal damlıyor bu arada kiz hissettim diyince bile ne kadar mutlu oluyorum Allahim inşallah bizede nasip eder. :))

Merhabalar güzel anneler ve anne adaylari :) ¹ hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Öğrenmeden bigun önce canim haslanmis makarna istemişti. Sonrasında köfte, bulgur pilavi, kisir, lokma, v.s istiyor sürekli tuzludan gidiyorum ruyalarimda bile görüyorum köfteler kiymalar aaah. Agzima çikolata tatli sokmak istemiyorum hiiic içim almiyor. Sabah bulantilarim asirii hatta sabah basliyo yoğun bi şekilde sonra hafifliyor ama devam ediyor. Asiri halsizlik heeep uyumak istiyorum. Bide çok sinir gerginlik var. Siz ne gibi belirtiler yasadiniz bebeğinizin cinsiyeti ne oldu ?
İlgisi var mı bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk 2 hafta aynı belirtileri yaşadım, erkek çıktı.

Doktora gittinmi? Belli oldu mu cinsiyeti?

Simdi
Doktora gittinmi? Belli oldu mu cinsiyeti?
Doktordan geliyorum kalp atislari duyulmuyordu gecen hafta onu dinlemeye gittim daha 7 haftalık çok küçük :)) cinsiyeti öğrenmek için beklicez :) kalp atislari 137 ultrason kagidinda bebek kesenin solunda ona görede tahmin yapiliyomus var mi bi bilginiz

Simdi

Doktordan geliyorum kalp atislari duyulmuyordu gecen hafta onu dinlemeye gittim daha 7 haftalık çok küçük :)) cinsiyeti öğrenmek için beklicez :) kalp atislari 137 ultrason kagidinda bebek kesenin solunda ona görede tahmin yapiliyomus var mi bi bilginiz

Kızzzz diyorummm
Inşallah. Resmi varsa koyarmısın yorum yapalım

Seni süper annelerden hatırlıyorum, kız istiyodun önce kız sonra erkek demişlerdi. Hangi hafta kız demişlerdi, kaçıncıda erkek? Kız için kesin demişler miydi?

Ahaa evet dogru. :))
Önce kıza benziyor dedi 12. Haftada sürekli kontrole gidiyordum cunku kanamam vardı sonra bi daha kız gibi dedi bi ki gun sonra erkek kesin dedi.
Şuan oglum 18 aylık abisi ile iyi anlaşıyorlar
Maşallah cok mutlu ve sevimli bir bebek

Benim bebek daha yorum yapilamayacak kadar küçük yapismis oraya sola duruyor ooylece :))

Eklentiler

• IMG_20150628_033053.JPG
    IMG_20150628_033053.JPG
    140 KB · Görüntüleme: 129
Merhaba hayirli olsun selametle kucaklayasin insAllah.ben on ay once dogum yapdim oglum oldu.bende cok et istiyordum hep yagli etli bi de sut urunleri cekdi canim .kalp atislari kizimda cok oglumda 140a yakundi.bir de ruyamda hep kupe gordum kupe goren cok kisiden duydum oglu olmus.

Selamlar bende cinsiyet meraki yasayanlardanim ve bir kizim olsuun cooook istiyorum ama erkek olacakmis gibi geliyor bakalim kismet artik hepimiz icin hayirlisi olsun benim canim birsey cekmiyor cunku asiri migde bulantim var sadece tuzlu seyler bastirdigi icin tuzlu tuketiyorum bebegin kalp atisi 9. Hafta icinde 165 ilk ultrason goruntusunde solda duruyor ve tum takvimleri denedigimde hepsi kiz diyor sadece hucre yenilenmesine gire yapilan hesapta erkek dedi bakalim ne olacak :KK17:

Hücre yenilenmesi benim tutmamisti 2. Çocuğum için kiz diyordu ama oğlum oldu :)) cin takvimi tuttu 2side oğlan dedi oğlan cikti 3.ye kiz diyor ama hayirlisi bakalım merakla bekliyorum

X