Kizlar ruyasinda bebeginin cinsiyetini gorup gercektede o cinsiyetle karsilasan yada karsilasmayan war mi. Ben bi turlu tek cinsiyet goremiyorum ya ikiz yada ayni gun iki ayri ruya ve bi kiz bi erkek surekli boyle. Bu gecede aynisi oldu once kiz bebek gordum sonrada ultrasonda pipi gordum cok garip ya :)
Merhaba evet ben hamileligimin ilk haftalarinda basimi yastiktan kaldiramiyordum. Özelliklede gündüz uykulari cok tatli geliyordu. Yine bir gündüz vakti icim gecmis ve rüyamda dogum yaptigimi gördüm. Üzerimde pembe bir gecelik ve basimda da tac vardi. Ebe kucagima bir bebek verdi. Bebekte ayni sekilde pembeler icinde idi ve bana gülüyordu. Ben o an bebegi Elif'im diye sevdim. 13. haftalik hamile iken de bir kizim olacagini ogrendim. Suan dogumuma bir ay kaldi ve kizima kesinlikle Elif adini vercem. Rabbim sizin icinde hayirlisini versin.
Tabiki saglikli olmasi en onemlisi ama insan merak ediyo yinede. Simdiden herkes cok cirkinlestigimi soyluyor acaba kizim mi aliyor guzelluligimi yoksa daha zaman war mi cirkinlesmem icin :)
Tabiki saglikli olmasi en onemlisi ama insan merak ediyo yinede. Simdiden herkes cok cirkinlestigimi soyluyor acaba kizim mi aliyor guzelluligimi yoksa daha zaman war mi cirkinlesmem icin :)
Kaç aylik hamilesiniz? Bence o tarz söylemlerin pek asli olmuyor.Bu benm ikinci hamileligim ve oglumda elim ayagim yuzum her yanim sismisti buna burnum bile dahildi:) Simdi dogurmama cok azkalmasina ragmen yuzumde ne tek bir leke nede kilodan eser yok. Gorenler 8 aylik hamile olduguma inanmiyor.Acaba bebegin gelismiyormu hic karnin yok diyenler bile oluyor. Sanirim sizin ilk cocugunuz Allahim gonlunuze gore versin.
Kaç aylik hamilesiniz? Bence o tarz söylemlerin pek asli olmuyor.Bu benm ikinci hamileligim ve oglumda elim ayagim yuzum her yanim sismisti buna burnum bile dahildi:) Simdi dogurmama cok azkalmasina ragmen yuzumde ne tek bir leke nede kilodan eser yok. Gorenler 8 aylik hamile olduguma inanmiyor.Acaba bebegin gelismiyormu hic karnin yok diyenler bile oluyor. Sanirim sizin ilk cocugunuz Allahim gonlunuze gore versin.
15 haftalik hamileyim canim ewet ilk hamileligim oldugu icin cok tecrubesizim we her kafadan bi ses cikiyo burnumun kalcamin buyudugunu soyleyenler war kiz diyolar ama ruyalarim erkek gosteriyo. Yada esim kendinden cok emin oglan olcak diyo o yuzd3n ruyalarimda goruyorum
Ben kizimda hep erkek goruyodum kiz oldugunu bildigimiz halde bile simdide hembikiz goruyorum bi kiz bi erkek gordum dun gece yine korkuyorum ikiz olacak diye cunku kizimda daha 6 aylik 3 bebege nasil bakarim :)
Rüyamda mavi beşik görmüştüm. Sonrasında hamile olduğumu ogrendim 3 gun sonra. Rüyama göre erkek demek:) Ama henüz 10 haftalik hamileyim cinsiyeti ogrendigimde tekrar yazarım:)