Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğinin Ense Kalınlığını Ölçtürenler ve İkili Test Sonuçları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

hazel82

Rabb'im mucizemi koru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
3.774
10
158
İstanbul
arkadaslar benım bebegım cts 11+ 6 olmalıydı ama bır gıttık ki 12+3 olmus buyumus kerata.ense kalınlıgı olculdu 2.2mm cıktı.normal sınırın altında ama cokta ince degıl.kan verdım sonuc beklıyorum.umarım yavrum cok cok saglıklıdır.ama bızım gıbı ölcum yaptranlar ve ıkılı testtekı degerlerı nelerdı.bızımle paylasırsanız cok yardımcı olacaksınız.2.2 mm yı duydugumdan berı ıcım bıraz kotu hep dua edıyorum ALLAHIM evladım saglıklıdır inşallah dıye.Rabbım herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.AMİN.

ben 5 Temmuzda yaptırcam cnm
Insallah yavrun saglıklıdır cnm
hıc sıkma canını
Bu arada olcum abdomınal dımı
yanı ustten bakılıyor

umarım bebişinin her şeyi normaldir sağlıkla doğar canım
benim ikili test ctesi yapılcak sonucunu burdan yazarım

şuan 10 haftalık oldu bebişim. ikili test için haftaya gideceğim ama sigortadan emekli sandığına geçtiğim için muayene için 30 gün bekleme şartı varmış. ikili test için ne kadar ödeyeceğim bilen varmı?

30 gün emekli sandığı için beklenio ama o 30 gün beklerken sigortadan faydalabilio.normal şartlarda da sigortalı işten ayrılsan bile 3 ay sağlıktan yararlanabiliyosun.bende aynı durumdayım ve bugün gitcem 2li test için sigortadan devam etcez 1 ay daha

hazelcim 3ün üstünde ve 1in altında olması istenmeyen durumlar tatlım yani seninki çok güzel hiç kafana takma bizimkide 2.7 çıkmıştı bende takmıştım 3e çlok yakın die ama çok şükür 3.5 tehlikeli dem,işti doktorumuz

bizimkine de daha 2-3 haftu sonra ölçülecek normal sınırlar nedir bilmiyorum
insallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır

bu zamana kadar özel hastaneye gitmiştim ama son gidişimde muayene ücreti olan 12 tl yerine kendim ödedim 50tl verdim. acaba devlet hastanesinde geçerli mi dediğin beni bilgilendirir misin?

bu zamana kadar özel hastaneye gitmiştim ama son gidişimde muayene ücreti olan 12 tl yerine kendim ödedim 50tl verdim. acaba devlet hastanesinde geçerli mi dediğin beni bilgilendirir misin?

ben bu bilgiyi denizli sgk dan aldım.yani bize söylenen buydu canım.bugün üniversite hastanesinde ikili test için kan verdim.ücret ödemedim.devlet hastanesinde nasıl bilmiorum benim doktorum üniversiteye gönderio bütün testler için canım.

canım, benim bugün yapıldı ense ölçümü 1.5 çıktı doktor 3 ün altı normal değerler dedi

canım, benim bugün yapıldı ense ölçümü 1.5 çıktı doktor 3 ün altı normal değerler dedi

selam canım öncelikle hayırlı olsun sonuclarında cok güzelmiş benim sonucum 2,3 cıktı bende cok korkuyorum kan testı ıle degerlendırecekler ama riskli durumd dediler. senın doktorun 3 den yukarısımı sorun dedı anlatırmısın bıraz?

merhaba canlarım bende bugün bebeğimi tekrar gördüm ense kalınlığı 1.6 mm bas makat uzunluğu 74mm doktor maşallah cok iyi dedi kan verdim sakın korkmayın allahın izniyle iyi cıkacak dedi cok sevindim doktorum cok motive etti beni

arkadaslar ben test sonucumu aldım .cok sukur cut off degerının altında cıktı.

down send= 1:5370

yas riski= 1:992

trizomy 13/18= 1:4270 yaş riski= 1:7772

GULNIHAL 2.3 te normal canım korkma.bazı dr.lar uyuz dr.lar ınsanı oyle korkutuyor.umarım sızınde ıkılı testınız ıyı cıkar.tabı o 1 tane rısk her zaman var hepımız ıcın ama Rabbım hepımıze saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah,kucagımıza saglıkla almayı nasıp etsın.AMİN.

Son düzenleme:

hazel82 cok saol canım inan içimi ferahlattın senin degerlerle benimki yakındı insaallah bendede bısey cıkmaz bugun sonucları alacagım,ama bana ölçümü yapan doktor önce 2 dedi sonra 2,2 sonra yok 2,3 müş dedi zaten orda başladı moralim bozulmaya inan 3 gün zehir oldu diyebilirim,tekrar tesekkurler
inşaallah saglıklı bi şekilde hepimiz alırız kucagımıza..

merhaba arkadaşlar,bugün doktora gittim ense kalınlığını ve burun kemiği ölçümü yaptı kan ve idrar verdim onların sonuçları daha çıkacak ama ense kalınlığı 1.5 mm burun kemiği 2.2mm çıktı doktorum normal dedi pek üstünde durmadı ense kalınlığı normalde burun kemiği ölçümüm normalmi onu bilemiyorum ölçtüren varsa lütfen değerleri yazınarkadaşlar doktorun yanındaki sekreterde önemli olan burun kemiği ölçümü dedi doktor normal dediyse normaldir dedi ama benim istediğim normal değerler neler ona göre bakacam netten baktım bulamadım

slm arkdaslar bnde izlere soylemek isterdimm ama ben yurtdisindayimm burda utrason muaynesinden baska hicbise yapmiyolar hamile oldugumu ogrendigimden berii hic bi test yaptirmadimm sadece utrasonda ii oldugunu ogrenebiliyorumm umarimm bii sorun yokturr bebegim sagliklidirr........... :26::18:sizinde bebislerinizi rabimm korusun

amin canım ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız.

sonucların cıktımı.ınsallah hersey yolundadır.yazmamıssın.

tuanacım ınsallah canım hepımızin yavruları saglıklı ve hayırlı evlatlar olurlar.Rabbim korusun onları.

sonuclarım cıktı canım doktorum hersey normal dedi bunlar kan degerleri ile degerlendirilir tek başına bişey ifade etmez dedi rahatladım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…