30 gün emekli sandığı için beklenio ama o 30 gün beklerken sigortadan faydalabilio.normal şartlarda da sigortalı işten ayrılsan bile 3 ay sağlıktan yararlanabiliyosun.bende aynı durumdayım ve bugün gitcem 2li test için sigortadan devam etcez 1 ay daha
bu zamana kadar özel hastaneye gitmiştim ama son gidişimde muayene ücreti olan 12 tl yerine kendim ödedim 50tl verdim. acaba devlet hastanesinde geçerli mi dediğin beni bilgilendirir misin?
canım, benim bugün yapıldı ense ölçümü 1.5 çıktı doktor 3 ün altı normal değerler dedi
arkadaslar ben test sonucumu aldım .cok sukur cut off degerının altında cıktı.
down send= 1:5370
yas riski= 1:992
trizomy 13/18= 1:4270 yaş riski= 1:7772
GULNIHAL 2.3 te normal canım korkma.bazı dr.lar uyuz dr.lar ınsanı oyle korkutuyor.umarım sızınde ıkılı testınız ıyı cıkar.tabı o 1 tane rısk her zaman var hepımız ıcın ama Rabbım hepımıze saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah,kucagımıza saglıkla almayı nasıp etsın.AMİN.
hazel82 cok saol canım inan içimi ferahlattın senin degerlerle benimki yakındı insaallah bendede bısey cıkmaz bugun sonucları alacagım,ama bana ölçümü yapan doktor önce 2 dedi sonra 2,2 sonra yok 2,3 müş dedi zaten orda başladı moralim bozulmaya inan 3 gün zehir oldu diyebilirim,tekrar tesekkurler
inşaallah saglıklı bi şekilde hepimiz alırız kucagımıza..
amin canım ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız.
sonucların cıktımı.ınsallah hersey yolundadır.yazmamıssın.
tuanacım ınsallah canım hepımızin yavruları saglıklı ve hayırlı evlatlar olurlar.Rabbim korusun onları.
sonuclarım cıktı canım doktorum hersey normal dedi bunlar kan degerleri ile degerlendirilir tek başına bişey ifade etmez dedi rahatladım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?