Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba. benim onaltı aylık kızım var. bir aydır gözünde ara sıra kayma oluyor. prematüre bebeklerde bunlar görülebirmiş. bir ay öncesine kadar böyle birşey yoktu. bebeği bu durumda olan anneler ne yapmalıyım.
merhaba öncelikle bebeğine ve sana uzun ömürler diliyorum
benim 11 yaşında bir kızım var prematüre bir bebekti ve ilerleyen dönemlerde gözünde bariz fark edilen bir kayma ile doktora başvurduk sizde bir an önce tedavisine başlayın göz kaymasını geçiriyorlar fakat göz tembelliği ve göz bozukluğu çıkarsa epey bir uğraş veriyorsunuz.yardım isterseniz önereceğim birkaç doktor ve hastane olabilir.
lütfen bu konuyu es geçmeyin ilerleyen yaşlarda daha zor oluyor.
arkadaşım merhaba belli bir süre çalıştığım için yazmak istedim pramatüre bebeklerde bazen kayma yada retina kusurları olabiliyor.çalıştığım yer hatırı sayılır özel bir hastene olduğu için anne babalar çok bilinçli gerçekten erken doğan çocuklar çocuk doktorunun tavsiyesi ile retina muayenesi adı altında ROP muayenesine alınırdı.Bize bu şekilde gelen çok bebek ve ayrıca ikiz olduğunu biliyorum.Aklında bulunsun yinede cocuk doktoruna bir sor istersen yaptıralımmı diye.Göz dibi incelemesi için.Sağlıcakla kal...
Sizin tedaviniz bittimi tecrubelerinizi paylasirmisinizmerhaba öncelikle bebeğine ve sana uzun ömürler diliyorum
benim 11 yaşında bir kızım var prematüre bir bebekti ve ilerleyen dönemlerde gözünde bariz fark edilen bir kayma ile doktora başvurduk sizde bir an önce tedavisine başlayın göz kaymasını geçiriyorlar fakat göz tembelliği ve göz bozukluğu çıkarsa epey bir uğraş veriyorsunuz.yardım isterseniz önereceğim birkaç doktor ve hastane olabilir.
lütfen bu konuyu es geçmeyin ilerleyen yaşlarda daha zor oluyor.