- 2 Nisan 2013
- 492
- 103
Arkadaşlar bu durumdan çok rahatsızım ilk bebeğim ben erkek kız olmasını aramıyorum yeterki sağlıklı olsun çok seviyorum çocukları ama eşim babasının ismini koymayı istedi bende başta çok sevdigimden kabul etmiştim ama kabul ettiğimde hamile değildim yanına ek koymak şartıyla kırılmasın diye şimdi artık öyle bi mecburiyetim kalmadı eşim hamile kalmadan önce bana yanlışı oldu daha sonra yanlış yapan bi adamın babasının adamını neden koyucağımki artık dedim .mecburiyetimde yok dedim .ama her ortamda erkek olursa babamın adını koyacağım dedi eğer güzel normal bi isim olsa rağzıyım bebeğin cinsiyet belli değil ama sırf isim yüzünden kız çocugu diyorum allahın gücüne gitmesin diyorum ama inan sinirleniyorum ismi sizce nekadar mantıklı yanına ek koyacağımı söyledim çocuguma ağır olacağını ilerde bana sitem etmesinden korktuğumu şimdiki çocukların isimlerinin hep fit ve yeni isimler olacağını söyledim ve ilerde çocugum zorluk çekecek en azından yanına güzel bir isim koymak ilerde çocugum beğendiğini kulannsın dedim ama bu konuda çok sinirliyim nasıl üstesinden gelirim annesi filan hevesli eşimde dalga geçer gibi babamın yanında adıyla seslenemem baba derim diyerek dalga geçmesi beni daha da sinir ediyor ne yapmalıyım ailesiyle aram çok iyi beni hep severler aramızda şimdiye kadar bi problemimiz olmadı bu konudan dolayıda kötü olmak istemiyorum ama isimide koymak istemiyorum sizlerde bu tarz isim olsa koyarmıydınız
Son düzenleme: