Başınız sağolsun benim de aynı şekilde bebek kayiplarim 3. kayiptan sonra pıhtılaşma testi istedi 3 gende ileri derece de pıhtılaşma çıktı sizde mutlaka tüm gebelik testlerinizi yaptırın
Başınız sağolsun benim de aynı şekilde bebek kayiplarim 3. kayiptan sonra pıhtılaşma testi istedi 3 gende ileri derece de pıhtılaşma çıktı sizde mutlaka tüm gebelik testlerinizi yaptırın
Çok geçmiş olsun benim de ilk hamileliğimde 9.haftada bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Doktorum ilk hamileliklerde çok sık rastlıyoruz bu duruma demişti. Sonrasında tekrar hamile kaldım ve kızım şuan 9 aylık Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeğinize kavuşursunuz.
Çok geçmiş olsun benim de ilk hamileliğimde 9.haftada bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Doktorum ilk hamileliklerde çok sık rastlıyoruz bu duruma demişti. Sonrasında tekrar hamile kaldım ve kızım şuan 9 aylık Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeğinize kavuşurs
Merhaba, bir buçuk yıl arayla iki defa aynı şeyi yaşadım. Pıhtılaşma sorunum çıktı. Son kayıptan bir buçuk yıl geçti henüz tekrar hamile kalamadım.
Eşinizle birlikte genetik test de yaptırabilirsiniz, devlette iki düşükten önce yapmıyorlar. Bana da ilkinde normal, çok sık rastlanıyor ilk gebeliklerde bu duruma dendi ama maalesef ikinciyi de ayni şekilde kaybettim.