• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj Hakkında

gargii34

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
27
11
288
Merhaba hanimlar,Daha öncesinde 2 erken doğumum oldu 28 ve 25 haftalık.28 haftalık olan bebeğimi kaybettim ozel hastanede doğum yapmistim.25 haftalik olan cok şükur saglikli 1 yasina girdi.Şimdi tekrardan 8 haftalık gebeyim dr.um serklaj önerdi.Serklajli olup nelere dikkat etmeliyiz yada uzun süre bebeği tutabilen bi işlem mi destek rica ederim😥

Merhaba öncelikle hayırlısı olsun benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım ve rahmim hasarlı olduğu için 13 haftalıkken serklaj atıldım. Yaşayan bir bebeğim yok maalesef ki yarın 38. Haftaya giriyorum dikişlerim hala sağlam ve benimle şükür ki yaptırmışım 25. Haftada baş aşağı pozisyona geldi ve Rahmi sadece serklaj tuttu bu zamana kadar. İyi bir doktor işleminizi yaparsa serklaj gerçekten hayat kurtarır. Serklaj yapıldıktan sonra enfeksiyonla karşılaşabiliyorsunuz buna çok dikkat etmeniz gerekiyor çok fazla ayakta kalmama ağır iş yapmama gibi yasaklar koyuyor doktorunuz . Ben genel olarak sadece yemek yapıp oturduğum yerden ütü yapabildim evde farklı sıkıntılarım da olduğu için. Temizlik vs durumalrında destek almak durumunda kaldım. Şükür ki şuan bu haftaları gördük artık doğuma gün sayıyorum

Herkese iyi geceler ben yarın doğuma giriyorum dualarınızda bize de yer verin olur mu 🤲🏻🥹🩷

Back
X