Bebeğinin kalbi mi durdu :(

Fatmarabia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
53
10
3
30
Istanbul
Kizlar 11 haftalik hamileyim 1 haftadır cok yorucu işler yaptim belim kasiklarim karnım cok agriyor kramp gibi adet ağrısı gibi bulantı sabahları olurdu şimdi devamli var cok yorgunum kanama filan yok acaba bebeğinin kalbi mi durdu doktora da gidemedim boyle bisey başına gelmişti bir arkadaşımın o yuzden endişe ettim.. :cry:

Kizlar 11 haftalik hamileyim 1 haftadır cok yorucu işler yaptim belim kasiklarim karnım cok agriyor kramp gibi adet ağrısı gibi bulantı sabahları olurdu şimdi devamli var cok yorgunum kanama filan yok acaba bebeğinin kalbi mi durdu doktora da gidemedim boyle bisey başına gelmişti bir arkadaşımın o yuzden endişe ettim.. :cry:
Bunlar bebeğin kalbinin durmasına sebep değil ki çok yorulmuşsunuz istirahat etmelisiniz

Bulantılar arttıysa değil bittiyse endişelenmek lazım belliki yorulmuşsıun bayağı

Ben 20 temmuzda adet oldum 7 sinde yumurta akı gibi akıntı farkettim yumurtlamadan sonra 14 gün sonra sozde adet oluyormuşun ama benim adetim 27 Ağustosta geldi bir hafta gecikti

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Hanımefendi...
Eşiniz birşey olmaz diyorsa siz de bebeginizi kalbinin durduğunu düşüyorsunuz...
İkinizi de gectim kanamanız var şu an...
Acil kalkıp gidin Allah aşkına ..

Birsey olmaz dedi eşim

Hamilesin kanaman geliyor adet kanaması gibi ve sen eşine mi soruyorsun kan geldi ne yapsak diye veya eşin birşey olmaz dedi diye mi evde oturuyorsun??

Yokmu bir yakının annen baban söyle hemen götürsünler acile hamileyken kanama olması bebek için en büyük risk ne duruyorsun hala?

Sizin bulantınız geçtimi tamamen? Burda görünce merak ettim başka konularda çok fazla bulantı çektiğizi söylemiştiniz umarım geçmiştir :)

ahh nerdee :) takviye ilaç bide şurup kullanıyorum uyumaya çalışyorum hep kusmamak için.. Allah yardım etsin benim gbi olanlara, çok zor.

Back
X