- Konu Sahibi Fatmarabia
Dr çokmu uzak bence hic beklemeden gidin. Benimde ıkı gündür bel ağrım var onun için bile endişe halindeyim . Kendınıze acıyın bıraz Dr daha İyİ yol gösterir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeki koca bambaşka akşam ilişki sonrasi kanamam var dedim birsey olmaz dedi bilmiyorum ne yapacağını..Bişey olduktan sonra ne yapacak eşiniz? O konuda da bilgisi varmıymış beyefendinin![]()
Acile gittim progestan diye bi ilaç verdi canim baska birsey demedi kanama ilişki sonrasi olmuştu dedim kendi doktorum yokmuş onlarda ilacı kullan dediler gonderdilerBende çok merak ettim n’aptınız acaba konu sahibesi lütfen cevap yazın
Yaa gerçektenmi :/ Cidden allah yardımcın olsun ne diyim doğuma kadar böyle mi olucak acaba 3-4 aydan sonra geçer diyorlar aslında ama.ahh nerdee :) takviye ilaç bide şurup kullanıyorum uyumaya çalışyorum hep kusmamak için.. Allah yardım etsin benim gbi olanlara, çok zor.
Yaa gerçektenmi :/ Cidden allah yardımcın olsun ne diyim doğuma kadar böyle mi olucak acaba 3-4 aydan sonra geçer diyorlar aslında ama.
Bendeki koca bambaşka akşam ilişki sonrasi kanamam var dedim birsey olmaz dedi bilmiyorum ne yapacağını..
:/ doktorlar ne diyor peki? Acaba genetik falanmı annen nasılmış hamileyken? Benim en korktuğum şey hamilelikte bulantı inşallah yaşamam onuNormalde geçer tabi ben ilk 3/4. ayı hastanede geçirdiğim için normal sayılamıyorum pek![]()
:/ doktorlar ne diyor peki? Acaba genetik falanmı annen nasılmış hamileyken? Benim en korktuğum şey hamilelikte bulantı inşallah yaşamam onu![]()
Allah yardımcın olsun canım ne diyim doğumun kolay olur umarım herkesin sınavı ayrı oluyor işte :/Annem sadece sabahları kusarmş 3.ayda bitermiş benimki bünyeyle alakalı galiba b![]()
Allah yardımcın olsun canım ne diyim doğumun kolay olur umarım herkesin sınavı ayrı oluyor işte :/
Canım Rabbim öncelikle sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah ben 8+3 günlükken kaybettim eğer Rabbim yaşatacaksa yavrunu her türlü Yaşar Yok eğer yaşamayacaksa istersen 24 saat yat kımıldama o bir şekilde düşer benim gebelikte aniden kalbi durdu Rabbim kimseye yaşatmasın ama sen tedbirini al ben hiç bir iş yapmadım okula gidip geldim gene de olmadı ayrıca tüm bayanlara söylüyorum bu Afrika’daki ler nasıl hamile kalıp doğuruyorlar sen sakin ol stres yapma ye iç günlük işlerini yap ağır iş yapma o kasık ağrısı hep oluyor bende ağrı bile olmadı düşün her gün dua et ama 12.haftaya kadar her zaman düşme riski vardır ben bunu bilmiyordum kendi kendine yaşayıp gidecek sanıyordum sen bil öğren sakınan göze de çöp batar unutmaKizlar 11 haftalik hamileyim 1 haftadır cok yorucu işler yaptim belim kasiklarim karnım cok agriyor kramp gibi adet ağrısı gibi bulantı sabahları olurdu şimdi devamli var cok yorgunum kanama filan yok acaba bebeğinin kalbi mi durdu doktora da gidemedim boyle bisey başına gelmişti bir arkadaşımın o yuzden endişe ettim..![]()