Bebeğinin kalp atışını sesli dinlemeyip gören var mı?

Cllk24

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
172
58
13
32
Dün hastaneye kalp atışı için gittim ama sesli dinletmedi sadece attığı yeri gösterdi benimde sormak aklıma gelmedi o anda sizde nedendir

Kaç haftalıksınız? Bazı doktorlar 12 haftadan önce dinletmiyor

Can'ım 5+6 da sadece kalbin yanıp dönüşümü gördüm 6+4 te kalbi duydum ama farklı hastanede

Canim bende 5,5 haftalikken kalp sesini duymamistik yani acmisti doktor ama duyulmamisti fakat ampul gibi yanip sondugunu gostermisti 7+5 te sesini de duymustuk ama 9 haftalikken durmustu kalbi:(

6 hafta 3 günlük neden dinletmiyoki
Canimmm ikimizinde kaderi ayni mi ne :))
Bende tam 6+3 haftaligim bende bugun kalp atışı için.gittim ayni şekilde banada sadece gösterdi dinletmedi ben sordum dinlyebilirmiyiz diye olmaz dedi vajinadan.bakti belkide o cihazda dinlenmedigi için ultrasonda birdahakine dinletir inş :)

Aynen benimde vajinadan baktı olmaz dediğinde niye diye sormadinz mi :)
Valla sormadım benim doktor pek bi alakasiz devlet hastanesi. Okadar konustuguna dua ettim tamam :))) ultrasonla bakti goremedi ondan.vajinadan.baktı insallah birdahakine.duyariz canım :)

ilk haftalarda dinlememeniz daha iyi zaten.
bazı otörler zararlı diyorlar.
benim doktorum da dinletmedi.
zaten ekranda görüyorsun atışını ne farkeder.

Bende 6+1 Ken gördüm duymak istedim ama yeni başlamış duyulmaz dedi bir hafta sonra duydum

Bana doktorum hep gösterdi.. daha 10+2 olunca 2 saniye kadar dinletti. Zararlı olmasın diye. Zaten görünüyor atışı ;)

Dün hastaneye kalp atışı için gittim ama sesli dinletmedi sadece attığı yeri gösterdi benimde sormak aklıma gelmedi o anda sizde nedendir
Canım benim doktorum ilk kalp atışlarını göreceğimiz gün dinletmedi. Zararlı henüz çok küçük dedi. Birkaç hafta sonra gittiğimde duyabilir miyiz dedim, 3 sn açıp kapattı. Üzerinden 10 11 hafta geçti hala dinletmiyor. Gerek yok görmemiz yeterli zararlı çünkü diyor. Ben de üstelemedim hiç. Onlardan iyi bilecek değiliz sonuçta.

Back
X