Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğinin kulağı kıvrılarak kepçeleşen ve buna bir çözüm bulup sonuç alanlar yardım edin
Bebeğimin kulakları ikinci aydan itibaren kepçeleşti. Bazen yumuşak bantlar yapıştırdım sürekli de saç bantı takmaya çalışıyorum şimdi altı aylık ben bir sonuç alamadım. Farklı bir yöntem deneyen veya sonuç alanlar yazarsa çok sevinirim
Bebeğimin kulakları ikinci aydan itibaren kepçeleşti. Bazen yumuşak bantlar yapıştırdım sürekli de saç bantı takmaya çalışıyorum şimdi altı aylık ben bir sonuç alamadım. Farklı bir yöntem deneyen veya sonuç alanlar yazarsa çok sevinirim
Slm bende ayni dertten muzdaribim 2.kizimi yanlış yatirmadan dolayi ssağ kulağı kepçe oldu çok üzülüyorum bu duruma ama yaptırmayı düşünüyorum büyüyor artık anlıyor şimdi 3.bebegim oldu sürekli şapka takiyorum kıvrılmasına die:)