Çocuk Hastalıkları Bebeğinin Poposunda Delik Olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

semaas

semoşum
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
68
0
86
43
Ankara
merhaba 8 aylık br kızım var doğuştan sakral gamzesi var ve anüsün biraz üstünde küçük bir deliği var bununla ilgili bebeğimde bir sorun yaşamadım şu ana kadar delikten akıntı da gelmiyor ama çok korkuyorum henüz doktora götürmedim aslında cesaret edemiyorum kötü bir şey çıkar diye allahım korusun emar çekilmesi gerekiyo benimle aynı sorunu yaşayanlar neler yaptınız bilgilendirirseniz sevinirim

olur mu ben sadece benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı diye sordum pazartesi randevu aldım götürücem tabiki

doğum yaptığımd aanşaşılmıştı emar çektirmekten korkuyorum bu duruma hangi anne baba kayıtsız kalabilir arkadaşlar

benim kzımda da var.emar değil sadece ultrason çekiyorlar merak etme.zamanla kapanırmış.görüntüsü çok çirkin ama napalım sağlığı yerin de olsun yapacak bişey yok:(

canım benim kızımda da vardı .ultrason yetiyor arkadaşın da dediği gibi.benim kızım 2 yaşına geliyor geçte yürüdü.bende senin gibi çok tedirgin oluyordum acaba yürüyememesinin sebebi bu mudur diye ama çok şükür birproblemi yok.geç yürümesi de annesine çekmiş:):61::1:

Son düzenleme:
arkadaşım sakral gamze durumuna göre ciddi. benim kızımda da vardı ben 1 aylıkken doktor kontrolünde öğrendim. marmara üniversitesi beyin, omurilik ve sinir cerrahisi doktorlarından bir doç a gösterdik.doktor Türkiye'de bu konuda başalı ameliyat yapan nadir kişilerdenmiş. benim kızımda delik yoktu. sadece gamze ve ultrason çekildi. omuriliğin o bitiş noktasında bakılmıştı. bişey çıkmadı. ama o zaman ne kadar araştırdım anlatamam resmen uzman kesilmiştim. seni korkutmak istemem ama omurilik felcine kadar varan bir süreci var. bence delik varsa düzgün bir omurilik cerrahına götür. hem çocuğu saçma sapan doktorlarla hırpalamamış olursun. Allah sağlık versin

merhaba 8 aylık br kızım var doğuştan sakral gamzesi var ve anüsün biraz üstünde küçük bir deliği var bununla ilgili bebeğimde bir sorun yaşamadım şu ana kadar delikten akıntı da gelmiyor ama çok korkuyorum henüz doktora götürmedim aslında cesaret edemiyorum kötü bir şey çıkar diye allahım korusun emar çekilmesi gerekiyo benimle aynı sorunu yaşayanlar neler yaptınız bilgilendirirseniz sevinirim

anlattıklarının birebir aynısı benim bebeğimde de var.beyin cerrahı 6 aylık olduğunda mr çekilsin dedi. 6 aylık olmasını bekliyorum. şimdilik her şey yolunda hiç bir problem yok siz ne yaptınız sonuç ne?yazarsanız sevinirim .geçmiş olsun

Benim bebeğimde de sakral gamze var. Doğumda çocuk doktoru farketmemiş. Altını temizlerken ben farkettim. İnşallah sadece gamzedir. Sonradan kendime baktım. Aynı yerde bende de gamze var. Omurilik kapanmamış olsa bende şimdiye bulgu verirdi. 28 yaşındayım. Ultrason çektireceğiz. Gün verdiler. İyi olduğunun haberini buradan yazmak isterim.

Son düzenleme:
anlattıklarının birebir aynısı benim bebeğimde de var.beyin cerrahı 6 aylık olduğunda mr çekilsin dedi. 6 aylık olmasını bekliyorum. şimdilik her şey yolunda hiç bir problem yok siz ne yaptınız sonuç ne?yazarsanız sevinirim .geçmiş olsun

benim kizimdada ayni sorun var mr cektirdinizmi sizin cocugunuz nasil simdi bende randevu aldim bekliyorum

benim kzımda da var.emar değil sadece ultrason çekiyorlar merak etme.zamanla kapanırmış.görüntüsü çok çirkin ama napalım sağlığı yerin de olsun yapacak bişey yok:(

sizin cocugunuz düzeldimi bizdede ayni sorun var randevu aldim bekliyorum sizin cocugunki kapandimi

Back
X