Doğuma Hazırlık Bebeğiniz başı kaçıncı haftada döndü ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Geçen hafta gittim 32 deyken dönmemiş hatta yarı dönmüş oblik transvers mış benimkinin duruşu yanı başı sağ aşağıda azıcık ortalasa olacaksa ama hayırlısı Çapraz takılıyor hasbamm

Benim 28. Haftalıkken dönmüştü. Hala öyle. İnşallah bir aksilik olmaz da herkes istediği gibi doğum yapabilir. Allah yardımcımız olsun

Bende 27. haftada gittiğimde doktor başı sol tarafta aşağıda demişti. Sol kasığımın o tarafındaydı başı. Acaba hep öyle mi kalıcak yoksa kendi kendine suyun içinde dönüp durucakmı.

Bende 27. haftada gittiğimde doktor başı sol tarafta aşağıda demişti. Sol kasığımın o tarafındaydı başı. Acaba hep öyle mi kalıcak yoksa kendi kendine suyun içinde dönüp durucakmı.
Canım benimkine öyle sağ kasığımda yan yatıyor doktor döne döne bulucak doğru pozisyonu beklıcez dedi hatta bu yan yatış sezeryanda bile zor oluyormuş off öğrenince bayağı canım sıkıldı bu haftasonu doktora gidicem dönmediyse başlıcam merdiven çıkmaya egzersiz yapmaya fılan

Bende perşembe gidicem doktora bakalım ne diyecek.
Sert vurmalarını sağ kaburga tarafımda çok fazla hissediyorum mesela ben bide.

28. de dönmüştü minik oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…