Bebeğiniz doğduğunda onu sahiplenememe, sevememe, bağ kuramama gibi şeyler yaşadınız mı?

hiç aynı yolu yürümedim insanların ikinci şansı hak ettiğine inanırım dalga geçtiyse bu onun vicdanıyla ilgili siz insanlara karşı bu kadar katı olmayı ne zaman öğrendiniz? böyle bakınca siz de hiç haklı gibi durmuyorsunuz kadın nelerle uğraşıyor şu an eski konulara gidip tek tek nasıl özür dileyebilir ki hangi akıl ve mantık bu? yaptığının bedelini ödüyor diyorum bunun neresi savunma?
Konuya insanlar eski mesajlarını yığdılar bir sürü mesaj yazıldı bir kere bile ekleme yaptı mı? Cevap verdi mi? Pişmanım hata ettim dedi mi?
Bakın hala savunuyosunuz, nasıl özür dilesin diyosunuz.
Benim vicdanım zalim insanlara titremiyor belkide, ben sadece masum bebeğe üzüldüm o kadar. Haklı olmak gibi bi derdimde yok, hiçbir zaman kötünün hakkını savuncak kadar düşmedim, Rabbimde düşürmesin kalbimi karartmasın diyorum.
Siz ikinci şans vermeye ve sabaha kadar beğendim atmaya devam edebilirsiniz.

hiç aynı yolu yürümedim insanların ikinci şansı hak ettiğine inanırım dalga geçtiyse bu onun vicdanıyla ilgili siz insanlara karşı bu kadar katı olmayı ne zaman öğrendiniz? böyle bakınca siz de hiç haklı gibi durmuyorsunuz kadın nelerle uğraşıyor şu an eski konulara gidip tek tek nasıl özür dileyebilir ki hangi akıl ve mantık bu? yaptığının bedelini ödüyor diyorum bunun neresi savunma?
İkinci şansın verilebilmesi için özür dilemiş helallik istemiş olması gerekiyor.

Yine olsa yine yaparım kafasındaki birine ne ikinci şansı?

Muhakeme yeteneğin gözlerimi kamaştırıyor.

herkesin saçma sapan düşmanca yorumlarından sonra en güzel yorum bu

bence konu sahibi psikolojisi düzeldiğinde yapacaktır bunu
İmitasyon Bebek derken psikolojisi gayet yerindeydi. Vajinismusu olan kadınları kocaları aldatır dediğinde de.

Her ikisi de sağlık sorunu. Bu kadar kötülüğü kimse kabul edecek değil.

Dilerim tüp bebekle anne olmaya mecbur kalır.

İkinci şansın verilebilmesi için özür dilemiş helallik istemiş olması gerekiyor.

Yine olsa yine yaparım kafasındaki birine ne ikinci şansı?

Muhakeme yeteneğin gözlerimi kamaştırıyor.
valla konudaki her yoruma da tek tek bakmadım açıkçası hiç özür dilemediğini sizler söyleyince anladım bir tanesine bile cevap vermediyse bilemiyorum en azından bi kusura bakmayın diyebilirdi bu kafayla devam etmez umarım ben her insanın içinde azıcıkta olsa iyilik kalmıştır diye düşünüyorum umutsuz vakaysa vay haline :olamaz:

valla konudaki her yoruma da tek tek bakmadım açıkçası hiç özür dilemediğini sizler söyleyince anladım bir tanesine bile cevap vermediyse bilemiyorum en azından bi kusura bakmayın diyebilirdi bu kafayla devam etmez umarım ben her insanın içinde azıcıkta olsa iyilik kalmıştır diye düşünüyorum umutsuz vakaysa vay haline :olamaz:
Bize laf yetiştireceğine can hıraş savunduğun kadının fikirlerine bir zahmet baksaydın.

Halaaa ben çok ah aldım hakkınızı helal edin demiyor üste çıkmaya çalışıyor ama 😬😬 gerçekten pesss. Başına gelmiş yaşıyorsun o durumu git helallik iste özür dile. Bu kadar kibir cidden 😅

Geçecek güzel anne geçecek 🩷
Ben tüp bebek tedavisi gördüm allaha şükür doğum yaptım bende yaşadım depresyon, bu şekilde ağır değil ama yaşadım. Çok zorlandım ama zaman her şeye ilaç.
Vermeyin buna tavsiye falan tup bebeklilere imitasyon sahte bebek diyen kotu kalpli Allahin carptigi bir kisilik

Neyse ki teşhis koyacak yetkinliğiniz yok. Hamdüsenalar olsun mükemmel hekimlerimiz var, size kalmamış.

Lohusa kadın diyerek yaptığı kötülükleri maskeleyecek değiliz.

Leş gibi bir kalbi var.

Vaktiyle lohusalara demediğini bırakmamış, tüp bebekle doğan bebeklere imitasyon bebek demiş, vajinismus kadınlara iğrenç söylemlerde bulunmuş biri.

Şimdi lohusa oldu diye aklandı mı?

Yılandan beter olacak, daha vakti var. Oturup seyretsin.

İmitasyon Bebek derken psikolojisi gayet yerindeydi. Vajinismusu olan kadınları kocaları aldatır dediğinde de.

Her ikisi de sağlık sorunu. Bu kadar kötülüğü kimse kabul edecek değil.

Dilerim tüp bebekle anne olmaya mecbur kalır.
keşke ilk bebeğinde tüp bebek yaptırmak zorunda kalsaydı

Back
X