kızlar 36+5 günlük hamişim 1ay önce doktorum eşik aşağıya inmeye başlamış demişti geçen hafta kontrolümde bebek enine duruyor dönmezse sezeryan dedi ama son hafatya kadar belli olmaz dedi bu duruş anneyi en rahatsız eden pozisyonmuş kafası sağda ayakları solda gerçekten hareket ederken her iki taraftan gerdiyor patlıcam sanıyorum:) sizin bebeğiniz kaçınçı haftada döndü benim gibi olan varmı lütfen cvp yazın....
normal doğumdan daha çok korkuyorum sezeryan deyince ne yalan söyliyim içim brz rahatladı ama sezeryanında sonrası acı veriyr diyorlar kolaylıkla atlatırız hepimiz inş:)
kızlar 36+5 günlük hamişim 1ay önce doktorum eşik aşağıya inmeye başlamış demişti geçen hafta kontrolümde bebek enine duruyor dönmezse sezeryan dedi ama son hafatya kadar belli olmaz dedi bu duruş anneyi en rahatsız eden pozisyonmuş kafası sağda ayakları solda gerçekten hareket ederken her iki taraftan gerdiyor patlıcam sanıyorum:) sizin bebeğiniz kaçınçı haftada döndü benim gibi olan varmı lütfen cvp yazın....
şuan 38+5 günlük hamileyim halen bebeğim dönmemiş.doktorum artık dönmesinin zor olduğunu ama imkansız olmadığını söyledi.bu yüzden sezeryanla doğum yapıcam.tıpkı senin bebişin gibi kafası sağda ayakları solda.akşamları kafasını sağ göğsümün altına sokuyor ve artık dayanılması zor ağrılar çekiyorum.inşallah senin bebişin döner de normal doğum yaparsın.
ben 39 artı 1 günlükken sezeryanla doğum yaptım...
benim bebeğim dönmedi ... başı sol kaburgamı , poposu da sağ kaburgamda ...hem ağrı yapıyordu hareket ederken hem de nefes almakta zorlanıyordum...
kan uyuşmazlığı da olduğu için dr. fazla bekletmeye gerek görmedi ve sezeryana aldı...