Bebeğiniz kime benzesin istersiniz??

Bebeğiniz kime benzesin istersiniz??

• büyüklerinizden birine

OY: 0 0,0%
  • kardeşlere

• bir ünlüye

• Ankete Katılan
    22

pinar_kerem

Kızım Abla Oldu. ❤
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
1.342
1.322
333
33
Herkesin kendine göre hayalleri vardır.. sizin hayaliniz ne? karnınızdaki minik bebek kime benzesin isterdiniz.. benimki kız, erkek olsa babasına benzesin derdim ama inşallah bana benzer:)

benım bebegımın cınsıyetını cuma oğrenecegız ınsallah ama ben erkek olursa babasına benzemesını ısterım kız olursa dusunmedım daha :) banada benzeyebılır

Hep esime benzemesini istedim sarisin ve renkli gozlu oldugu icin kizim sarisin ama mavi gozlu gozler amcaya benzemis...
Simdi tekrar hamileyim yine esim tarafina benzesin isterim ama esim hep bana benzemesini istiyor bende kumral yesil gozluyum bu arada...

Cinsiyeti henüz belli değil ama kız da olsa erkek de olsa babasına benzesin isterim.Sevgili eşime baktığımda o kadar huzur ve sevgi doluyo ki içim..

gözleri babasına

burunu ve diş yapısı bana

dudak yapısı babasına

eşime böyle söyleyince kızıyor tabi burnuma ne olmuş diye

Valla kizlar kiz olursa bi kisiye benzemesinde huyuda yuzude k.......a tahmin edeniniz vardir busluklardaki kisi hic benzemesin allahim lutfen
Eekek olursada babasina benzesin
Kiz olursa yegenime benzesin
Eli ayagi duzggun saglikli olsunda

Banada eşimede benzesin kız olursa, erkek olursada jude lawa benzesin:) japon gözlü kocamada benzeyebilir:))) bizim ailenin dudakları kocaman beni kırgıza eşimi japona benzetirler çekik gözlü koca dudaklı bişi olacağı kesin :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…