- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
- Konu Sahibi jane eyre_
Dikkatli okumamış olabilirim yada gözümden kaçtı ben sanki olmuyor ama yakında planlıyorlar gibi algıladımSanırım okumadınız bir sorunları yok istemiyorlar bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatli okumamış olabilirim yada gözümden kaçtı ben sanki olmuyor ama yakında planlıyorlar gibi algıladımSanırım okumadınız bir sorunları yok istemiyorlar bebek
İstemiyor olamazsinizMerhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.Maddi ve manevi sebeplerden bu zamana kadar çocuk düşünmedik, şu an aslında şartların hepsi lehimize ama hala çocuk konusunda tereddütlerim var neyse.Mevzu şu ki, klasik iki aileden de çocuk ne zaman soruları geliyor, istemiyoruz şu budur diye geçiştiriyorduk, ama eşimin ailesi artık iyice saçmalamaya başladı bence. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bir iki ay önce bebek mevzusu açıldı yine her zamanki gibi şunu ye bunu ye o zaman olur gibi bir şeyler dedi, dedim ne alaka e olmuyor ya dedi,anne ne alakası var istemiyoruz biz dedim , a sen de sorun yok mu doktora gitsene artık dedi, usulünce tartışmadan lafımı söyledim geçtim,iki üç gün önce onlardaydık sanki anlatmamışım bak enfeksiyon kapma, benim de iki yıl olmadı vs diyince patladım artık tartıştık.Bunun üzerine eşimin teyzesi de kayınvalideme eşim için çocuğu olmuyor mu yazık doktora gitsin diyip annesi de bunu bizimle paylaşınca iyice eşimle çileden çıktık, eşim annesini azarladı,gerildik vs. Bilmiyorum ne yapmamız lazım, güzelce konuştuk olmadı,azarladık olmadı.Çok yoruldum artık bebek mevzusundan, daha denemedik bile olmaya da bilir sonuçta ama insanların diline düşmesinden çok sıkıldım.
A yok yanlış anladınız sanırım denemedik bile biz şu an için istemiyoruz yani.Allah hayırlısıyla çocuk nasip etsin.benim de ilk evliliğimde 16 sene gezmediğim doktor kalmadı ilk sonraları eşimin ailesi bir taraftan baskı laf sokmalar neler neler eşime bana yansıdı ve eşim benim yanımda olmadı hiç bir zaman nihayetinde boşandık fakat aileler evladının mürüvvetini göreyim torun sahibi olayım gibi geleneksel kafayla ortalığı karıştırabiliyor ve bahsettiğiniz hoş olmayan tartışmalar yaşanabiliyor siz de tedavi planlayın artık baya olmuş vakit kaybetmeden doktora gidin çözümünü deneyin size destek olacak kişi eşiniz o sizin yanınızda olduktan sonra bu sorunu rahatlıkla aşabilirsiniz
Kesin yüreklerine iner o zaman, şimdiden eşimin akrabaları doğmamış çocuğumuza battaniye örüyorlar daMenapoza girdim ben de kurtul
Ayy hamile kalsak da kurtulamayacağız desenize.Benim de iki sene olmadı, taa başka şehirden akrabalar arayıp çalışın bak her gün çalışın diyorlardı gülüyorlardı.
Şimdi çok şükür hamileyim arayıp kaç aylık, daha doğurmadın mı diyolar![]()
Yok, inanın imkansızAyy hamile kalsak da kurtulamayacağız desenize.
Yok artık yaCahilliklerine ver. Gercekten de cok cahiller. Gecen bir tanidik diyor ki, falancanin 4 sene sonra cocugu oldu zaten annesinin de 4 sene olmamis diyor. Yani bunu bile anneye bagliyorlar ben sastim kaldim
Kv ne sorarmısın lütfen 5 yıllık evliyim ne yiyip içince oluyormuş tıp çok ilerledi ama çok bilgili bu konularda benim gibi çoçuk isteyen birçok kişiye yardımcı olmuş olur....bana genç yaşlı bekar evli kim sorarsa seninle birlikte hamile kalmayı planlıyorum beraber büyürler diyorum gecen ay görünceme verdiğim cvp bu..buarada yaşı 59Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.Maddi ve manevi sebeplerden bu zamana kadar çocuk düşünmedik, şu an aslında şartların hepsi lehimize ama hala çocuk konusunda tereddütlerim var neyse.Mevzu şu ki, klasik iki aileden de çocuk ne zaman soruları geliyor, istemiyoruz şu budur diye geçiştiriyorduk, ama eşimin ailesi artık iyice saçmalamaya başladı bence. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bir iki ay önce bebek mevzusu açıldı yine her zamanki gibi şunu ye bunu ye o zaman olur gibi bir şeyler dedi, dedim ne alaka e olmuyor ya dedi,anne ne alakası var istemiyoruz biz dedim , a sen de sorun yok mu doktora gitsene artık dedi, usulünce tartışmadan lafımı söyledim geçtim,iki üç gün önce onlardaydık sanki anlatmamışım bak enfeksiyon kapma, benim de iki yıl olmadı vs diyince patladım artık tartıştık.Bunun üzerine eşimin teyzesi de kayınvalideme eşim için çocuğu olmuyor mu yazık doktora gitsin diyip annesi de bunu bizimle paylaşınca iyice eşimle çileden çıktık, eşim annesini azarladı,gerildik vs. Bilmiyorum ne yapmamız lazım, güzelce konuştuk olmadı,azarladık olmadı.Çok yoruldum artık bebek mevzusundan, daha denemedik bile olmaya da bilir sonuçta ama insanların diline düşmesinden çok sıkıldım.
Yok zaten bir daha sorarlarsa ben doktora gittim olmayacakmış çocuğumuz üzgünüm diyeceğim, iyice canımı sıkıyorlar.
Yok artık ya, ne kadar acımasızca.İnsanlar bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar hayret ediyorum.Benim 6 sene sonra oldu bebeğim... Ama ne zaman kucağıma alsam “Al al kaç sene sonra buldun zaten “diyorlar Bu bile ne kadar incitici... Bebeğimi kucağıma bile almak istemiyorum yanlarında her türlü konuşuyorlar yani bu insanlar...
Çok iyi demişsiniz, inanın söylediklerini dinlemiyorum bir zamandan sonra, kendi çapında fındık fıstık yersem bebek olacağını zannediyor sanırım.Kv ne sorarmısın lütfen 5 yıllık evliyim ne yiyip içince oluyormuş tıp çok ilerledi ama çok bilgili bu konularda benim gibi çoçuk isteyen birçok kişiye yardımcı olmuş olur....bana genç yaşlı bekar evli kim sorarsa seninle birlikte hamile kalmayı planlıyorum beraber büyürler diyorum gecen ay görünceme verdiğim cvp bu..buarada yaşı 59
Kuku aldırmak iyi fikir olmakla beraber nasıl sevişiciiiz?