• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğiniz olmuyor mu soruları.Bıktım!

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.Maddi ve manevi sebeplerden bu zamana kadar çocuk düşünmedik, şu an aslında şartların hepsi lehimize ama hala çocuk konusunda tereddütlerim var neyse.Mevzu şu ki, klasik iki aileden de çocuk ne zaman soruları geliyor, istemiyoruz şu budur diye geçiştiriyorduk, ama eşimin ailesi artık iyice saçmalamaya başladı bence. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bir iki ay önce bebek mevzusu açıldı yine her zamanki gibi şunu ye bunu ye o zaman olur gibi bir şeyler dedi, dedim ne alaka e olmuyor ya dedi,anne ne alakası var istemiyoruz biz dedim , a sen de sorun yok mu doktora gitsene artık dedi, usulünce tartışmadan lafımı söyledim geçtim,iki üç gün önce onlardaydık sanki anlatmamışım bak enfeksiyon kapma, benim de iki yıl olmadı vs diyince patladım artık tartıştık.Bunun üzerine eşimin teyzesi de kayınvalideme eşim için çocuğu olmuyor mu yazık doktora gitsin diyip annesi de bunu bizimle paylaşınca iyice eşimle çileden çıktık, eşim annesini azarladı,gerildik vs. Bilmiyorum ne yapmamız lazım, güzelce konuştuk olmadı,azarladık olmadı.Çok yoruldum artık bebek mevzusundan, daha denemedik bile olmaya da bilir sonuçta ama insanların diline düşmesinden çok sıkıldım.
İstemiyor olamazsiniz
Kısırsınızdır siz kesin !
Utanmasalar nasıl çocuk yapılacağını da anlatacak bazı densizler :işsiz:

Allah hayırlısıyla çocuk nasip etsin.benim de ilk evliliğimde 16 sene gezmediğim doktor kalmadı ilk sonraları eşimin ailesi bir taraftan baskı laf sokmalar neler neler eşime bana yansıdı ve eşim benim yanımda olmadı hiç bir zaman nihayetinde boşandık fakat aileler evladının mürüvvetini göreyim torun sahibi olayım gibi geleneksel kafayla ortalığı karıştırabiliyor ve bahsettiğiniz hoş olmayan tartışmalar yaşanabiliyor siz de tedavi planlayın artık baya olmuş vakit kaybetmeden doktora gidin çözümünü deneyin size destek olacak kişi eşiniz o sizin yanınızda olduktan sonra bu sorunu rahatlıkla aşabilirsiniz
A yok yanlış anladınız sanırım denemedik bile biz şu an için istemiyoruz yani.

Cahilliklerine ver. Gercekten de cok cahiller. Gecen bir tanidik diyor ki, falancanin 4 sene sonra cocugu oldu zaten annesinin de 4 sene olmamis diyor. Yani bunu bile anneye bagliyorlar ben sastim kaldim

Cahilliklerine ver. Gercekten de cok cahiller. Gecen bir tanidik diyor ki, falancanin 4 sene sonra cocugu oldu zaten annesinin de 4 sene olmamis diyor. Yani bunu bile anneye bagliyorlar ben sastim kaldim
Yok artık ya

Benim 6 sene sonra oldu bebeğim... Ama ne zaman kucağıma alsam “Al al kaç sene sonra buldun zaten “diyorlar Bu bile ne kadar incitici... Bebeğimi kucağıma bile almak istemiyorum yanlarında her türlü konuşuyorlar yani bu insanlar...

Yani tam 10 yıl olacak evleneli. İlk beş yıl çocuk mevzusunu mutlaka sohbetin arasına sıkıştırıyorlardı.Çok düşüncesiz ve patavatsız konuşmalara şahit oldum. Hal böyle olunca da çoğu ile iletişimi aza indirdim ya da kesip yeni arkadaşlıklar edindim.Zaten 34 yaşımda çocuk yapmaya karar verdik.3 tüp bebek deneme sonrası bıraktım.Şimdi de eşimle karar aldık çocuk bakacak kadar güvenmiyoruz kendimize. Çocuk seviyor muyum evet,olmadığı için üzülüyor muyum hayır.Çocuğumuzun olmaması hayatımızı sekteye uğratıyor mu?Hayır.Bu bana dert değil ama bazılarına dert oluyor arkadaş!Böylelerine biz çocuk yapmak için programlanmamış deyip kapatacaksın konuyu.

gorusmeyin. esiniz gorusmek isterse gorusur siz gorusmeyin.

diyelim ki; cocugunuz olmuyor. SORUN NEDEN SIZDE, NEDEN SIZ ONU BUNU YIYCEKSINIZ ? NEDEN OGLUNDA DEGIL.
sirf bu tutum yuzunden gorusmeyin. soyledikleri yuzunden degil.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.Maddi ve manevi sebeplerden bu zamana kadar çocuk düşünmedik, şu an aslında şartların hepsi lehimize ama hala çocuk konusunda tereddütlerim var neyse.Mevzu şu ki, klasik iki aileden de çocuk ne zaman soruları geliyor, istemiyoruz şu budur diye geçiştiriyorduk, ama eşimin ailesi artık iyice saçmalamaya başladı bence. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bir iki ay önce bebek mevzusu açıldı yine her zamanki gibi şunu ye bunu ye o zaman olur gibi bir şeyler dedi, dedim ne alaka e olmuyor ya dedi,anne ne alakası var istemiyoruz biz dedim , a sen de sorun yok mu doktora gitsene artık dedi, usulünce tartışmadan lafımı söyledim geçtim,iki üç gün önce onlardaydık sanki anlatmamışım bak enfeksiyon kapma, benim de iki yıl olmadı vs diyince patladım artık tartıştık.Bunun üzerine eşimin teyzesi de kayınvalideme eşim için çocuğu olmuyor mu yazık doktora gitsin diyip annesi de bunu bizimle paylaşınca iyice eşimle çileden çıktık, eşim annesini azarladı,gerildik vs. Bilmiyorum ne yapmamız lazım, güzelce konuştuk olmadı,azarladık olmadı.Çok yoruldum artık bebek mevzusundan, daha denemedik bile olmaya da bilir sonuçta ama insanların diline düşmesinden çok sıkıldım.
Kv ne sorarmısın lütfen 5 yıllık evliyim ne yiyip içince oluyormuş tıp çok ilerledi ama çok bilgili bu konularda benim gibi çoçuk isteyen birçok kişiye yardımcı olmuş olur....bana genç yaşlı bekar evli kim sorarsa seninle birlikte hamile kalmayı planlıyorum beraber büyürler diyorum gecen ay görünceme verdiğim cvp bu..buarada yaşı 59

Benim 6 sene sonra oldu bebeğim... Ama ne zaman kucağıma alsam “Al al kaç sene sonra buldun zaten “diyorlar Bu bile ne kadar incitici... Bebeğimi kucağıma bile almak istemiyorum yanlarında her türlü konuşuyorlar yani bu insanlar...
Yok artık ya, ne kadar acımasızca.İnsanlar bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar hayret ediyorum.

Kv ne sorarmısın lütfen 5 yıllık evliyim ne yiyip içince oluyormuş tıp çok ilerledi ama çok bilgili bu konularda benim gibi çoçuk isteyen birçok kişiye yardımcı olmuş olur....bana genç yaşlı bekar evli kim sorarsa seninle birlikte hamile kalmayı planlıyorum beraber büyürler diyorum gecen ay görünceme verdiğim cvp bu..buarada yaşı 59
Çok iyi demişsiniz, inanın söylediklerini dinlemiyorum bir zamandan sonra, kendi çapında fındık fıstık yersem bebek olacağını zannediyor sanırım.

oğluşunda değilde direk gelinde mi aramış sorunu.

Sizin yine iyi 4 seneden sonra darlamaya başlamışlar. Ben daha birkaç aylık evliyim, hemen yap yaş geçince zor oluyorlar mı, belki bebek vardır diye ne varsa yedirmeye çalışmalar mı, eve yerleştik çok şükür büyük bir işimiz kalmadı dedikten sonra e hadi o zaman bebek denemeye başlayınlar mı hangisini beğenirsen al. :KK45: İnsanlar çok enteresan, evleniyorsan çocuk yapmalısın, istemiyorsan neden evlendin? mantığı var birçok kişide.

Back
X