Bebeğiniz şu anda ne yapıyor?

çokoprens

iki prens annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
2.766
15
318
46
Diğer
Evet tatlı annişler şu an bebeğimiz ne yapıyorsengözlerimebaksanabhadi yazalım

Benim oğlum şu anda evi dağıtmakla meşgulkaydirigubbakcemile

bilmiyorum malasef ne yaptıgını oglumun yanında değilimki çok şanslısınız buraya cvp verenler

benimki biraz abi sizinkilere göre sanırım 2 yaşındagamyoncuiremsu
önce uyudu uyandı dinlenmiş bir vücütla önce evin altından girdi üstünden çıktıı:1shok:
şimdide elinde çerez kasesiyle tv karşısında dinleniyooorr:mymeka:
çok yoruldu oğlum eee kolay değil tek başına koca evin altından girip üstünden çıkmakkafamçokkarıştı

benim kızım daha minik.ben kahvemi bisküvimi aldım kızımında karnını doyurdum yandaki çekyata uzattım bana bakıyor :)

benimki biraz abi sizinkilere göre sanırım 2 yaşındagamyoncuiremsu
önce uyudu uyandı dinlenmiş bir vücütla önce evin altından girdi üstünden çıktıı:1shok:
şimdide elinde çerez kasesiyle tv karşısında dinleniyooorr:mymeka:
çok yoruldu oğlum eee kolay değil tek başına koca evin altından girip üstünden çıkmakkafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol: güldürdün beni ayollkaydirigubbakcemile

benim kızım daha minik.ben kahvemi bisküvimi aldım kızımında karnını doyurdum yandaki çekyata uzattım bana bakıyor :)

sende hüzünlendirdin beni canım yaa.şuan hava kapalı sagnak yagmurlu.ve kızımı koynuma alıp tv yi acıp mışıl mışıl sıcacık yatmak isterdim.allahım inşallah bu güzel duyguları her isteyene yasatsın

off benimki bugün birtürlü uyumadı banyo yaptırdım emzirdim yok banamısın demiyor....en sonunda pes ettim koydum anakucağına yanımda beni izliyor:):):) gülücük atıyor:)

benim oglum 8 aylık oldu sabahın 5 inden beri uyanığız bugün erkenden niye kalktıysa tatil yaa beni uyutmaz.neyse oğlum şuan babasının kucağında camdan dışarı bakıyo en sevdiği şey ya camdan bakmak yada pc kapalıyken tabi klavyayla oynamak

benim kızım da şu an uyuyor ama uyanması an meselesi.. ve benim için yorucu bir maraton başlamak üzere:) önce yemek,oyun,oyun,ilgi,sevgi... derken akşam olacak....

Benim Yağmurum da 5 aylık.Şuanda uyuyor.Tabiiki bugün tatil abimiz evde. O
uyandırmazsa biraz daha uyur. Abimizde şuanda yanımda oyuncaklarıyla oynuyor.gamyoncuiremsu Birtaraftanda canım sıkıldı diyip duruyor.Ne yaparsa yapsın hemen sıkılıyor.O yüzdende kardeşini hemen uyandırmak istiyor.AAa Bakın şimdide meyve tabağını kapmış tv karşısına geçti.kaydirigubbakcemile3

Back
X