- 18 Ekim 2022
- 1.776
- 942
- 53
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
Atlas bu aralar herkesin bebesi ama anlam kötü bence titan var yunan mitolojisinde sırtında dünyayı taşıyor yükü ağır böyle isimlerin enerjisine inanıyorum benAras atlas
Alparslan Alperen arasında kaldık
Alparslan’la Alperen iyi miAtlas bu aralar herkesin bebesi ama anlam kötü bence titan var yunan mitolojisinde sırtında dünyayı taşıyor yükü ağır böyle isimlerin enerjisine inanıyorum ben
İlkinin adı ne Alparslan ve alperen de güzel bu arada sevdiğim isimlerAlparslan’la Alperen iyi mi
İlki İsmailİlkinin adı ne Alparslan ve alperen de güzel bu arada sevdiğim isimler
Aras güzel uraz olabilir uyumlu olacaksa benimki deniz olacakİlki İsmailçok bağımsız
13 sene önce guzeldı
Sağlıkla gelsinler Insallah kuzularımızAras güzel uraz olabilir uyumlu olacaksa benimki deniz olacak
İnşallah canımSağlıkla gelsinler Insallah kuzularımız
Doktorun bir milim bile kaydırması ölçümün fazla ya da eksik çıkmasına sebep oluyor öyle olunca gün olarak önde ya da geride çıkabiliyor. Benim bebeğim 28. Haftaya kadar 10 gün ilerideyken öyle bir geriye düştü ki şok olduk boyu 2,5 hafta kadar geride kaldı kafa çevresi önde karın çevresi haftasındaydı genel olarak, doğumumun olduğu 38. Haftaya kadar geride kalmasına üzüldük boy ve kilo olarak geride olduğu söylendi ama oğlum 3,5 kg 52 cm dünyaya gelerek hepimizi şok etti. Bu cihazların bir yanılma payı var ilerleyen haftalarda bu pay çok daha fazla artıyor 1 hafta 10 gün ileride olması ya da geride olması bir şey ifade etmiyor sizin dediğiniz gibi şeker vs olması için 3 haftadan büyük gerilik ya da ileride olma durumu olması lazım içinüz ferah olsun.Ne zaman muayene olsam bebek 3 gün 5 gün önde çıkıyor. Doktor bir problem olmadığını kötü bir anlama gelmediğini söyledi. Ama bugün de gittim yine 4 gün önde dendi. yani 16 haftalık olması gereken bebeğim şuan 18+3 görünüyor. İnternette diyabetten olabileceği yazıyor ama şekerime de baktırdım, sınırda çıkıyor doktor ona da gebelikte normal dedi. Olumsuz düşünmek istemiyorum, bir yandan da şaşırıyorum bebek nasıl sürekli öne gidiyor diye. neredeyse son adet tarihimde gebe kalmışım gibi olacaksizin nasıldı? herkeste böyle tarihler tutmuyoduysa telaş etmeyeceğim
ay benim eşim de Alparslan diye tutturdu ben de çok seviyorum aslında bu ismi ama son iki senedir bütün erkek bebeklere konuldu mübarek. Bu arada dört isimden de en güzeli benceAras atlas
Alparslan Alperen arasında kaldık
off içim bi tuhaf oldu zaten doğum videoları izliyorum onlar da baya zorluk çekiyor ya kolay doğuran bence üç çocuktan sonra alışmış olanlarValla bilmiyorum benimki koca kafaliydi yırttı geçti:)) ilk dogum olunca bir de ıkın ıkın çıkmadı. Gebelik okulunda 3 ıkınmada bitiyor diyordu yalanmışhatırladığım yarim saat ikindim daha sonra bir daha saate falan bakmadım.
Sen adete gore hesapla yine de. İleride dogmaz falan ona gore hesaplarsin
şeker kaynaklı iri olduğunu nasıl anlıyorlar ölçümlerden dolayı mı yoksa şeker testi ile falan mıİşte benim şeker kaynaklı da iri. Bakalım nasıl doğacak bi arkadaşım sezeryan günü beklerken şak doğurdu kocaman olur ve şak doğar normal doğum başlar diye çok korkuyorum
ay ne diyosunuz ya o kadar fark ediyor mu.. o zaman hiç ciddiye almayayım ben bu durumu sat neyse ona göre ilerleyeyim. her ileride dediklerinde ben takvimi güncelliyorum çünkü hiç değişmeyeyim madem sormayayım daDoktorun bir milim bile kaydırması ölçümün fazla ya da eksik çıkmasına sebep oluyor öyle olunca gün olarak önde ya da geride çıkabiliyor. Benim bebeğim 28. Haftaya kadar 10 gün ilerideyken öyle bir geriye düştü ki şok olduk boyu 2,5 hafta kadar geride kaldı kafa çevresi önde karın çevresi haftasındaydı genel olarak, doğumumun olduğu 38. Haftaya kadar geride kalmasına üzüldük boy ve kilo olarak geride olduğu söylendi ama oğlum 3,5 kg 52 cm dünyaya gelerek hepimizi şok etti. Bu cihazların bir yanılma payı var ilerleyen haftalarda bu pay çok daha fazla artıyor 1 hafta 10 gün ileride olması ya da geride olması bir şey ifade etmiyor sizin dediğiniz gibi şeker vs olması için 3 haftadan büyük gerilik ya da ileride olma durumu olması lazım içinüz ferah olsun.
İkisi deşeker kaynaklı iri olduğunu nasıl anlıyorlar ölçümlerden dolayı mı yoksa şeker testi ile falan mı
Sağlıkla gelsinler de gerisi çokta önemsediğim bisey değilay benim eşim de Alparslan diye tutturdu ben de çok seviyorum aslında bu ismi ama son iki senedir bütün erkek bebeklere konuldu mübarek. Bu arada dört isimden de en güzeli bence
anladım ama merak etmeyin genelde sezaryen planı bozulmuyor arkadaşınızın şansına öyle denk gelmiş ama:) umarım en kolay ve sağlıklı hangisi olacaksa o şekilde olsun en önemlisi gönlünüze göre olsunİkisi de
aynı fikirdeyim önemli olan sağlığı bence de :) isim ben de düşünemedim düşünemiyorum gebelikten önce kırk tane isim beğenirdim şimdi aklıma isim gelmiyor ben de eşimle görümcelere pasladm bana bulsunlar da aralarından seçim diye. bu bebe de beni çok korkutuyor yahu iki gün hareketsiz kaldı çok panikledim bişey mi oldu diye hastaneye gittim yatış verdiler tedbir amaçlı dün. ama imza verip çıktım ultrasonda sağlıklı görünce. çıktığımdan beri de yerinde durmuyor alay eder gibi sıpa ya aklımı aldı dünSağlıkla gelsinler de gerisi çokta önemsediğim bisey değilamca dede koymuş ölecek isimleri Alparslan Alperen olursa
Aras atlas olursa da hala baba koymuş olcakben bulamadım hıc bisey
Korkmayın uyuyor içerdeaynı fikirdeyim önemli olan sağlığı bence de :) isim ben de düşünemedim düşünemiyorum gebelikten önce kırk tane isim beğenirdim şimdi aklıma isim gelmiyor ben de eşimle görümcelere pasladm bana bulsunlar da aralarından seçim diye. bu bebe de beni çok korkutuyor yahu iki gün hareketsiz kaldı çok panikledim bişey mi oldu diye hastaneye gittim yatış verdiler tedbir amaçlı dün. ama imza verip çıktım ultrasonda sağlıklı görünce. çıktığımdan beri de yerinde durmuyor alay eder gibi sıpa ya aklımı aldı dün
Boşver izleyip psikolojini bozma. Ama ilk doğumum kolay diyen cok cok nadir bence. Bir doguran ikinciyi hemen cikariyor zatenoff içim bi tuhaf oldu zaten doğum videoları izliyorum onlar da baya zorluk çekiyor ya kolay doğuran bence üç çocuktan sonra alışmış olanlar
benimki de gece geliyor doğunca gece uyumayacaklar deniyor ama hadi bakalım göreceğiz hadi benim bir tane sizin iki tane bir de varlıklarına çok şükür tabii amaKorkmayın uyuyor içerdebenımkıler gündüz yoklar gece 4 den sonra gelıyorlar
off 4-5 gün ne demek ya insanın her yeri ağrır kasılmaktanBoşver izleyip psikolojini bozma. Ama ilk doğumum kolay diyen cok cok nadir bence. Bir doguran ikinciyi hemen cikariyor zatenBenimde ilk dogumdu 4-5 gunde anca dogurdum. Suyun patlamadigi surece dogum hizlanmiyor bence. 5 cm açıklığım oldugu halde belki bir gün daha sürerdi beklemem. Doktor suyumu patlatti 5 saatte dogurdum. 7cmden sonra dayanılmaz sancılar geliyor. O dizilerde meshur dogum çığlıkları o zaman başlıyor.O sancılar hızlandıkca(sanci sıkligi artinca)acilmalar artıyor. Saatte 1,1 bucuk falan anca açılıyor.
Ama herkesin dedigi meşhur cümleyi diyeyim bence kesinlikle doğru bir tanı; doğurunca bir sey kalmıyor hemen kalkıp dolanabilirsin. Sizlandigin bicak yarası yok. Olsa bile çok daha azdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?