Yolk sac kesesi görünmüş müydüKızlar çok üzgünüm 25 nisanda biri 3. Gün diğeri 4. Gün embriyosu olmak üzere iki tane embriyo transferi yapıldı.Bir tanesi tutunmuş süreç güzel ilerledi ta ki düne kadar dün 6+4 te olmama rağmen bebek görünmedi.İlk vajinal bakıldı daha sonra başka bir yerde karından bakıldı ama görülmedi.Kürtaj falan dediler ama hiç duymadım oraları şoktan.Lütfen bildiklerinizi paylaşın benimle
Erken degilmi biraz daha bekleyinKızlar çok üzgünüm 25 nisanda biri 3. Gün diğeri 4. Gün embriyosu olmak üzere iki tane embriyo transferi yapıldı.Bir tanesi tutunmuş süreç güzel ilerledi ta ki düne kadar dün 6+4 te olmama rağmen bebek görünmedi.İlk vajinal bakıldı daha sonra başka bir yerde karından bakıldı ama görülmedi.Kürtaj falan dediler ama hiç duymadım oraları şoktan.Lütfen bildiklerinizi paylaşın benimle
Kanun değil ki bu daha geç gören çok insan var biraz daha bekleyin stres yapmayınYani bilmiyorum işte ilk gebelik.İlla 6. Haftanın içinde görülmesimi gerekiyor bilmiyorum.Sizin şöyle sormanız bile nasıl su serpiyor içime.
Çok emin değilim ama devlet hastanesindekiler eski diye biliyorumBirde bu ultrason cihazı önemlimi acaba bu durumda.Yani yeni olan makina dahamı iyi gösterir.
Ultrason çok önemli 5+4 te devlet hastanesine gittim kese görmeye doktor dedi kese yok düşük yaparsın sağlıklı değil eve git bekle dedi aynı gün o panikle özele gittim hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür cuma günüde kalp atışını duymaya gideceğiz tek bi hastane ile yetinmeyinBirde bu ultrason cihazı önemlimi acaba bu durumda.Yani yeni olan makina dahamı iyi gösterir.
Şuan kaç hafta kaç gündesiniz tamUltrason çok önemli 5+4 te devlet hastanesine gittim kese görmeye doktor dedi kese yok düşük yaparsın sağlıklı değil eve git bekle dedi aynı gün o panikle özele gittim hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür cuma günüde kalp atışını duymaya gideceğiz tek bi hastane ile yetinmeyin
7+3 bugünŞuan kaç hafta kaç gündesiniz tam
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende 7+6 dayım çok belirtim bulantım yok diye stres oluyorum daha kontrole de 2 haftam var , sizin nasıl geçiyor bu aralar7+3 bugün
Benimde hergün bulantım olmuyor bazı sabahlar oluyor genel olarak kasık ağrım oluyor arada bir inşallah sağlıkla ilerler sizindeHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende 7+6 dayım çok belirtim bulantım yok diye stres oluyorum daha kontrole de 2 haftam var , sizin nasıl geçiyor bu aralar
Kalp atışı duydunuz muHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende 7+6 dayım çok belirtim bulantım yok diye stres oluyorum daha kontrole de 2 haftam var , sizin nasıl geçiyor bu aralar
Evet 6+2 de duyduk çok şükürKalp atışı duydunuz mu
Evet 6+2 de duyduk çok şükür
Olmaz olmaz inşallah stres yapmayın valla o kadar düşünüyoruz ki her şeyi ne zor işmiş diyor insanHayırlı olsun bende cuma günü gideceğim 7+5 oluyor inşallah duyarım bi sıkıntı olmaz çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?