Bebeğiniz ultrasonda ne zaman görüldü.Lütfenn bi bakın

ayhnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
164
82
98
Kızlar çok üzgünüm 25 nisanda biri 3. Gün diğeri 4. Gün embriyosu olmak üzere iki tane embriyo transferi yapıldı.Bir tanesi tutunmuş süreç güzel ilerledi ta ki düne kadar dün 6+4 te olmama rağmen bebek görünmedi.İlk vajinal bakıldı daha sonra başka bir yerde karından bakıldı ama görülmedi.Kürtaj falan dediler ama hiç duymadım oraları şoktan.Lütfen bildiklerinizi paylaşın benimle

Son düzenleme:
Kızlar çok üzgünüm 25 nisanda biri 3. Gün diğeri 4. Gün embriyosu olmak üzere iki tane embriyo transferi yapıldı.Bir tanesi tutunmuş süreç güzel ilerledi ta ki düne kadar dün 6+4 te olmama rağmen bebek görünmedi.İlk vajinal bakıldı daha sonra başka bir yerde karından bakıldı ama görülmedi.Kürtaj falan dediler ama hiç duymadım oraları şoktan.Lütfen bildiklerinizi paylaşın benimle
Yolk sac kesesi görünmüş müydü

Erken degilmi biraz daha bekleyin

Yani bilmiyorum işte ilk gebelik.İlla 6. Haftanın içinde görülmesimi gerekiyor bilmiyorum.Sizin şöyle sormanız bile nasıl su serpiyor içime.

6+6da görülmüştü bebek. doktorlar daha iyi bilir ama bence bi hafta daha bekleyin

Birde bu ultrason cihazı önemlimi acaba bu durumda.Yani yeni olan makina dahamı iyi gösterir.

Birde bu ultrason cihazı önemlimi acaba bu durumda.Yani yeni olan makina dahamı iyi gösterir.
Ultrason çok önemli 5+4 te devlet hastanesine gittim kese görmeye doktor dedi kese yok düşük yaparsın sağlıklı değil eve git bekle dedi aynı gün o panikle özele gittim hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür cuma günüde kalp atışını duymaya gideceğiz tek bi hastane ile yetinmeyin

Ultrason çok önemli 5+4 te devlet hastanesine gittim kese görmeye doktor dedi kese yok düşük yaparsın sağlıklı değil eve git bekle dedi aynı gün o panikle özele gittim hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür cuma günüde kalp atışını duymaya gideceğiz tek bi hastane ile yetinmeyin
Şuan kaç hafta kaç gündesiniz tam 🌸

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende 7+6 dayım çok belirtim bulantım yok diye stres oluyorum daha kontrole de 2 haftam var , sizin nasıl geçiyor bu aralar 🌸
Benimde hergün bulantım olmuyor bazı sabahlar oluyor genel olarak kasık ağrım oluyor arada bir inşallah sağlıkla ilerler sizinde

Back
X