- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gittiğimde görürüm. Bide benim öyle çok şiiddetli bi bulantım vs yok arada sırada çok çok hafif bi bulantı oluyo okadar bazende miğdem de değişik bir his oluyo ben şey okumuştum bebeğin kalp atışı başladığında bulantı olur bulantı olmasıda sağlıklı bir gebelik olduğunun habercisidir gerçekten böylemiEn erken 6.haftada görürsün canım :)
Peki miğde bulantınız varmı varsa ne zaman başladıBenim 7+2 de gördük atışını. Usg ye göre 6+6ydı.. Bugün de gördüm. Dinletmiyor doktorum görmeyi tercih ediyor. Büyük ihtimalle alınır kalp atışı..
Herkesin gebeliği farklıdır, şimdi böyle söyleyip midesi bulanmayan arkadaşları endişelendirmeyelimİnşallah gittiğimde görürüm. Bide benim öyle çok şiiddetli bi bulantım vs yok arada sırada çok çok hafif bi bulantı oluyo okadar bazende miğdem de değişik bir his oluyo ben şey okumuştum bebeğin kalp atışı başladığında bulantı olur bulantı olmasıda sağlıklı bir gebelik olduğunun habercisidir gerçekten böylemi
Peki miğde bulantınız varmı varsa ne zaman başladı
Bnmde 5 haftalik pzrtesi gidicez ins keseyi goruruzselam kızlar bebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz ben 5+3te keseyi gördüm 6+5 te yine gidicem bebeğide görebiliriz sadece kesenin büyümüş olduğunuda görebiliriz dedi doktor ama inşallah bebişimide görürüm siz ne zaman gördünüz ?
Sende miğde bulantısı varmı tatlımBnmde 5 haftalik pzrtesi gidicez ins keseyi goruruz
8. Haftaya kadar yolu var yani bu işin8+4'te bebeği ve kalp atışını gördük.
8. Haftaya kadar yolu var yani bu işin
Peki siz bulantı yaşıyormuşsunuz yaşıyorsanız ne zaman başladı8+4 9. hafta oluyor :)
Yani benim son adete göre 8+4'tü ama ultrasonda 7 haftalık gözüküyordu.
12. haftada ultrason son adetle eşitlendi.
Geç döllenme vs göz önünde bulundurularak 9-10. haftaya kadar yolu var.
Evt cnm sabah,aksam cok oluyor.ama kusma yokSende miğde bulantısı varmı tatlım
Peki siz bulantı yaşıyormuşsunuz yaşıyorsanız ne zaman başladı