- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
Hayırlısıyla gelsin.He he deyin geçin.Yoksa ya kavga edersiniz yada alttan almak zorunda kalırsınız.Yarın doğumum var hayırlısıyla o kadar gerginim ki sürekli herşeye karışmaya uğraşan bı kayınvalidem var kucağa alıştırma mama verirsen emmez her saat başı emzirceksin 5aylikken yanlarına yastık koyarsın durur buna benzer bı sürü şey diyip duruo ve ben ne dicegimi napcagimi bilemez haldeyim 34yasindayim bu arada ne cahilim ne küçük bana daha bebek gelmeden emrederek konuşmasından çok sıkıldım
yoo vazgeçmedi ben hiç birini yapmadim hala söyleniyorduSöylediklerini yapmayarak. Bir süre sonra o da vazgeçti bir şeyler söylemekten zaten
Yanlış şeyler demiyor idare edin ya bakın kv bana hep çocuğu yüz üstü yıka derdi bende senin gibi sinir olup kendi bildiğim gibi eşimle yikamistm bebekte kulağına sıvı toplanması olmuş enfeksiyon kaptı ne çekmiştik bazen büyük lafı dinlemek iyidr aslinda
Girmiş bizzat doktorumuz söyledi banyoda yapılan hatali yıkama diyeBanyodan kulağa su girmez. Başka bir problem yaşanmıştır. :)
Girmiş bizzat doktorumuz söyledi banyoda yapılan hatali yıkama diye
Eşin seni destekliyosa bence çok da sorun etmemeye çalış. Sen bi şey bilmediğinden değil de, büyükler nasihat etmeye programlı oldukları için kendince konuşuyor işte, gelip seni kenara itip karışmıyorsa geçiştirilebilir. İleri giderse gerekeni söylersin, şimdiden bu kadar strese gerek yok.Eşim lafını diyo ben ne dicegimi bilemesem de biz biliriz nasıl uyutcagimizi falan diyo ama çok da umrunda değil sanki teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bişey soyleyemeyince daha çok dert edio insan 7bucukta hastanede olcam gerginlikten uyuyamıyorum bile
Yarın doğumum var hayırlısıyla o kadar gerginim ki sürekli herşeye karışmaya uğraşan bı kayınvalidem var kucağa alıştırma mama verirsen emmez her saat başı emzirceksin 5aylikken yanlarına yastık koyarsın durur buna benzer bı sürü şey diyip duruo ve ben ne dicegimi napcagimi bilemez haldeyim 34yasindayim bu arada ne cahilim ne küçük bana daha bebek gelmeden emrederek konuşmasından çok sıkıldım
Yaa ne güzel heyecanlarYarın doğumum var hayırlısıyla o kadar gerginim ki sürekli herşeye karışmaya uğraşan bı kayınvalidem var kucağa alıştırma mama verirsen emmez her saat başı emzirceksin 5aylikken yanlarına yastık koyarsın durur buna benzer bı sürü şey diyip duruo ve ben ne dicegimi napcagimi bilemez haldeyim 34yasindayim bu arada ne cahilim ne küçük bana daha bebek gelmeden emrederek konuşmasından çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?