Bebeğinize kim bakacak?

BEBEĞİNİZE KİM BAKACAK?

• Ankete Katılan
    44
Bebek bakımında sürekli olarak size kim yardım edecek?

kimsenin çocuğuna babaannesi bakmıyo galiba :))

Çocuğuma kendim bakıcam annaannesi yardım edicek inşallah. babaanneden fayda yok. Belirli bir yaşa geldikten sonra çalışmayı düşünüyorum.

Babaannemiz çok uzakta, zaten bakmayı da istemiyor, bir sürü torun büyütmüş ve anneme göre yaşlı, hastalıkları da var. Doğuma gel dedim, rahatsızım gelemem dedi. Neyse yerinde sağolsun ne diyeyim...

bizim de babaannemiz daha yaşlı ve uzakta bakamaz,ananemiz ilk oğlumu büyüttü allah razı olsun buna da bakarım diyor ama ben istemiyorum ilk 1 sene ben bakıcam inşallah sonra da bakıcıya teslim edicem

bence en mantıklısı cokcok guvenılır bır bakıcının yardım etmesı ınsanın annesı de olsa kayın valıdesı de olsa sonra karısıyor edıyor hır gur cıkıyor ne yazıkkı

kimsenin çocuğuna babaannesi bakmıyo galiba :))

Çocuğuma kendim bakıcam annaannesi yardım edicek inşallah. babaanneden fayda yok. Belirli bir yaşa geldikten sonra çalışmayı düşünüyorum.

aynı fikirdeyim canım şimdi çalışıyorum ama çıkıcam zorlandığım haftada , sonrada bebeğime kendim bakıcam hamdolsun evimizide arabamızıda aldık zaruriyetimiz kalmadı..

aynı fikirdeyim canım şimdi çalışıyorum ama çıkıcam zorlandığım haftada , sonrada bebeğime kendim bakıcam hamdolsun evimizide arabamızıda aldık zaruriyetimiz kalmadı..

Evet aynı fikirdeyiz seninle canım Allah'a şükür var ev araba kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum o sevgiyi şevkati ve terbiyesini ben vermek istiyorum. Tabi herkese göre değişir onada saygı duyuyorum.

bence en mantıklısı cokcok guvenılır bır bakıcının yardım etmesı ınsanın annesı de olsa kayın valıdesı de olsa sonra karısıyor edıyor hır gur cıkıyor ne yazıkkı

kesinlikle aynı fikirdeyim o yüzden yine aynı duruma düşüp gerilmeye hiç niyetim yok
keşke kendim bakabilseydim okul çağına adar ama malesef şuanda mümkün görünmüyor, şükür ki ilk bir sene bakabileceğim onun için uğraşıyorum ilk oğlumu 3 aylıkken bıraktım ve çok zor geldi ama o zaman ekonomik durumumuz daha kötüydü kesin çalışmam gerekiyordu şimdi şükür daha iyiyiz ama tek maaşla bir yerden sonra olmayacak yine o yüzden 1 yaşından sonra başlarım sanırım

hem anneanne hem babaanne şıkkı neden yok canım ya:))
benim ilk paşama ikisi baktılar bu sene sağlolsunlar dönşşümlü olarak her ay biri geldi şehirdışından çok da rahat ettim.şimdi onlara güvenip ikinciyi yaptık gene aynen devam edecek.ben de en azından 6 ay ücretsiz izin falan evde olmayı planlıyorum sonra da iki çocuk evde zor olur diye anemlerin yanına bir yardımcı bulacağım inşallah.

benim 5 tane halam var 1tane babaanem 1 tanede annannem var hiç biri bana bakmadı ben 23 yaşındayım küçüğüm sizden kendimi örnek olarak gösteriyorum annem babam çalışıyordu bizim mahallenin biraz ileriside biri baktı bana 11 sene hemde onada anne derim ben anneannem bababaanem ve halamlar yüzünden bi kardeşim daha olmadı annem babam çalışınca bakacakta kimse yoktu ben böle tek çocuk kaldım şimdide hepsi peşimde gel bize oturalım para falan vermeye çalışırlar gitmem de almamda bana bakan annemin 4 çocuğu vardı Allah razı olsun hiç biiri beni birbirilerinden ayırt etmedi 5. kardeşleri olarak gördüler beni hala da arar sorarım

ilk iki yıl kendim ve eşim
daha sonra anne annesi inşallah çünki çalışacağım

Back
X