bebeğinizi hisetiyormusunuz

EYLXIXK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
55
0
86
59
İzmir
arkadaşlar kaç haftalık hisetiniz bebeğinizin hareketlerini ben 4 aylık hamilr,eyin bazen hisetiyorum sanıyorum sonra hissedemeyince çok korkuyorumfisfisfisfisfisfis

ben 19 haftalıkken hissetmeye başladım ama önce anlamamıştım pıt pıt şeklindeydi ve dediğin gibi her zaman olmuyodu şimdi daha sıklştı tabi korkma kağan kocatepenin sitesinde ilk zamanlar böyle seyreklikler olduğu yazıyo paniğe kapılma zaman ilerledikçe hareketler daha sık oluyor.bende merak ediyorum eliylemi vurdu ayağıylamı vurdu ne zaman hissetcem diye

benmde 19 da basladı..20 nin sonlarına dooru netleşti..ama önümüzdeki haftalarda daha kuvvetleneceğini söölüyor doktorcum??

bende daha erken hisetmiştim bebeğimi... 16. haftada ama günde 1 2 kere... zamanla haraeketleri çoğaldıda azaldıda. şimdi 29 haftalık bebişim ve inan hiç durmuyo... sende merak etme zamanla hareketlerinde çoğalma olacak. yeri geniş olduğu için hareketlerini hissedemeyebilirsin su anda ama içerde fıldırfıldır dönüyordur...

ben iki bucuk aylik hamileyim bir haftadir rahat bir sekilde sol tarafimda sangi kuc kanadi gibi gelip geciyor
hissediyorum resmen yaaa

ilk gebeliğim 17.haftada net olmsada duydum bebeğimin hareketlerini,ama net olarak 20.haftalarda tekmeler gelmeye başladı.

canım minik minik pır pırlar hissediyordum 16. haftada ama bebekmi bağırsaklarımmı emin olamadım 21. haftadan sonrada vurmaya başladı zaten doktorlarda ilk gebelik için 22. haftadan sonra hissedersiniz diyorlar

ben 31+2 haftalık hamişim benim bebeşim çok az hareket ediyo sabahları biraz hareketli ondan sonra 2-3 saatte çok hafif hissediliyo oda tek sefer benim bebiş çokmu uslu yoksaya kafam takılıyo 2gündür

mrb arkadaşlar nst ye giren varmı 35 haftalıgım yeni girdim 2 kere girdim doktor sonucu beyenmedi yarın yine nst ye girecem bilhi verirmisiniz

ya bende 4aylık haMIleyım bole ınsanın karnında goz seyırmesı gıbı atıo bende hıssedıorum yaaa zaten bu haftalarda hıckırırmıs belkı o olabılır dedıler

ben ilk 18 haftalikken hissetim ama simdi kerata hic durmuyor surekli haraket halinde hele de ben yatinca kimil kimil icimde.. yuksek seste fallan cok haraket ediyor... şutarafagitti:utangac:

ilk hamileliğim 20. haftaya kadar anlamıyordum hiç hareket ediyosa da 20.haftadan itibaren çok net şekilde hissediliyo uzanınca özellikle. hep dinliyorum şimdi baya hareketli bi sağ bi sol oynuyo insan daha da mutlu oluyo. 10 15 dk aralıksız oynadığı oluyo bazen:)

benim ilk hamileliğim vee 19. haftada hissetmeye başladım oğluşumu çook güzel bi duygu yaa allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle

arkadaşlar merhaba
ben de istiyorum işteee onun orada olduğunu hissetmek istiyorum
ne kadar güzel bir duygudur ama daha çokkk varrrr ve henüz ilk bebeğim
daha geç hissedeceğim demektirrrryerimseniben

ben de 19. haftam da hissetmiştim ilk kıpırtılarını. şu anda 22. haftanın içindeyiz ve hareketleri daha belirgin ve kuvvetli... ve benim de ilk hamileliğim

Back
X