bebeğinizi hisetiyormusunuz

ben iki bucuk aylik hamileyim bir haftadir rahat bir sekilde sol tarafimda sangi kuc kanadi gibi gelip geciyor
hissediyorum resmen yaaa

ya ben de 10. haftadayım aynen sol tarafımda bişey pıt pıt atıo sanki kalp çarpıntısı gibi bebişten mi gelio acaba fisfisfis

kızlar o kıpırtıları ilk önce bizde kalp atışı sanmıştık ama doktor onların rahim kaslarından yada bebeğe giden damarlardan olduğunu söyledi ilerleyen haftalardada onlar yine olmaya devam edicek Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

bugün 20. haftama girdim hala hiç bir kıpırtı hissetmedim ilk gebeliğim sanırım 22. haftada falan ancak hissederim bilmiyorum bende çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum umarım minik balığım:CüvCüv: annesini çok bekletmez

kızlar o kıpırtıları ilk önce bizde kalp atışı sanmıştık ama doktor onların rahim kaslarından yada bebeğe giden damarlardan olduğunu söyledi ilerleyen haftalardada onlar yine olmaya devam edicek Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

aman ben de heyecanlanmıştım bebişten die mafoldumben .belliydi gerçi daa çok erken hissetmem için.neyse inş.o günleri de görürüm :Saruboceq:

Back
X