Bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz?

JasmineALp

Prensesini beklemekte:)
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
175
120
34
Mrb arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum. En erken ne zaman hissettiniz bebişinizi? Benim sadece kasık ağrım var. Dr normal dedi. Başkada bişey hissetmiyom ya:KK43::110:

Daha çok erken. Ilk bebeğim. .18.hftda hafif bişey hissettim günde 1 kez falan ancak oluyordu ama yok mahal vermedim heyecanlanmayim diye. Asıl hareketleri 21.haftanin sonunda hissettim.

Mrb arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum. En erken ne zaman hissettiniz bebişinizi? Benim sadece kasık ağrım var. Dr normal dedi. Başkada bişey hissetmiyom ya:KK43::110:
evet henüz erken senin için.. ben de 18 haftada bir kaç defa pıt pıt gibi seğirme gibi bişey hissetmiştim.. en net olarak 21. haftamda hisettim..şimdi de sürekli hissediyorum bebişi. ozamanlar ben de niye hissetmiyorum diye yakınıyordum ama biraz daha sabretmen gerek..

Daha erken canim bn 17 haftanin sonlarinda yani 18 haftalikkn hsstmstm oda bole pıtt pıt seklinde :) smdi tekmeler hssdyrm :)

Bende ilk 18. Haftada balık gibi bi hareket hissettim ardındanda pıt pıt ama çok hafif hafif devam etti en güzel 20 21 haftalarda vurduğunu hissediyosun şimdide hiç durmuyo canımı çok yakıyo:eek:

Bende ilk 18. Haftada balık gibi bi hareket hissettim ardındanda pıt pıt ama çok hafif hafif devam etti en güzel 20 21 haftalarda vurduğunu hissediyosun şimdide hiç durmuyo canımı çok yakıyo:eek:
Masllahh :)) bnimde canimi yakioy aradaa daha 22 haftaligiz sence normal mii ?

Ohoo senin daha 5 haftan var ben 21.haftamdaydım hissettiğim de hele ilk bebeğinse anlaman çok zor hareketlerini endişe etmeni gerektirecek hiçbirşey yok büyük heyecanla beklersin sonra gece uyutmaz seni teklemekten:KK51:

Masllahh :)) bnimde canimi yakioy aradaa daha 22 haftaligiz sence normal mii ?
Canımı yakıyo derken rahatsız mı ediyo canım yani kasıyo mu yoksa çok mu kötü vuruyo benim canımı acıttığından kastım çok yayılıyo ve sürekli göğsüm sıkılıyo biyere toplanıyo yürüyemiyorum ve birden vuruyo dönme hareketleride canımı yakıyo :KK43: cuma günü sorcam doktora normal mi diye sanada bilgi veririm benim o haftalarda canım acımıyordu tekme atıyordu sağlam ama çok hoşuma gidiyodu 26 dan sonra başladı canım acımaya karnımı itiyo karnım geriliyo :eek:

Kizimda 20 haftalik hissetmistim ilk ama oglum suan 16 haftalik 14 haftadan beri hissediyorum..

Kizimda 20 haftalik hissetmistim ilk ama oglum suan 16 haftalik 14 haftadan beri hissediyorum..

Canımı yakıyo derken rahatsız mı ediyo canım yani kasıyo mu yoksa çok mu kötü vuruyo benim canımı acıttığından kastım çok yayılıyo ve sürekli göğsüm sıkılıyo biyere toplanıyo yürüyemiyorum ve birden vuruyo dönme hareketleride canımı yakıyo :KK43: cuma günü sorcam doktora normal mi diye sanada bilgi veririm benim o haftalarda canım acımıyordu tekme atıyordu sağlam ama çok hoşuma gidiyodu 26 dan sonra başladı canım acımaya karnımı itiyo karnım geriliyo :eek:
Rahatsiz ediyo kasiyoo fenaa vuruyo :KK70:

bende daha yeni yeni kıpırdamalar bişeyler hissediyorum bebişim :KK49:ama çok az babamız henüz hic bişey hissetmiyor malesef ilerleyen zamanda oda hissetcek inşallah :):emir_bebek::anneadayı::nazar::KK28::KK36:

Ben de son 1haftadir hissetmeye basladim ilk gebeligim. Ama duzenli degil , birgun cok hissediyosam diger gun hic hissetmedigim de oluyor. Normal mi bu kizlar? Arada evhamlaniyorum, malum ilk gebeligim :110:

Ben de son 1haftadir hissetmeye basladim ilk gebeligim. Ama duzenli degil , birgun cok hissediyosam diger gun hic hissetmedigim de oluyor. Normal mi bu kizlar? Arada evhamlaniyorum, malum ilk gebeligim :110:
Canım o haftalarda benimde öyleydi bebek büyüdükçe düzenli hale geliyor hareketleri normal yani korkma:emir_bebek:

Bende ilk 16+3 te hissettim tabi duzensizdi genelde aksamlari hissediyodum baslarda.simdi gun icinde de sık sık oynuyo hatta karnimi acip bakinca oynadigi yer farkediliyo ☺ ♥♥

Oglumu tam 15 hftlk hissettim çok güzel bi duyguydu simdi kızıma gebeyim 17-18 arasi hissettim bunuda allahım herkese nasip etsin

Ayy ne güzel canım bennde çok hissetmek istiyorum hatta her hafta görmek istiyom ama ultrason zararlı diye sabrediyoruz. bir ay sonra gel dedi uzun bi süre değil mi ya:anneadayı:

Ohoo senin daha 5 haftan var ben 21.haftamdaydım hissettiğim de hele ilk bebeğinse anlaman çok zor hareketlerini endişe etmeni gerektirecek hiçbirşey yok büyük heyecanla beklersin sonra gece uyutmaz seni teklemekten:KK51:
Gerçekten mi :) Benim ilk bebeğim evet. hiç bi şey hissetmedim şimdiye kadar, sadece geceleri çok wc ye kalkıyorum. Daha göbeğimde fazla belli değil. :KK25:

X