- 30 Ekim 2013
- 175
- 120
- 34
- Konu Sahibi JasmineALp
Mrb arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum. En erken ne zaman hissettiniz bebişinizi? Benim sadece kasık ağrım var. Dr normal dedi. Başkada bişey hissetmiyom ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet henüz erken senin için.. ben de 18 haftada bir kaç defa pıt pıt gibi seğirme gibi bişey hissetmiştim.. en net olarak 21. haftamda hisettim..şimdi de sürekli hissediyorum bebişi. ozamanlar ben de niye hissetmiyorum diye yakınıyordum ama biraz daha sabretmen gerek..Mrb arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum. En erken ne zaman hissettiniz bebişinizi? Benim sadece kasık ağrım var. Dr normal dedi. Başkada bişey hissetmiyom ya
Daha erken canim bn 17 haftanin sonlarinda yani 18 haftalikkn hsstmstm oda bole pıtt pıt seklinde :) smdi tekmeler hssdyrm :)Mrb arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum. En erken ne zaman hissettiniz bebişinizi? Benim sadece kasık ağrım var. Dr normal dedi. Başkada bişey hissetmiyom ya
Masllahh :)) bnimde canimi yakioy aradaa daha 22 haftaligiz sence normal mii ?Bende ilk 18. Haftada balık gibi bi hareket hissettim ardındanda pıt pıt ama çok hafif hafif devam etti en güzel 20 21 haftalarda vurduğunu hissediyosun şimdide hiç durmuyo canımı çok yakıyo
Canımı yakıyo derken rahatsız mı ediyo canım yani kasıyo mu yoksa çok mu kötü vuruyo benim canımı acıttığından kastım çok yayılıyo ve sürekli göğsüm sıkılıyo biyere toplanıyo yürüyemiyorum ve birden vuruyo dönme hareketleride canımı yakıyo cuma günü sorcam doktora normal mi diye sanada bilgi veririm benim o haftalarda canım acımıyordu tekme atıyordu sağlam ama çok hoşuma gidiyodu 26 dan sonra başladı canım acımaya karnımı itiyo karnım geriliyoMasllahh :)) bnimde canimi yakioy aradaa daha 22 haftaligiz sence normal mii ?
Rahatsiz ediyo kasiyoo fenaa vuruyoCanımı yakıyo derken rahatsız mı ediyo canım yani kasıyo mu yoksa çok mu kötü vuruyo benim canımı acıttığından kastım çok yayılıyo ve sürekli göğsüm sıkılıyo biyere toplanıyo yürüyemiyorum ve birden vuruyo dönme hareketleride canımı yakıyo cuma günü sorcam doktora normal mi diye sanada bilgi veririm benim o haftalarda canım acımıyordu tekme atıyordu sağlam ama çok hoşuma gidiyodu 26 dan sonra başladı canım acımaya karnımı itiyo karnım geriliyo
Ben de son 1haftadir hissetmeye basladim ilk gebeligim. Ama duzenli degil , birgun cok hissediyosam diger gun hic hissetmedigim de oluyor. Normal mi bu kizlar? Arada evhamlaniyorum, malum ilk gebeligim
Ay sagol canim icimi rahatlattin. Insallah hep hissederim bundan sonra. Icimi rahatlatiyor hareketleriCanım o haftalarda benimde öyleydi bebek büyüdükçe düzenli hale geliyor hareketleri normal yani korkma
İnşallah canımmm 21 22 de daha iyi hissedersin 26 dan sonrada durdurabilene aşk olsunAy sagol canim icimi rahatlattin. Insallah hep hissederim bundan sonra. Icimi rahatlatiyor hareketleri
Ayy ne güzel canım bennde çok hissetmek istiyorum hatta her hafta görmek istiyom ama ultrason zararlı diye sabrediyoruz. bir ay sonra gel dedi uzun bi süre değil mi yaBende ilk 18. Haftada balık gibi bi hareket hissettim ardındanda pıt pıt ama çok hafif hafif devam etti en güzel 20 21 haftalarda vurduğunu hissediyosun şimdide hiç durmuyo canımı çok yakıyo
Gerçekten mi :) Benim ilk bebeğim evet. hiç bi şey hissetmedim şimdiye kadar, sadece geceleri çok wc ye kalkıyorum. Daha göbeğimde fazla belli değil.Ohoo senin daha 5 haftan var ben 21.haftamdaydım hissettiğim de hele ilk bebeğinse anlaman çok zor hareketlerini endişe etmeni gerektirecek hiçbirşey yok büyük heyecanla beklersin sonra gece uyutmaz seni teklemekten