- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
15-16. haftalarında hissettim diyorlar genelde kimisi daha erken benim 19. Hafta oldu hala hissetmedim bebeği anormal mi acaba gelişimi haftasıyla uyumlu demişti doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladımm bekleyelim o zaman ultrasonda da çok hareket etmiyor gibi17 de hissetim fakat 22 ye kadar hissedilmeyebiliyormuş panik yapmayın
Günün 20 saatini uyuyarak geçiriyor şimdi nerdeyseAnladımm bekleyelim o zaman ultrasonda da çok hareket etmiyor gibipek hareket ederken görmedik
İnstagram da falan görüyorum da daha erken haftalardakiler hopluyo zıplıyo falan bizimki öylece yatıyoGünün 20 saatini uyuyarak geçiriyor şimdi nerdeyseakşam 22 en aktif saatlermiş. O yuzden ultrasonda hareketsiz yakalanması çok normal. Giderken tok olun vine suyu için hareketleri artar
Hemen hemen benimde ikinci gebeligim 19 haftayi buldu aslimda ikimci gebelikte daha erken hissedilir derler ama ben gec hissettim sanirim kiz bebekler gec hareketleniyo oyle duymustum15-16. haftalarında hissettim diyorlar genelde kimisi daha erken benim 19. Hafta oldu hala hissetmedim bebeği anormal mi acaba gelişimi haftasıyla uyumlu demişti doktor
Zayıfım ultrasonda da pek hareket ederken görmedik zaten genelde öylece yatıyoBnm doktorum seyde demisti eger kilolu iseniz hareketleri cok gec hissedilirmis yag oranindan dolayi aslinda bebek hareket eder ama tabaka kalinsa hissedilmezmis
Evet çok haklıBnm doktorum seyde demisti eger kilolu iseniz hareketleri cok gec hissedilirmis yag oranindan dolayi aslinda bebek hareket eder ama tabaka kalinsa hissedilmezmis
Bende hiç hiç yok bebek nerde elimle yokluyorum ama anlamıyorumEvet çok haklı
Bunu ben de çok duydum
Ve ben gerçekten zayıf biriyim
Ama aslında düşünüyorum ilk o 20 haftalikta baya belirgindi ama öncesinde minnak hareketlerde vardı ben değildir diye düşünmüştüm sonraki hamileliklerimde anladim ki aslında onlarda bebekleriminmiş
Ne güzel sıkıntısız bir gebelik çok şanslısınBende hiç hiç yok bebek nerde elimle yokluyorum ama anlamıyorumsanki hamile değilim gibi çok şükür bulantım vs de olmadı o yüzden kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç
![]()
İnşallah anormali bi durum olmasın daNe güzel sıkıntısız bir gebelik çok şanslısın
Merak etme illa hissedeceksin hatta son zamanlarda tekmeleri bazen can yakacak yine de sukredeceksin bazen de bir dursa da uyusam diyeceksin
Sabirsizligini anlıyorum ama geç olsun güç olmasın![]()
Ben daha hamile kalmadan hissetmiştim o ay olacağını. Testlerim negatif çıktı ama hayır kesin hamilelik var dedim adet gününde silik çıktı . Dokfora gittim doktor keseyi gördü bebeği göremedi hayır yine hamileyim dedim bekleyelim dedi bekledik ve gerçekten hamileymişim . Kan değerimi takip ettik sağlıklıydı ama doktor bebeği net görünce ve uygun olduğu bir zamanda kürtaj oldum istemedim.15-16. haftalarında hissettim diyorlar genelde kimisi daha erken benim 19. Hafta oldu hala hissetmedim bebeği anormal mi acaba gelişimi haftasıyla uyumlu demişti doktor