birde geri çekme yönteminin yanılmasını bekleyeceğine doğum kontrol hapı kullanacağını söyle ama kullanma :)
benimkide istemiyordu aynı şeyi yaşamaktan korktuğunu söylüyordu. bu ara fikir değiştirir gibi tek çocuk olmaz falan diyor belki seninki de fikir değiştirir inşallah
Amin insallah
Canim senin esin ne kadar sonra fikir degistirir gibi oldu 23 agustosta bir sene dolacak tik yok henuz ne zaman ister acaba tekrardan
Benim esimde korkuyor ayni seyleri tekrar yasamaktan
9 ay oldu benim arada olur diyor arada olmaz...kararsız şuan...seneye bakarız dedi geçen gün. kendi defnetti elleriyle yavrumuzu...ilk başlarda o mezara ben girdim bir daha dayanamam derdi...zor tabi. Allah kolaylık versin herkese...ama dediğim gibi 9 ay oldu yumuşuyor şuan.. 1 yıl epeyde geçmiş senin ama bir süre lafını etme bakalım belki sen bahsetmezsen onun aklına düşer...
bu arada aynı yaştaymışız benimde kızım var 6 yaşında..çokta beklememek lazım değilmi yaş geçiyor...Allah hayırlısını versin hepimize
Valla kızlar bu acılarımız sadece yeni bebeklerimizle biraz diner allah izin verirse inş. Yoksa çok zor.. Yaşadıklarımız harbiden allah sabrından ayırmasın hepimizi bencede ara vermemek gerek diye düşünüyorum tabi rabbimin izniyle herşey o isterse yoktan var eder herşeyi istemezsede kolay....inş biz melek annelerini bekletmez allahım...
Bizim bebisimizi de babamla birlikte esim defnetti ben cocugumu topraga koydum biliyormusun diyor
Sanki kararsiz gibi benim esimde gel gitler yasiyor bakalim 23 agustosta bir sene dolacak degisecek mi fikirleri
Oglum 2007 dogumlu kardesi olsun cok istiyor
benimde 2006 aralık...ben çalışıyorum kim bakacak bebeğe diyorum ben bakarım diyor :)
sen oğlunun üzerinden git yalnızmı kalsın de ilerde destek olurlar birbirine de...
Ben artik birsey demiyorum kerem diyor babasina ben cok SIkIliyorum kardes alalim
Bende diyorum bak senin kardeslerin var ayni sehirde olmasaniz bile bir derdin olsa alo diyorsun hemen ,bak sen anana bacina yetisemesen bile kardesin yetisiyor diyorum bakalim insallah fikirleri degisir
Y
inşallah canım yaa.sen bi süre lafını etme bakalım..bence fikir değiştirecektir...oda ister tabi ama yaşadıklarımız değil. Allah beterinden korusun..
Sen ne kadarlikken kaybettin bebegini ve neden kaybettin benimki rahim agzi yetmezligi
26 haftalık suyum geldi enfeksiyondan olabilirmiş...4 gün yaşadı...
Anladim cnm gecmis olsun rabbim yasatmasin bir daha
Rabbim insallah ikimize de acimizi unutturacak melekler yollasin cocuklarimizi kardessiz birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?