Bebeginizi kaybettikten ne kadar sonra esiniz tekrar bebek istedi

ozey2506

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
1.028
123
123
Ben 77 dogumluyum 5yasinda bir oglum var oglum 3 yasindakyen ikinci bebis dusunmeye basladik artik ona kardes verme zamani gelmisti denedik 5-6 ay olmadi hatta regl bile olamiyordum sonra histereskopi yapildi ve rahimde yapisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldum yapisiklik acildi tekrar yapismasin diye spiral takildi subat sonu spiral cikti ve martta hamile kalmisim biz bunu anneler gununden bir gun sonra evde yaptigim test ile ogrenmistik cok mutlu olduk 17 haftalik felandi erkek oldgunu ogrendik daha da mutlu olduk ama mutlulugumuz fazla uzun surmedi 23 agustosta 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden ve icerde enfeksiyon olustugundan ikinci oglumu kaybettim 23 agustosta bir sene olacak
Doktorum bir daha hamile kalirsam ucuncu ay rahim agzina dikis atacaz yatacaksin dedi
Esim ikinci karnimdayken bu iki yasina geldiginde bir tane daha yapariz diyordu hep ama simdi malesef hazir degilim korkuyorum deyip yanasmiyor bebek isine ama oglum ve ben cook istiyoruz oglum isim bile hazirladi kiz olursa azra erkek olursa yusuf olsun diyor surekli hayaller kuruyor ben sana bez veririm sen kardesimin altini degisirsin arabasina koyarsin beraber gezdiririz v.s gibi hayaller
Bende bebegimi kaybettikten sonrra deli gibi ister oldum daha cok ister oldum hatta ikizim olsun yada. 2 cocugum daha olsun istiyorum hatta. Ama gel gor ki esim hala korkuyorum diyor hazir degilim diyor bebegimizi babamla esim defnetti belki bu onu etkilemistir anliyorum onu ama bir sene oldu yaa
Esim korunuyor geri cekilme yontemiyle hep kaza olsun diye dua ediyorum yada artk o da cocuk istesin diye
Bebeginizi kaybedenler esiniz ne kadar sonra cocuk istedi ne kadar daha bekleyecez acaba
Ben gerekirse butun hamileligik boyunca yatacam ben tasiyacam ben doguracam ama hazir olmayan esim nedense bunu da anlamiyorum
Uzun oldu ama icimi doktum helal edin
Ne zaman cocuk ister yada nasil ikna edebilirim yardimlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
merhaba bende 26 altı haftalık gebeyken bebeğimi kaybettim, ilk gebeliğimdi ve eşimle ikimiz çok üzüldük eşim bebeğimizi tek başına gömdü, çünkü yaşadığımız şehirde hiç yakınımız yok eşim k.doğum uzmanı yeni gebelik için en az 3 ay beklemek gerekiyor tıbbi olarak ama biz 40 gün geçer geçmez tekrar bebek çalışmalarına başlayacağız ( şu an tam 39. gün ), eşin bebek istemiyor olabilir mi? yani sebep travma olmayabilir, çünkü erkekler bizim kadar etkilenmiyor.

birde geri çekme yönteminin yanılmasını bekleyeceğine doğum kontrol hapı kullanacağını söyle ama kullanma :)

benimkide istemiyordu aynı şeyi yaşamaktan korktuğunu söylüyordu. bu ara fikir değiştirir gibi tek çocuk olmaz falan diyor belki seninki de fikir değiştirir inşallah

benimkide istemiyordu aynı şeyi yaşamaktan korktuğunu söylüyordu. bu ara fikir değiştirir gibi tek çocuk olmaz falan diyor belki seninki de fikir değiştirir inşallah

Amin insallah
Canim senin esin ne kadar sonra fikir degistirir gibi oldu 23 agustosta bir sene dolacak tik yok henuz ne zaman ister acaba tekrardan
Benim esimde korkuyor ayni seyleri tekrar yasamaktan

Amin insallah
Canim senin esin ne kadar sonra fikir degistirir gibi oldu 23 agustosta bir sene dolacak tik yok henuz ne zaman ister acaba tekrardan
Benim esimde korkuyor ayni seyleri tekrar yasamaktan

9 ay oldu benim arada olur diyor arada olmaz...kararsız şuan...seneye bakarız dedi geçen gün. kendi defnetti elleriyle yavrumuzu...ilk başlarda o mezara ben girdim bir daha dayanamam derdi...zor tabi. Allah kolaylık versin herkese...ama dediğim gibi 9 ay oldu yumuşuyor şuan.. 1 yıl epeyde geçmiş senin ama bir süre lafını etme bakalım belki sen bahsetmezsen onun aklına düşer...

bu arada aynı yaştaymışız benimde kızım var 6 yaşında..çokta beklememek lazım değilmi yaş geçiyor...Allah hayırlısını versin hepimize

Son düzenleme:
Valla kızlar bu acılarımız sadece yeni bebeklerimizle biraz diner allah izin verirse inş. Yoksa çok zor.. Yaşadıklarımız harbiden allah sabrından ayırmasın hepimizi bencede ara vermemek gerek diye düşünüyorum tabi rabbimin izniyle herşey o isterse yoktan var eder herşeyi istemezsede kolay....inş biz melek annelerini bekletmez allahım...

ikinci çocuk için zaten kararsızdım çünkü çalışmak zorundayım ama kaybedince deli gibi ister oldum

Bizim bebisimizi de babamla birlikte esim defnetti ben cocugumu topraga koydum biliyormusun diyor
Sanki kararsiz gibi benim esimde gel gitler yasiyor bakalim 23 agustosta bir sene dolacak degisecek mi fikirleri
Oglum 2007 dogumlu kardesi olsun cok istiyor

Bende acimi yeni bir bebek dindirir diye dusunuyorum yasda gidiyor ama ikna edemiyorum esimi

benimde 2006 aralık...ben çalışıyorum kim bakacak bebeğe diyorum ben bakarım diyor :)
sen oğlunun üzerinden git yalnızmı kalsın de ilerde destek olurlar birbirine de...

Son düzenleme:
benimde 2006 aralık...ben çalışıyorum kim bakacak bebeğe diyorum ben bakarım diyor :)
sen oğlunun üzerinden git yalnızmı kalsın de ilerde destek olurlar birbirine de...

Ben artik birsey demiyorum kerem diyor babasina ben cok SIkIliyorum kardes alalim

Bende diyorum bak senin kardeslerin var ayni sehirde olmasaniz bile bir derdin olsa alo diyorsun hemen ,bak sen anana bacina yetisemesen bile kardesin yetisiyor diyorum bakalim insallah fikirleri degisir
Y

inşallah canım yaa.sen bi süre lafını etme bakalım..bence fikir değiştirecektir...oda ister tabi ama yaşadıklarımız kolay değil. Allah beterinden korusun..

inşallah canım yaa.sen bi süre lafını etme bakalım..bence fikir değiştirecektir...oda ister tabi ama yaşadıklarımız değil. Allah beterinden korusun..

Sen ne kadarlikken kaybettin bebegini ve neden kaybettin benimki rahim agzi yetmezligi

Benim kocam ikinciye yanasmayacak herhalde gecen hafta yatili misafirim vardi esimin yengesi de vardi esimle ikinci konusunu konusmus esimde karim cocuk konusunda cok ustume geliyor ama gebeligi riskli geciyor karimi cok seviyorum onun hayatini nasil riske atayim demis( ikinci bebegimizi gecen sene agustosta 21+2 haftalik hamileyken rahim agzi yetmezliginden kaybettim ilk oglum da 34+5 te dogdu 9 cm acik doguma girdim) esimin beni dusunmesi coook hosuma gitti coook da mutlu oldum ama oglumu da yalniz birakmak hic istemiyorum rabbim biliyor tek cocuk hic dusunmedim İnsallah nasip eder bize dde bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…