Merhabalar ben 77 doğumlu bir anneyim. 2007 doğumlu bir oğlum var erken doğdu 4 ameliyat geçirdi ve şu an çok sağlıklı çok şükür.Oğlum 3 yaşındayken ona kardeş düşündük korunmayı bıraktık ama hamile kalamadım sonra rahimde yapışıklık çıktı.Ocak 2011 de ameliyat oldum yapışıklık açıldı spiral takıldı şubat sonu spiral çıktı martta hamile kaldım.Oğlum eşim ben hepimiz çok mutluyduk hatta eşim bu 1,5 yaşına gelsin üçüncüyü yaparız diyordu. Ta ki ağustos ayına kadar.Ağustos 2011 de rahim ağzı yetmezliğinden 22 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi ali erenimi. Şimdi 1,5 sene oldu, oğlum haziranda 6 yaşını dolduracak eylülde bire başlayacak ve hergün kardeşi olsun diye dua ediyor.
Bende çoook istiyorum bir bebiş daha, sanki içimin 1,5 senedir süren yangını ancak yeni bir bebişle sönecek gibi geliyor
Ama gelin görün ki eşim istemiyo geri çekilerek korunuyo ben korunmuyorum
Kerem erken doğmuşmuş bir sürü sağlık problemi olmuşmuş ikinci doğmadan ölmüşmüş benim rahim tutmuyormuş iki kere şans vermişmiş bir türlü ikna olmuyor ben çok üzlüyorum.Artık kendimden çok oğlum için istiyorum, onu tek bırakmak bencillik olur gibi geliyor. Benim kardeşlerim var eşimin kardeşleri var oğlum neden tek olsun ki
Tamam bebeği eşim defnetti atlamamıştır vakit vereyim dedim ama 1,5 sene oldu yaşım 23-25 değilki bekleyeyim
İlk zaman çok katıydı da tek çocuk yeter diyordu ama şimdi bi öyle bir böyle
Bi diyo keremi kardeşsiz bırakmayız bir diyo tek çocuk yeter ne yapsam bilemedim
Melek anneleri sizin eşlerinizin tutumu ne oldu ne kadar sonra bebek istediler
Bende çoook istiyorum bir bebiş daha, sanki içimin 1,5 senedir süren yangını ancak yeni bir bebişle sönecek gibi geliyor
Ama gelin görün ki eşim istemiyo geri çekilerek korunuyo ben korunmuyorum
Kerem erken doğmuşmuş bir sürü sağlık problemi olmuşmuş ikinci doğmadan ölmüşmüş benim rahim tutmuyormuş iki kere şans vermişmiş bir türlü ikna olmuyor ben çok üzlüyorum.Artık kendimden çok oğlum için istiyorum, onu tek bırakmak bencillik olur gibi geliyor. Benim kardeşlerim var eşimin kardeşleri var oğlum neden tek olsun ki
Tamam bebeği eşim defnetti atlamamıştır vakit vereyim dedim ama 1,5 sene oldu yaşım 23-25 değilki bekleyeyim
İlk zaman çok katıydı da tek çocuk yeter diyordu ama şimdi bi öyle bir böyle
Bi diyo keremi kardeşsiz bırakmayız bir diyo tek çocuk yeter ne yapsam bilemedim
Melek anneleri sizin eşlerinizin tutumu ne oldu ne kadar sonra bebek istediler