bende bebğimi kaybettim 67 gün oldu doğum yapalı 10 gün yaşadı evladım... sezeryanla doğum yaptım o yüzden şuan korunma sürecindeyiz... doktora gittim istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi 3-4 ay kafanı toparlarsan iyi olur dedi... eşim şuan bile istiyor nasılsa doktordan izin çıktı diyor... ben yok diyorum biraz bekleyelim.. ama biliyorum ki en çok benim için istiyor ilk göz ağrım evladımı kaybettim ben evimiz bomboş geliyor çok zor ama biraz daha bekleme tarafındayım ben..
şimdi senin durum biraz farklı bir evladın var çok şükür Allah bağışlasın amin... okuduğum kadarıyla rahim ağzı yetmezliği için rahmi dikme yada yapıştırma uygulanıyor sana yapıldı mı yoksa bu doğumda mı belli oldu bence doktora gidin eşinizi doktor ikna etsin o korkuyor... bizde korkuyoruz doktor yine olmaz diyor genetik bişe değil diyor ama korkuyoruzz işte.. eşinde yine aynı acıları yaşamak istemiyor...
Merhabalar ben 77 doğumlu bir anneyim. 2007 doğumlu bir oğlum var erken doğdu 4 ameliyat geçirdi ve şu an çok sağlıklı çok şükür.Oğlum 3 yaşındayken ona kardeş düşündük korunmayı bıraktık ama hamile kalamadım sonra rahimde yapışıklık çıktı.Ocak 2011 de ameliyat oldum yapışıklık açıldı spiral takıldı şubat sonu spiral çıktı martta hamile kaldım.Oğlum eşim ben hepimiz çok mutluyduk hatta eşim bu 1,5 yaşına gelsin üçüncüyü yaparız diyordu. Ta ki ağustos ayına kadar.Ağustos 2011 de rahim ağzı yetmezliğinden 22 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi ali erenimi. Şimdi 1,5 sene oldu, oğlum haziranda 6 yaşını dolduracak eylülde bire başlayacak ve hergün kardeşi olsun diye dua ediyor.
Bende çoook istiyorum bir bebiş daha, sanki içimin 1,5 senedir süren yangını ancak yeni bir bebişle sönecek gibi geliyor
Ama gelin görün ki eşim istemiyo geri çekilerek korunuyo ben korunmuyorum
Kerem erken doğmuşmuş bir sürü sağlık problemi olmuşmuş ikinci doğmadan ölmüşmüş benim rahim tutmuyormuş iki kere şans vermişmiş bir türlü ikna olmuyor ben çok üzlüyorum.Artık kendimden çok oğlum için istiyorum, onu tek bırakmak bencillik olur gibi geliyor. Benim kardeşlerim var eşimin kardeşleri var oğlum neden tek olsun ki
Tamam bebeği eşim defnetti atlamamıştır vakit vereyim dedim ama 1,5 sene oldu yaşım 23-25 değilki bekleyeyim
İlk zaman çok katıydı da tek çocuk yeter diyordu ama şimdi bi öyle bir böyle
Bi diyo keremi kardeşsiz bırakmayız bir diyo tek çocuk yeter ne yapsam bilemedim
Melek anneleri sizin eşlerinizin tutumu ne oldu ne kadar sonra bebek istediler
Sevgili lavınya belki daha öncedende yazışmışızdır Buyazında fark ettimki sezeryanlarımız çok yakın.Benim doktorumda 40 gün muayenede rahminde cok ufak bir kalmış iyileşmemiş dedi endişe etmene gerek yok dedi ama ben sordum ne zaman dğşğnelim yeniden diye o tüm testler cıksın 2-3ay geçer dedi sonrada 7-8 aydan sonra olur dedi bende agustosta bırakayım diye düşünüyorum içimden.sen daha cesaretlisin seni takip edicem arkadasım iyişallah yakın hamile kalır destek oluruz birbirimize.
evet yakın olduğunu ben de hatırlıyorum... sana ne testler yapılacak bana yapılmadı genetik yada benden kaynaklı bir durum yok senin bebeğin rahatsızlığı neydi toplamda bir seneden fazla bekle diyor yani doktorun öyle mi... benim dikişlerime rahmime baktı biraz ince ama şuan çok normal sezeryanın iyi korkmana gerek yok istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi.. ama 3-4 ay toparlan duygusal anlamda da dedi... bekliyorum bakalım şuan inşallah yakın zamanlarda kalırız elbet acıları aynı zamnlarda yaşamışız...
Ben bebegımın gitti gün testler yapıldı bebegım hastalandı karnımda enfeksıyon yada kansızlık dedı doktorum bunu tespit etmek için kan testlerı .genetıkte kromozom testlerıde yapılmış ama hıc bırsey çıkmadı benden antıkor tepkısımı dıye baktı ondanda bısey çıkmadı bunların hepsı bebegım halen karnımdayken yapıldı ynı su an sana yapılabılınır mı yada gerekı lı bılmıyorum .sonunda bebekteki belirtilerden enfeksıyon soucunu çıardı ne yazıkki büyük talıhsizlik yasadım .sadece doktorum yenı hamılelık öncesı kan pıhtılaşması var mı diye bakmak istedı.0,ilkinde yoktu bellı olmaz bız kontrol edelim dedi birde smear testı yaptıracak.
Senın sebebı bellimiydi allahım hepimze sabır dayanma gucu versın ,
merhaba. bende bebeğimi kasım 2012 de kaybettim. Böbrekleri çalışmadığı için suyu bitmişti ve normal doğumla bebeğim 24.haftada alındı.genetik testler yapıldı kordon sentez normal çıktı. benim büyük bir ihtimalle hamileliğimi bilmeden önce C grubu hap içmiştim ondan kaynaklandığını düşünüyoruz çünkü başka bir şey yok tamamen tesadüf dediler. çok zor günler geçirdim. doktorum 6ay beklesen senin için daha ii olur dedi. şimdi altıncı ayımız doluyor ama halen korkularımız var. siz tekrardan gebelik düşününce yapılan testler varmı . bizi doktorumuz gelmenize gerek yok dedi ama.
kızlar biz korunmayı bıraktık altı ayımız doldu eşim istedi. inşallah RABBIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR.
merhaba cnm. bende kızımı 22 haftalıkken kaybettim böbrekleri çalışmıyordu sıvısı bitmişti ve alınması gerektiği için alındı. çok doktor gezdim ama %1lik bile umut vermediler çok zor günler geçirdi olsaydı şimdi 2,5 3aylık olcaktı. mayısta 6ayım doldu. ben doğumdan bi ay sonra gittim yumurtlamam çok ii rahmin temiz dedi. en son gene aradım prof hamilelik düşünebilirsin artık dedi. bebeğini yakından takip etcez. diğeri tamamen tesadüf eseri olmuş. inş rabbım yüzümüzü güldürür. Allahım isteyen herkeze sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin.
benim de patoloji sonucumda hiç birşey çıkmadı tamamen oluşum deiler. genetik ya da kanla benimle bizimle alakalı bir durum değilmiş.Bizim ilacımızın yeni bir bebek olduğunu düşünüyroum ama bir yandan da çok korkuyorum . aynı şeyleri yaşarsak diye. Allah nasip ederse yeni bir bebek sahibi olursak doğana kadar hep huzursuz hissederim diye düşünüyorum. Sen nasıl hissediyorsun ya da diğer arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?