Bebeğinizi ne zaman kendi odasında yatırmaya başladınız yada başlayacaksınız!!!

çok güldüm canım yaaa..doğru ben kötüyüm kulağını del ,saçını kes kih kih ..
ama arada oluyor öyle o zamanlar bende koynuma alıyorum gece sabaha karşı kocişe sarılamadığım için yatağına geri koyduğumda oluyor orada ayda 2-3 kere öyle oluyor..
ya amaç zaten
-hööyyytttt burda yatacaksınnn hadi bakalım demek değil..
amaç burası senin yatağın senini odan sen burda uyumalısın bizde kendi yatağımızda mesajını vermek..

inan bazen koynumda rahat edemiyor ,uyumuyor yatağına koyunca uykuya dalıyor...
arada olur kızzz yirim ben bu ipek böceklerini yaz gelsin dur daha neler edeceğim ona ben..
ama bizim ipeğin saç yönünü beğenmiyorum ne yaptıysam çeviremedim ya tepesindeki saçlarıda öne doğru dönüyor tepesinde gülü var öne geliyor tüm saçlar...

biz haziran temmuz gibi yeni evimize taşınacağız..ben hala ırmağa oda yapmadım yeni evimize geince yapıcam ozamanda odasını ayırıcam..hatta çatı katını yatak odası yapacaktık vazgeçtik ırmağın yanındaki odayı yapacağı.geceleri çok sık uyandığından çatı katından aşağı inmek zor olacak..geçende doktora gittiğimde doktorda sordu nerde yatıyor diye bizim odamızda dedim..temmuz gibi ayırıcam odasını dedim..hocam onu bir geç eşler ayrılır çocuklar ayrılmaz..em az 6-7 yaşına kadar sen ne yaparsan yap o gelir koynuna girer dedi..çok da katı olma bu konuda dedi...bakalım deneyeceğiz nolcak..ırmak şimdi bile gece uyanıp kafasını kaldırıp kontrol ediyor yanındamıyız diye :)

Bizde ayıramadık kuzumu ya yanımızda yatıyor hatta ortamızda :) geçen gece bıraktım odasına dur dedim bakalım ne kadar uyucak babamız yok al gel duyamayız ağlar hadi diye diye uykuya dalmışız annemde vardı 1:30 gibi uyanmış yağız yanıma getirdi bidaha yanımızda uyumaya devam etti sanırım bizde alıştık yanımızda olmasına ayrı yatamıyoz :ecrin_bebek: şimdi yeni bişiy yaptım yatağını yere attım acaip döne döne yatan bi çocuk 2 gecedir yatıyo sere serpe bakalım ne kadar devam edicek ama gene bizim odamızda odasında değil tabi:)

İşin şakası tabi canım. Yoksa iyi yapıyorsun herkes yerini haddini bilsin. Ben herzamanki gibi diyorum kendi kendime amaan kocaman olup da annesiyle babasının yanında, odasında yatan var mı? Bende bu cümlenin tüm versiyonları klasik oldu zaten. Pütürlü yemek, yürüme versiyonları da vardı bilirsin. O yüzden hiç kasmıyorum ne istiyorsa öyle yapsın. Odasına götürsem orada da yatar ne bilecek karanlıkta nerede olduğunu da oraya kim kalkıp gidecek. Hem bizim oda ile onun odasının arasında mutfak var. Emzirmeye giderken yolda karnım acıkabilir.delikafadulden

biz 6 aylıkken ayırdık odaları.allaha şükür sorun olmadı.ağlayınca kalkıp gidiyorum.Bana zor ama rahat rahat uyuyorum.zaten hiç yanıma almamıştım ama her sese uyanıyor insan.şimdi işten gelince yatak odasına gidip sarılıp emişiyoruz:)) sonrada uyuyoruz.akşamda odasında uyutuyorum...sabahları uyanıncada odama getirip beraber hazırlanıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…