Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde 5 6 haftalık haftaya kontrolüm var kese karından ultrasonla ilk defa göründü daha önce hep vajinal muayene oluyodum şimdi ilk defa karından ultrasonla baktılar kese göründü bebek yok daha dediler boş gebelik korkusu sardı
Benimde 5 6 haftalık haftaya kontrolüm var kese karından ultrasonla ilk defa göründü daha önce hep vajinal muayene oluyodum şimdi ilk defa karından ultrasonla baktılar kese göründü bebek yok daha dediler boş gebelik korkusu sardı
7 hafta 2 günlüktü.. Önce keseyi gördük 4 haftalık daha küçük dedi bebek için 2 hafta sonra gel dedi..2 hafta sonra 6 haftalık diye gittim bebeğimi gördük 7 hafta 2 günlük dedi.. Genelde 6 haftadan sonra görünüyor karından.. Ama 6 haftalık görünmeyen de oluyor eğer görünmezse çok da endişelenmeyin.. 7. Haftasına kadar kesin görünür..