Bebeginizi vajinal ultrasyonda ilk nezaman gördünüz? Kac haftaliktiniz?

Umutsuz derken ne diyorlar canım? KEseyi gördünüz, bebek var ama kalp atışları mı yok? O hiç belli olmaz bekle bakalım biraz, stres yapma, stres her şeyi etkiliyor, kafanı rahatlat biraz. Olmazsa bir başka doktora daha gidersin bir kaç gün sonra..
Kızlar lütfen yardım edin ! Bu gün doktora gittim hamileliğim adet tarihine göre tam 8 haftalık fakat ultrason görüntülerine göre 6.2 günlük görünüyor. Kalp atışlarını duyamadık doktor iç açıcı konuşmadı 1 hafta beklememi söyledi tabi aldı beni evham başka doktora gittim oda geç gebelik olasılığını %10 verdi. Ama umutsuz konuşuyorlar çok kötüyüm çok acı lütfen bişeyler söyleyin

Keseyi 5. Haftamda bebeği 6. Haftamda gördüm adete göre 8.Haftada kalp atışı yok diyor 2 doktora gittim ikiside alttan baktı inşallah bekliyorum hala bakalım

Bende vajinal ultrasona gerek kalmadı tatlım.5 hafta 1 gunlukken ultrasondan görüldü çok şükür kese...
masallah masallah ne güzel hcg degerin ozaman bayagi yüksekti desene?
Bende suan 5+1 deyim iki gün sonra randevum var heyecanla beklyiorum insallah normal bir gebeligim olur 5 hafta önce düsük yasadim ve simdide migdem bulaniyor basim agriyor bilmiyorum dis gebelikten korkuyorum

Keseyi 5. Haftamda bebeği 6. Haftamda gördüm adete göre 8.Haftada kalp atışı yok diyor 2 doktora gittim ikiside alttan baktı inşallah bekliyorum hala bakalım
insallah canim kalp atisinida duyarsin en kisa sürede. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Vala gorduk doktor sa beklemiyodu bende beklemiyodum:)

Sali gunu 468 di kan degerim cuma gittim 3 gun sonra yani muhtemelen deger 1000 felandi doktor gorunmez ama bakalim bi dedi baktik ki gorunuyo:) bir hafta sonra gittigimizde de kalp atisi baslamisti ama o kadar kucuktu ki daha sesini duymadik sadece yanip sonusunu gorduk minnacik....
ay masallah ya darisi bizim basimiza insallah senin degerin 468 iken adetin gecikmiysmiydi? Kac gün gecmisti adetini?

masallah masallah ne güzel hcg degerin ozaman bayagi yüksekti desene?
Bende suan 5+1 deyim iki gün sonra randevum var heyecanla beklyiorum insallah normal bir gebeligim olur 5 hafta önce düsük yasadim ve simdide migdem bulaniyor basim agriyor bilmiyorum dis gebelikten korkuyorum
Canım korkma her gebelik başkadır mide bulantısı ve baş ağrısı zaten hamileligin belirtisi...kan tahlili yaptırmamistik doktor gel bir bakalım belki erken görürüz dedi.cok sıkışmıştım tuvalete.doktorum daha iyi dedi.ve çok şükür göründü..

Canım korkma her gebelik başkadır mide bulantısı ve baş ağrısı zaten hamileligin belirtisi...kan tahlili yaptırmamistik doktor gel bir bakalım belki erken görürüz dedi.cok sıkışmıştım tuvalete.doktorum daha iyi dedi.ve çok şükür göründü..
anladim canim insallah bendede kese görünür bebishde nokta olarak görünse baska brisey istemem rabbimden insallah saglikla ucagimiza aliriz bebislerimizi

ay masallah ya darisi bizim basimiza insallah senin degerin 468 iken adetin gecikmiysmiydi? Kac gün gecmisti adetini?
Canim benim pco var o yuzden ben zaten adet olmuyorum kolay kolay hamile kaldigim ay sogan kuru uygulamistim normal sartlarda 29 ocakta adet olmam lazimdi ama zaten hicbir zaman olmam 29 ocakta test yaptim negatif heh dedim ne bebek var ne adet sogan sa ise yaramadi sonra neyse adet olmayi beklemiyorum gene bebek olmadina da eminim ama 5 subatta sirf can sikintisindan bi test daha yaptim cift cizgi hemen kan verdim 164 cikti 2 gun sonra tekrar verdim 468 cikti yani adetim gecikmisti 1 hafta kadar ama zaten ben ilac kullanmazsam 6 ay adet gormem biraz degisik durumumun o yuzden pek gecikti felan diyemiyorum

anladim canim insallah bendede kese görünür bebishde nokta olarak görünse baska brisey istemem rabbimden insallah saglikla ucagimiza aliriz bebislerimizi
Canım ilk olarak kese görünür daha sonra ki haftalarda bebek görünür.sonra kalp atisi duyulmasını için beklersin..3 aylik olur down sendromu testi yapılır.vs vs vs.annelik sürekli tedirginliktir.allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin canim ;)

Canım ilk olarak kese görünür daha sonra ki haftalarda bebek görünür.sonra kalp atisi duyulmasını için beklersin..3 aylik olur down sendromu testi yapılır.vs vs vs.annelik sürekli tedirginliktir.allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin canim :KK66:
down sendromu testi yaptiriyormusunuz? ona karsi bir tedavyi yok sanirim degilmi allah korusun

Back
X