Bebeğinizin cinsiyeti kaç haftalıkken belli oldu

NIFTY diye anne kanından bebeğin DNAlarına bakılan bir test var. Aslında down sendromu gibi sendromlara bakılıyor ama cinsiyeti de belli oluyor
Peki isteğe bağlı yapılıyor mu atıyorum doktora söylesek yapar mı geçerli bi sebebi var mı yani bu testi yapmak için

Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Hayırlısı kuzum ama artık uyuduğunu uyandığını anlayabiliyorum . Gece oğlum uyandığında karnım böyle çok boş gibi. Ama sabah uyandigimda daha farklı oluyor. Hani içimde olduğunu anlıyorum hareketlerini çok hissetmesemde. Birde bazen karnımda pıt pıt atan bişey oluyor acaba o hıçkırık mıdır yoksa damar falanmi atiyordur

Peki ense kalınlığı görülüp de normal olan bebek oluyor mu yanlış anlamayın lütfen bilmediğim için soruyorum bu arada bebeğinizin sağlığı nasıl

Çok güzel bir his olmalı ne kadarlık hamilesin canım

Arkadaşlar merhaba
Gebeliğinizde cinsiyet kaçıncı haftanızda belli oldu ben şuan 10+2 deyim haftaya kontrolüm var belli olur mu sizce
12+ 0 da çok büyük ihtimalle kız demişti. 16+ 0 da % 100 kız dedi. 3 doktora gittim 3' de kız dedi.

Arkadaşlar merhaba
Gebeliğinizde cinsiyet kaçıncı haftanızda belli oldu ben şuan 10+2 deyim haftaya kontrolüm var belli olur mu sizce
12 de belli oluyor da
20 de netleşiyor

12.haftada doktor erkeğe benziyor dedi 16da gittiğimde evet erkek kesin dedi.

Peki isteğe bağlı yapılıyor mu atıyorum doktora söylesek yapar mı geçerli bi sebebi var mı yani bu testi yapmak için
Parasını verdikten sonra herkese yapıyorlar. Bir çok çeşidi var arayın eve gelip kan bile alıyorlar.

Peki ense kalınlığı görülüp de normal olan bebek oluyor mu yanlış anlamayın lütfen bilmediğim için soruyorum bu arada bebeğinizin sağlığı nasıl
Şu anda gebeliğimde kromozomal bir sorun görünmedi. Kalp hastalığından endişe ediliyor en çok onun için daha erken tabi ama kalpte de aşikar bir anomali seçilemedi. Ancak doktorlar herşey doğduktan sonra belli olacak diyorlar. Sağlıkla doğması için dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden şu an

İnşallahhhhh sağ Salim kucağınıza almayı nasip eder rabbim

Haftaya pazartesi falan gidicem bende inşallah sağlıklıdır ve belli olur
Evet bir tahminde bulunabilir ama bazı doktorlar henüz küçük tahmin edemeyiz görünce söyleriz diyorlar. Gönlüne göre olsun her şey

%70 oranla söyledi çok şaşırdım çok erken değil mi daha
Bana da çok büyük ihtimalle demişti ne söylediyse çıktı. İlk tahminlerde biraz zor yanılıyorlar. Hayırlı sağlıklı evlat olsun annesi

Arkadaşlar merhaba

Hiç belli olmaz tamamen bebeğin keyfine bağlı, göstermeyebilir. Biz 19+1de öğrenmiştik ama 11.haftada öğrenenler de vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…