Kötü düşünme iyi düşün iyi olsunEvet ama en çok suan iyimi diye merak ediyorum. Hep aklıma kötü şeyler geliyor
Peki isteğe bağlı yapılıyor mu atıyorum doktora söylesek yapar mı geçerli bi sebebi var mı yani bu testi yapmak içinNIFTY diye anne kanından bebeğin DNAlarına bakılan bir test var. Aslında down sendromu gibi sendromlara bakılıyor ama cinsiyeti de belli oluyor
Hayırlısı kuzum ama artık uyuduğunu uyandığını anlayabiliyorum . Gece oğlum uyandığında karnım böyle çok boş gibi. Ama sabah uyandigimda daha farklı oluyor. Hani içimde olduğunu anlıyorum hareketlerini çok hissetmesemde. Birde bazen karnımda pıt pıt atan bişey oluyor acaba o hıçkırık mıdır yoksa damar falanmi atiyordurKötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Peki ense kalınlığı görülüp de normal olan bebek oluyor mu yanlış anlamayın lütfen bilmediğim için soruyorum bu arada bebeğinizin sağlığı nasılBenim bebeğimde ense kalınlığı vardı down sendromu olma ihtimali olduğu için genetik test yaptık. Hatta sonra plasenta biyopsisi de yapıldı. İlk yapılan genetik test NIFTY 2500 Tlydi ama plasenta biyopsisi yapıldığı için gereksiz bir testti bizim için
Çok güzel bir his olmalıHayırlısı kuzum ama artık uyuduğunu uyandığını anlayabiliyorum . Gece oğlum uyandığında karnım böyle çok boş gibi. Ama sabah uyandigimda daha farklı oluyor. Hani içimde olduğunu anlıyorum hareketlerini çok hissetmesemde. Birde bazen karnımda pıt pıt atan bişey oluyor acaba o hıçkırık mıdır yoksa damar falanmi atiyordur
12+ 0 da çok büyük ihtimalle kız demişti. 16+ 0 da % 100 kız dedi. 3 doktora gittim 3' de kız dedi.Arkadaşlar merhaba
Gebeliğinizde cinsiyet kaçıncı haftanızda belli oldu ben şuan 10+2 deyim haftaya kontrolüm var belli olur mu sizce
12 de belli oluyor daArkadaşlar merhaba
Gebeliğinizde cinsiyet kaçıncı haftanızda belli oldu ben şuan 10+2 deyim haftaya kontrolüm var belli olur mu sizce
14+3 canımÇok güzel bir his olmalıne kadarlık hamilesin canım
12deArkadaşlar merhaba
Parasını verdikten sonra herkese yapıyorlar. Bir çok çeşidi var arayın eve gelip kan bile alıyorlar.Peki isteğe bağlı yapılıyor mu atıyorum doktora söylesek yapar mı geçerli bi sebebi var mı yani bu testi yapmak için
Şu anda gebeliğimde kromozomal bir sorun görünmedi. Kalp hastalığından endişe ediliyor en çok onun için daha erken tabi ama kalpte de aşikar bir anomali seçilemedi. Ancak doktorlar herşey doğduktan sonra belli olacak diyorlar. Sağlıkla doğması için dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden şu anPeki ense kalınlığı görülüp de normal olan bebek oluyor mu yanlış anlamayın lütfen bilmediğim için soruyorum bu arada bebeğinizin sağlığı nasıl
Haftaya pazartesi falan gidicem bende inşallah sağlıklıdır ve belli olur12+ 0 da çok büyük ihtimalle kız demişti. 16+ 0 da % 100 kız dedi. 3 doktora gittim 3' de kız dedi.
Daha zamanımız var yani12 de belli oluyor da
20 de netleşiyor
İnşallahhhhh sağ Salim kucağınıza almayı nasip eder rabbimParasını verdikten sonra herkese yapıyorlar. Bir çok çeşidi var arayın eve gelip kan bile alıyorlar.
Şu anda gebeliğimde kromozomal bir sorun görünmedi. Kalp hastalığından endişe ediliyor en çok onun için daha erken tabi ama kalpte de aşikar bir anomali seçilemedi. Ancak doktorlar herşey doğduktan sonra belli olacak diyorlar. Sağlıkla doğması için dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden şu an
Evet bir tahminde bulunabilir ama bazı doktorlar henüz küçük tahmin edemeyiz görünce söyleriz diyorlar. Gönlüne göre olsun her şeyHaftaya pazartesi falan gidicem bende inşallah sağlıklıdır ve belli olur
%70 oranla söyledi çok şaşırdım çok erken değil mi dahaEvet bir tahminde bulunabilir ama bazı doktorlar henüz küçük tahmin edemeyiz görünce söyleriz diyorlar. Gönlüne göre olsun her şey
Bana da çok büyük ihtimalle demişti ne söylediyse çıktı. İlk tahminlerde biraz zor yanılıyorlar. Hayırlı sağlıklı evlat olsun annesi%70 oranla söyledi çok şaşırdım çok erken değil mi daha
Arkadaşlar merhaba
İnşallah hepimizinki hayırlı evlat olsunBana da çok büyük ihtimalle demişti ne söylediyse çıktı. İlk tahminlerde biraz zor yanılıyorlar. Hayırlı sağlıklı evlat olsun annesi
Benim iki oğlum 11 haftada belli oldu.Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?