Bebeginizin cinsiyeti ?

22oktober

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
257
3
46
- Yurtdışı
Selam arkadaslar bebeginizin cinsiyetini kac haftalikken ogrendiniz? Kiz yada erkek bebegi belirtileriniz nelerdi? Ben 13 haftaligim daha cinsiyeti belli degil

13 haftalikken ben de ogrenememistim.. 15 mi ne16 mi neydi ogrendigimde erkege benziyo demisti.. Bana kiz gibi geliyodu halbuki.. Canim hep eksi istiyodu cok bulantim olmustu.. Ama bana etrafimdaki herkes oglun olcak senin diyodu.. Ben herhengi bi belirti hissetmedim aslinda.. Ama şimdi 33.haftadayim karnim sivri duruyo yaygin durmuyo.. O yuzden istisnasiz herkes oglun mu olcak diyo :-) yaygın duruyosa kiz olurmus.. Bide bebek karninin sag tarafina dogru yatiyosa erkek, sola dogru yatiyosa kiz derler.. Benim sagda yatti hep.. Yani tabiiki bunlar soylentiler :) bilimsel bi tarafi yok. Hurafe derler :)

senin henuz kucuk ama annesi birazcik buyusun :) sonra tekmelerinden uyuyamayacaksin :) ilk bebeginse 20.haftadan sonra tepik yemeye baslarsin :)

Selam arkadaslar bebeginizin cinsiyetini kac haftalikken ogrendiniz? Kiz yada erkek bebegi belirtileriniz nelerdi? Ben 13 haftaligim daha cinsiyeti belli degil

canım ben de 12.haftamdayım bugün randevum vardı. doktor cinsiyet için 1ay sonra dedi. ben tahmininiz var mı deyince kesin bişey diyemem ama büyük ihtimal erkeğe benziyor dedi. sanırım bu haftalar sadece tahmin edilebiliyor. ne kadar doğru çıkar 1ay sonra görcem:)

16.haftada bebeğimin cinsiyetini kız benzetti iki doktor da bakalım bu cumartesi günü tekrar gidicez kontrole ne diyecek görücez bir prensesim oluyor :nazar:

Selam canim,
3 aylikken erkek demisti doktor ' sonra yurtdisina gittim orda devam ettim kontrollerime . Doktor ben erkek goremiyorum dedi. Kiz bu dedi. Simdi eminiz kizimiz olacak . 36 haftalik hamileyim az kaldi Insallah.. :emir_bebek: :17:

14 haftalıkken kız gibi demişti dr..bizim sıpa hep sırtını dönüyordu..18.haftada netlik kazandı.şimdi 2 yaşında bir oğluşum var..ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün hep erkek bu demiştim..annelik içgüdüsü en doğrusu gerisi hurafe..

bende 13 haftalıkken gıttım sırtı donuktu zaten hem sımdı daha soyluyemem erken dedı bidahakı kontrol 17 hafta bıtımınde gıtcem bakalım gozukcekmı ilk bebgım kızdı ılkgunden beri hep kız hıssettım cok tursu yerdım tursu suyu ıcerdım bıkere bıle kusmadım cok rahat bı gebelık gecırmıstım ama bu ılk aylar hep mıde bulantım oldu sımdı sımdı gectı bıde eksıyı gozum hıç gormuyo çok tatlıda yıyorum dıyemem ama meyva ve genelde tatlıya yakın seyler tercıh edıyorum bıraz daha farklı bı gebelık olunca belkı erkektır bu dıye ıcımden gecıyor ama bakalım kısmet Allahım herkesin gönlüne göre versin

Benim Doktorumda 16- 17 haftada sansimiz varsa gorebiliriz dedi:) iki oglum var bu gebeligimde ayni mide bulantisi Yok as erme Yok eksi tatli hepsinden yiyorum :)) bakalim hayirlisi

Back
X