bebeğinizin cinsiyeti

janset60

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
35
5
8
33
kızlaaaaarrr bişey sorcam 18. haftamdayım doktor %80 erkek dedi tersi çıkabilme ihtimali varmı kız istiyorum :)

Banada erkek olabilir demişti merakımdan 3 farklı doktora gitmiştim onlarda erkek demişlerdi eli ayağı düzgün ve sağlıklıysa cinsiyete bu kadar takılmayın vardır bundada bir hayır.

yok takılmıyorum zaten ama ne biliyim kız istedim hep.. haklısın allah sağlıklı doğmayı nasip etsin inş. bide bişey sorcam canım amniyon testi herkesemi yapılıyo

canım ge
Banada erkek olabilir demişti merakımdan 3 farklı doktora gitmiştim onlarda erkek demişlerdi eli ayağı düzgün ve sağlıklıysa cinsiyete bu kadar takılmayın vardır bundada bir hayır.
gebelikte hangi belirtileri yaşadın ?

kızlaaaaarrr bişey sorcam 18. haftamdayım doktor %80 erkek dedi tersi çıkabilme ihtimali varmı kız istiyorum :)
Bana da devlet hastanesinde doktor 11 haftalikken kıza benziyor demisti o kadar çok kız diye benimsemistim ki bir ay boyunca eşim de ben de annem de kız olacak diye isim arıyorduk. 16. Haftam da kendi doktoruma kontrole gittim kadın bakar bakmaz oğlum pipisini gösterdi ben de bayagi bir afalladim. Ama 2 gün sürdü şimdi oğlusumla çok mutluyuz içimde kıpır kıpır.

Herhangi bir cinsiyete şartlanmayın bence, insan en çok ne isterse tam tersi oluyor,
Bizim de etrafımdaki herkes özellikle eşim ve ailesi kız kız diye deliriyorlardı,
Ben Allah biliyor ya sağlıklı olsun diyordum sadece,
13.haftada gayet bariz erkek olduğunu öğrendik, benim dışımda herkes mutsuz oldu çok garip!
Ben de oğluşumu bekliyorum şimdi
Sağlıkla alın kucağınıza hayırlı olsun gebeliğiniz

yok takılmıyorum zaten ama ne biliyim kız istedim hep.. haklısın allah sağlıklı doğmayı nasip etsin inş. bide bişey sorcam canım amniyon testi herkesemi yapılıyo

Amniyo sentez genelde 40 yaş üstü hamilelere ve tarama testleri yüksek riskli olanlara yapılıyo. Ama istersen yaptırmıyosun tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…